Callas pdfInspektor 3

Professzionális PDF ellenőrzés és preflight

ÁTTEKINTÉS

A Callas pdfInspektor a leghatékonyabb eszköz PDF-ek ellenőrzésére és a dokumentum végső nyomdai kivitelezése vagy interneten való publikálása előtti kontrollra (preflight). A szoftver új mértéket állít fel a gyors kivitelezés és a tökéletesen megjelenő végeredmény érdekében. A program körülbelül 400 PDF jellegzetességet vizsgál, a problémás esetekre vizuálisan is felhívja a figyelmet, de az eredményt ASCII, XML vagy PDF formájában is képes megjeleníteni.

A Callas pdfInspektor a leghatékonyabb eszköz PDF-ek ellenőrzésére és a dokumentum végső nyomdai kivitelezése vagy interneten való publikálása előtti kontrollra (preflight). A szoftver új mértéket állít fel a gyors kivitelezés és a tökéletesen megjelenő végeredmény érdekében. A program körülbelül 400 PDF jellegzetességet vizsgál, a problémás esetekre vizuálisan is felhívja a figyelmet, de az eredményt ASCII, XML vagy PDF formájában is képes megjeleníteni. A szoftver az Adobe Acrobat Professional PDF-készítő és -szerkesztő program része a 6-os verzió megjelenése óta, így külön már csak CLI (Command Line Interface), vagyis Acrobattól független, bármilyen szoftver által készített PDF-el használható változatban lehet megvásárolni (Callas pdfInspektor CLI). Ha olyan szoftvert keres, ami kiszűri, majd ki is javítja a PDF hibáit, olvassa el a Callas pdfCorrect leírását!


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

  • gyors és megbízható PDF ellenőrzés
  • az eredmény vizuális vagy ASCII, XML vagy PDF formában való megjelenítése
  • saját vagy gyárilag meghatározott tesztbeállítások
  • gyors PDF/X (szabványos formátum) konvertálás
  • tökéletes és automatikus együttműködés a Callas AutoPilottal
  • nagymennyiségű adattal való munkára is képes
  • saját vagy külső tesztbeállításokat is használhatunk
  • automatizált folyamatláncba integrálható
  • tehermentesíti a munkaállomásokat és meggyorsítja a PDF ellenőrzést

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram