[MEGHÍVÓ]: Adobe Firefly webinár - Villámgyors változások!

2023-12-05 14:51
Két hónapja mutattuk be a Firefly-t, az Adobe generatív mesterséges intelligenciáját. Mi változott meg azóta? MINDEN! Járj utána új webinárunkon!

adobe firefly webinár

Az Adobe felrobbantotta az internetet az akkor újonnan megjelent mesterséges intelligenciával rendelkező képgenerátorával, ami a tervezést és képalkotást egy teljesen új dimenzióba helyezte.

Ez az Adobe Firefly

Az Adobe Firefly egyesíti a legmodernebb dizájnelemeket és technológiákat, hogy egy intuitív és hatékony felhasználói élményt nyújtson. Az alkalmazás számos eszközt és funkciót kínál, beleértve a gyors rajzolást és festést, a fotószerkesztést, a szövegstílusok testre szabását, az animációk létrehozását és még sok más izgalmas lehetőséget.

De mi változott meg a megjelenése óta? MINDEN! Nehezen találni szavakat arra, hogy milyen sebességgel fejlődik a szolgáltatás - talán a "szuperszonikus" lehet rá a megfelelő jelző. Ha nem hiszed, járj utána magad következő webinárunkon.

olejnyik attila adobe szakértő

Fogadd sok szeretettel Olejnyik Attila kollégánk legújabb "Adobe Firefly - Villámgyors változások!" című webinárját!

A webinár időpontja: 2023. december 14. 11:00 óra.

A webináron való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!Az ingyenes online eseményre való regisztráció egyszerű és gyors. A webinár során pedig lehetőséged lesz kérdéseket feltenni szakértő kollégánknak az Adobe Firefly kezelésével kapcsolatban.

Miért hasznos ez a számodra?

Az új változtatások megismerése nem csupán egy frissítési folyamat, hanem egy lehetőség a versenyelőny megszerzésére a digitális térben. Az, hogy naprakész vagy a legújabb funkciókkal és lehetőségekkel, lehetővé teszi, hogy rugalmasan alkalmazkodj a változó piaci igényekhez és gyorsan optimalizáld kampányaidat. Ezáltal az Adobe Firefly és az új változtatások megismerése nem csupán szükséges, hanem stratégiai lépés is a sikeres és hatékony digitális marketing felé vezető úton.


Ha nem ismered még az Firefly-t, vagy úgy érzed felfrissítenéd a tudásodat, nézd meg első Adobe Firefly webinárunk felvételét!

Előző webinárunk során bemutattuk, hogy hogyan változtatja meg a munkavégzést ez a forradalmi új lehetőség, hogy hogyan írjunk kiváló Firefly promptokat és, hogy ezáltal és a mesterséges intelligencia segítségével hogyan tehetjük gyorsabbá és hatékonyabbá munkánkat.


Ha szívesen néznél még videókat a témában, iratkozz fel YouTube csatornánkra, ahol sok érdekes tartalommal várunk!

Sok szeretettel várunk Téged!

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram