Callas pdfAutoOptimizer 1.0

Tökéletes megoldás az áttetsző objektumok kezelésére

ÁTTEKINTÉS

A Callas pdfAutoOptimizer segítségével véget vethetünk a PDF dokumentumok részlegesen átlátszó objektumainak kezelésével járó problémás és időigényes folyamatnak. A program az Adobe Acrobat Professional bővítményeként beépül a PDF-szerkesztő szoftverbe és a PDF Optimization funkcióval bővíti annak lehetőségeit.

A Callas pdfAutoOptimizer segítségével véget vethetünk a PDF dokumentumok részlegesen átlátszó objektumainak kezelésével járó problémás és időigényes folyamatnak. A program az Adobe Acrobat Professional bővítményeként beépül a PDF-szerkesztő szoftverbe és a PDF Optimization funkcióval bővíti annak lehetőségeit. A grafikusok munkájuk során előszeretettel használják az átlátszóságot, mint látványos hatáselemet, ez azonban nagyban megnehezíti a nyomdai előkészítéssel, ill. kivitelezéssel foglalkozó szakemberek dolgát, mivel napjaink PostScript-alapú munkafolyamatai nem elég megbízhatók az átlátszó elemek kezelésekor, s ez általában végső soron a végterméken is meglátszik. Ezek az objektumok azonban nemcsak a nyomdai előkészítés, ill. kivitelezés folyamán jelenthetnek gondot, hanem egy "egyszerű" PDF formátumú dokumentumban is hibát okozhatnak. A pdfAutoOptimizer abban segít, hogy a figyelmünket gyakran elkerülő, az átlátszóságból adódó hibák automatikus kijavításával, ill. a megfelelő értékek beállításával a nyomtatásra szánt dokumentum tökéletes képet fessen a kivitelezés után is. "A pdfAutoOptimizerrel immár könnyűszerrel kezelhetjük az átlátszóságot PDF dokumentumainkban. Bár a modern RIP-eszközök is alkalmasak erre, alapbeállításaikat nem módosíthatjuk, ezért lehetséges, hogy a végtermék nem mutat tökéletes képet. A pdfAutoOptimizer lehetővé teszi, hogy igényeink szerint konfiguráljuk az átlátszóság beállításait. A szoftver Hotfolder-technológiája ezenfelül lehetővé teszi a gyors és kényelmes munkát." /Axel Faber, Langebartels & Juergens Druckereigesellschaft mbH/


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerMicrosoft Windows 2000, XP
Egyéb

|Microsoft Windows 2000, XP|||||1|Adobe Acrobat Professional 7|

FUNKCIÓK

AutoPilot/Hotfolder technológia A Callas által kifejlesztett AutoPilot/Hotfolder technológia segítségével a program automatikusan ellenőrzi és javítja az áttetsző objektumokat, ill. beállítja a hozzájuk tartozó megfelelő értékeket.

ICC profilok eltávolítása A színrenderelési hibák elkerülése céljából az alkalmazás a PDF-hez kapcsolt összes ICC profilt eltávolítja a fájlból.

Gyors és egyszerű telepítés, használat A szoftver rendkívül gyorsan és egyszerűen telepíthető, továbbá az előre beállított főbb paramétereknek köszönhetően azonnal használható.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram