Callas pdfInspektor információs oldal

Professzionális PDF ellenőrzés és preflight

ÁTTEKINTÉS

A Callas pdfInspektor a leghatékonyabb eszköz PDF-ek ellenőrzésére és a dokumentum végső nyomdai kivitelezése vagy interneten való publikálása előtti kontrollra. A szoftver új mértéket állít fel a gyors kivitelezés és a tökéletesen megjelenő végeredmény érdekében.

A Callas pdfInspektor a leghatékonyabb eszköz PDF-ek ellenőrzésére és a dokumentum végső nyomdai kivitelezése vagy interneten való publikálása előtti kontrollra (preflight). A szoftver új mértéket állít fel a gyors kivitelezés és a tökéletesen megjelenő végeredmény érdekében. A program körülbelül 400 PDF jellegzetességet vizsgál, a problémás esetekre vizuálisan is felhívja a figyelmet, de az eredményt ASCII, XML vagy PDF formájában is képes megjeleníteni. A szoftver az Adobe Acrobat Professional PDF-készítő és -szerkesztő program része a 6-os verzió megjelenése óta, így külön már csak CLI (Command Line Interface), vagyis Acrobattól független, bármilyen szoftver által készített PDF-el használható változatban lehet megvásárolni.

A Callas pdfInspektor CLI ugyanazon tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Callas pdfInspektor azzal a lényeges különbséggel, hogy használatához nincs szükségünk az Adobe Acrobat szoftverre, a Callas pdfInspektor CLI-t ezért szinte bármilyen megoldásba, ill. munkafolyamatba integrálhatjuk. A szoftvert kifejezetten azoknak fejlesztették ki, akik webportálokon vagy más programokban szeretnék automatizálni a PDF dokumentumok ellenőrzését (preflight). Azoknak a cégeknek, amelyek gyakran használják a PDF-et hirdetési célokra (pl. brosúra, prospektus, szórólap stb.), gyakran meg kell vizsgálniuk, hogy az adott PDF fájl alkalmas-e nagyfelbontású nyomtatott anyagként való megjelenítésre vagy épp ellenkezőleg: jól mutat-e alacsony felbontásban (ez főleg akkor aktuális, ha az adott PDF-et az interneten kívánjük közzétenni és fontos szemponttá válik a dokumentum gyors hozzáférhetősége). A pdfInspektor CLI több mint 600 különböző szempont szerint vizsgálja a publikálandó dokumentumot. A kiemelkedően gyors és hatékony PDF feldolgozó program megbízhatóan és bármely alkalmazás hátterében futtatható. Akár minőségi nyomtatott anyagnak szánjuk PDF dokumentumainkat, akár az interneten kívánjuk felhasználni, ill. archiválni őket, a Callas pdfInspektor CLI a tökéletes megoldás számunkra. Ha olyan szoftvert keres, ami kiszűri, majd ki is javítja a PDF hibáit, olvassa el a Callas pdfCorrect leírását!


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram