Andromeda

  Kreatív bővítmények Adobe Photoshophoz az Androméda-galaxisból
  Az Andromeda Cutline Filter bővítménnyel és az Adobe Photoshop és/vagy az Adobe Photoshop Elements képszerkesztő programokkal kővéset- vagy fametszet-szerű hatást érhetünk el képeinken. Az eredmény látványos, egyedi, izgalmas és művészi lesz.
  Az Andromeda Screens Filter segítségével színes képeinkből többféle minta alapján fekete-fehér, "kézzel rajzolt" képeket generálhatunk 15-400 LPI minőségben. Az átalakítást egy egész sor minta alapján elvégezhetjük. A bővítmény - több más program mellett - az Adobe Photoshop és az Adobe Photoshop Elements szoftverekkel képes együttműködni.
  Az Andromeda Perspective Filter bővítmény és az Adobe Photoshop képszerkesztő program segítségével könnyedén megváltoztathatjuk a képeinken található egyes elemek (pl. betűk, feliratok, tárgyak stb.) nézőpontját, s ezáltal még látványosabbá tehetjük őket. A munkát a beépített virtuális fényképező és a felhasználóbarát kezelőfelület segíti. Kiváló segítőeszköz lehet reklámfeliratok, logók, plakátok és hasonló látványos képek készítésekor.
  Az Andromeda Photography Filters tíz különböző optikai lencseeffektust tartalmaz, amelyekkel képeinket különlegesebbé, látványosabbá vagy akár művészibbé tehetjük az Adobe Photoshop képszerkesztő program segítségével. Szivárványt, tükörképet, pislákoló utcai fényeket, hullócsillagokat generálhatunk egyetlen kattintással. A bővítmény nélkül ezen hatásokat csak nagy nehézségek árán tudnánk képeinkre varázsolni.
  Az Andromeda által kifejlesztett speciális technológiának köszönhetően az Andromeda EtchTone Filter bővítménnyel és az Adobe Photoshop vagy más hasonló képszerkesztő programmal grayscale vagy színes képekhez fémkarcolat-szerű hatást adhatunk.
  Ahogy a programcsomag nevében is benne van, az Andromeda ezt a gyűjteményt első sorban olyan Photoshop, ill. Adobe Photoshop Elements felhasználóknak szánja, akik színes vagy grayscale képeiket még érdekesebbé, látványosabbá, művészibbé szeretnék tenni. Három verhetetlen bővítmény található a csomagban, melyekkel a kő-, ill. fémvéset, a fametszet vagy a "kézzel rajzolt" grafika hatásokat idézhetjük elő képeinken.
  A 3D-s grafika térhódítása a játékprogramokban, a weben, az üzleti életben, az oktatásban és még számos más területen megfigyelhető. Az Adobe Photoshop felhasználók most egy olyan eszközpárossal ismerkedhetnek meg, amelynek segítségével kétdimenziós képekből látványos, minőségi 3D-s képeket lehet készíteni, ráadásul egyszerűen.
  Az Andromeda Shadow Filter napjaink legfejlettebb árnyékgeneráló szoftvere. Különlegessége abban áll, hogy 3D-s geometriát használ az árnyékok leképzésekor, így azok tökéletesen élethűek lesznek. Az Adobe Photoshop bővítmény segítségével lehetőségünk nyílik különböző kameraállások és fényforrások meghatározására - a program ily módon biztosítja, hogy tökéletes minőségű anyag kerüljön ki a kezünk alól.
  Az Andromeda RedEyePro Filter bővítmény segítségével az Adobe Photoshop és/vagy az Adobe Photoshop Elements képszerkesztő programokban könnyedén kijavíthatjuk a mindenki által ismert és igen zavaró "vörös szem" hatást.
  Az Andromeda Photographic Tools & Lens Effects csomag egy komplex megoldás azok számára, akik fotóikból még szebb, még látványosabb képeket szeretnének varázsolni. A "vörös szem" effektus kiszűrésére alkalmas bővítménytől kezdve a legkülönlegesebb látványhatások generálására képes illesztőkön keresztül mindent megtalálunk ebben a verhetetlen gyűjteményben, ami egy fotósnak, grafikusnak kellhet.
  Az Andromeda Techtures Filter bővítményt kifejezetten a nyomdaipar, az Internet és a multimédia területén dolgozó grafikusoknak, animátoroknak, művészeknek fejlesztették ki az Andromeda szakemberei. Több mint 500 db 300 DPI minőségű textúra, 100 db természetes és mesterséges jelenség szimulációja, ill. számos speciális effektus áll a felhasználók rendelkezésére.
  Az Andromeda ScatterLight Lenses bővítmény segítségével egészen lágy lencseeffektusokat generálhatunk képeinkhez realisztikus minták alapján. A leheletnyi finom fókuszhatástól kezdve egészen a legkarakterisztikusabb effektusokig az Andromeda ezen Adobe Photoshop bővítményével a legkülönbözőbb hatásokat érhetjük el képeink utólagos szerkesztésekor.
  Az Andromeda VariFocus Filter egy újabb kiváló bővítmény az Adobe Photoshop képszerkesztő programhoz, amelynek segítségével képeink adott részeit elmosódottá tehetjük, miközben egy másik részre ráfókuszálunk. Ezzel a látványos, hatásos és napjainkban mind gyakrabban alkalmazott effektussal kiemelhetjük, a figyelem középpontjába állíthatjuk képeink domináns részeit és mondanivalóját.
  Az Andromeda LensDoc Filter egy forradalmian új Adobe Photoshop bővítmény, mely kiválóan alkalmas a tipikus lencse- és forgatási torzítások (pl. hordó és párna torzulások) előidézésére vagy javítására.
  Az Andromeda Measurement Filter bővítmény segítségével alaposabban megvizsgálhatjuk képeink adatait, mint az Adobe Photoshop vagy az Adobe Photoshop Elements képszerkesztő programokkal. Magától értetődik, hogy ennek elsősorban építészeti, tervezési, tudományos, orvosi, technikai stb. témájú képeknél van döntő jelentősége, de a nyomdába szánt anyagok esetében is nagy hasznát vehetjük.
  Az Andromeda ezen összeállításával a tervezőgrafikusok háromdimenziós elemeket készíthetnek, több száz textúra közül válogathatnak, árnyékokat generálhatnak és szimulálhatják a mozgásban lévő élőlények/tárgyak elmozdulását, gazdagítva ezzel a kép összhatását.
  Talán az egyik legérdekesebb, legizgalmasabb Adobe Photoshop bővítmény az Andromeda Velociraptor Filter: valamely élőlény (pl. madár) vagy tárgy (pl. golyó) elmozdulását szimulálhatjuk vele a legkülönfélébb módokon.