Andromeda Photographic Tools & LensEffects

Verhetetlen Photoshop-bővítmények egy csomagban

ÁTTEKINTÉS

Az Andromeda Photographic Tools & Lens Effects csomag egy komplex megoldás azok számára, akik fotóikból még szebb, még látványosabb képeket szeretnének varázsolni. A "vörös szem" effektus kiszűrésére alkalmas bővítménytől kezdve a legkülönlegesebb látványhatások generálására képes illesztőkön keresztül mindent megtalálunk ebben a verhetetlen gyűjteményben, ami egy fotósnak, grafikusnak kellhet.

Az Andromeda Photographic Tools & Lens Effects csomag egy komplex megoldás azok számára, akik fotóikból még szebb, még látványosabb képeket szeretnének varázsolni. A "vörös szem" effektus kiszűrésére alkalmas bővítménytől kezdve a legkülönlegesebb látványhatások generálására képes illesztőkön keresztül mindent megtalálunk ebben a verhetetlen gyűjteményben, ami egy fotósnak, grafikusnak kellhet.Az Andromeda az Adobe Photoshop kiegészítők és bővítmények specialistája. Olyan szoftvereket gyárt, amelyek az Adobe piacvezető képszerkesztő programjával karöltve csodákra képesek. Nemcsak arról van szó, hogy nagyságrendekkel leegyszerűsítik a fotósok, grafikusok munkáját, hanem igazán minőségi eredményt is produkálnak. Az Andromeda Photographic Tools & Lens Effects csomag egy komplex megoldás azok számára, akik fotóikból még szebb, még látványosabb képeket szeretnének varázsolni. A "vörös szem" effektus kiszűrésére alkalmas bővítménytől kezdve a legkülönlegesebb látványhatások generálására képes illesztőkön keresztül mindent megtalálunk ebben a verhetetlen gyűjteményben, ami egy fotósnak, grafikusnak kellhet. A csomag a következő szoftvereket tartalmazza:


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS 9.x, OS X
ProcesszorPowerPC G3 vagy nagyobb teljesítményû
Memória64 MB
Képernyő800x600 - 16 bit
Egyéb

|Mac OS 9.x, OS X|PowerPC G3 vagy nagyobb teljesítményû|800x600 - 16 bit|64||1|Az egyes bővítmények a következő programokkal képesek együttműködni:

|

  • Az egyes bővítmények a következő programokkal képesek együttműködni:

Windows:

RendszerMicrosoft Windows 98, ME, 2000, XP
ProcesszorIntel Pentium II 200 MHz vagy nagyobb teljesítményû
Memória64 MB
Képernyő800x600 - 16 bit
Egyéb

|Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP|Intel Pentium II 200 MHz vagy nagyobb teljesítményû|800x600 - 16 bit|64||1|Az egyes bővítmények a következő programokkal képesek együttműködni:

|

  • Az egyes bővítmények a következő programokkal képesek együttműködni:

FUNKCIÓK

Andromeda LensDoc Filter - tökéletes lencsekorrekció Minden fotóssal megesett már, hogy olyan lencsét használt, ami torzított a képen, vagy nem sikerült tökéletesen vízszintes fotót készítenie. Itt jön a képbe az Andromeda LensDoc Filter, ami meglepő könnyedséggel képes kijavítani az ilyen és az ehhez hasonló hibákat.

Andromeda Perspective Filter - más szemszögből nézve Látványos és igényes reklámfeliratokat, logókat, címlapokat szeretne készíteni? Itt a lehetőség: az Andromeda Perspective Filter segítségével ezt könnyedén megteheti! A nézőpontváltás még sosem volt ilyen könnyű!

Andromeda Photography Filters - csomag a csomagban Tíz különleges lencseeffektus, amelyekkel még szebbé, látványosabbá vagy akár művészibbé tehetjük képeinket. Szivárványt, tükörképet, pislákoló utcai fényeket, hullócsillagokat generálhatunk egyetlen kattintással.

Andromeda RedEyePro Filter - tökéletes "vörös szem" korrekció A mindenki által jól ismert, rendkívül zavaró "vörös szem" effektus korrigálására képes. Még a legjobb fényképezőgépek sem képesek tökéletesen kiiktatni a "vörös szem" hatást, az Andromeda RedEyePro Filter előtt azonban nincs semmiféle akadály.

Andromeda ScatterLight Lenses - művészi képek egyszerűen Ha van egy szép képünk, de túl egyszerűnek, túl sablonosnak tarjuk, és úgy érezzük, hogy valami még hiányzik róla, az Andromeda ScatterLight Lenses megoldja a problémát. Az illesztő a leheletfinom fényhatásoktól kezdve a drasztikusabb, fókuszált fényeffektusokig többféle korrekciót képes végrehajtani képeinken - különlegesebbé, művészibbé és igényesebbé téve azokat.

Andromeda VariFocus Filter - fókuszáljunk a lényegre Kiemelhetjük képeink központi témáját, ha a jelentéktelenebb részeket elhomályosítjuk, és a lényegre fókuszálunk. Andromeda VariFocus Filter bővítménnyel mindez gyerekjáték. Az eredmény nemcsak érdekesebb, de látványosabb is lesz.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram