Wacom One unboxing - az első benyomások

2023-09-15 10:18
Vajon mi van a dobozban? Joli Noelle David, egy kreatív alkotó most megosztja első benyomásait az új Wacom One termékcsalád egyik rajztáblájával kapcsolatban.

wacom one

Rajzolj, fess, vagy szerkessz képeket és jegyzetelj digitálisan. A Wacom One termékcsalád minden olyan eszközzel rendelkezik, mely ahhoz kell, hogy előrelépj kreatív ötleteid felé.

Mit is tartalmaz a csomag? A Wacom One csomag ingyenes hozzáférést biztosít a The Wacom Adventure Programhoz, mely segít a kreatív tanulásban. Ezen kívül ingyenes oktatóanyagok is rendelkezésedre állnak és 15 bónusz szoftvercímhez is hozzáférhetsz, személyre szabhatod digitális rajztábládat, valamint izgalmas közösségi eseményeken is részt vehetsz.

Joli Noelle David, egy online tartalomgyártó egy unboxing videóban most bemutatja, mit is tartalmaz az általa rendelt kreatív Wacom csomag.

Mikor Noelle kicsomagolja frissen rendelt Wacome One medium rajztábláját kiemeli, hogy annak mérete szerinte tökéletes. "Nagyon örülök, hogy a közepes mellett döntöttem" - mondja.

A toll kiválasztásánál saját elmondása szerint nehéz dolga volt. "Az egyik igazán klassz dolog ezzel a táblagéppel kapcsolatban, hogy a toll különböző színkombinációkban is kapható. Őszintén szólva nehéz volt kiválasztani, hogy melyiket szeretném… mindegyik nagyon cuki volt." Végül a számos kombináció közül Noelle a fehér-levendula/sárga összeállítást választotta.

A Wacom One új termékcsaláddal és a Wacom további termékeivel kapcsolatban részletes leírást itt találsz.

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram