Így használja a Philips a TeamViewert

2023-06-26 10:15
Mint annyi más vállalat, a Philips is a hatékonyság növelése érdekében integrálta a cég működésébe a TeamViewert.  

Mint annyi más vállalat, a Philips is a hatékonyság növelése érdekében integrálta a cég működésébe a TeamViewert.  


teamviewer_philips.png

Probléma

A Philips úgy döntött, hogy egyetlen, nagy teljesítményű platformot hoz létre Android-alapú televízióik és digitális kijelzőik számára. Ezt a döntést követően olyan partnert akartak találni, aki segít nekik az ügyfélélmény javításában. Így hát egyenes út vezetett a TeamViewerhez.

Kihívások

Az egyik legnagyobb feladat az volt, hogy a tartalom, illetve a beállítások az ügyfelek igényeinek szerint módosíthatóak legyenek. Ezen feül rendkívül fontos volt az is, hogy a csatlakozások bárhonnan lehetségesek legyenek. Végül pedig a kapcsolódás éjjel-nappal való elérhetősége is lényeges volt.

Megoldás

A Philips úgy döntött, hogy minden képernyőbe integrálja a TeamViewer Host alkalmazást, amely állandó, felügyelet nélküli távoli hozzáférést biztosít minden egyes eszközhöz. Ügyfeleik mostantól távolról beléphetnek és teljes mértékben irányíthatják a távoli eszközt, hogy bármilyen feladatot végre tudjanak hajtani attól függetlenül, hogy helyileg hol vannak.

Eredmények

Az eredmények magukért beszélnek. A TeamViewer integrálásának köszönhetően említhető a költséghatékonyság növekedése, valamint a nagyobb teljesítmény. Ezen kívül jelentős előrelépés az is, hogy a vállalati folyamatok ideje lerövidült.

"Költséghatékony, mert nem kell utazni az eszközök használatához, időtakarékos, mert azonnal hozzáférhetünk a kijelzőkhöz, és nagy teljesítményű, mert minden könnyen megváltoztatható" - Franck Racapé, EMEA értékesítési igazgató, Philips Professional Display Solutions.

(TeamViewer)

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram