Valójában mennyire népszerű az AI tartalom?

2023-05-17 10:45
A BuzzFeed médiacég közlése szerint olvasóik 40%-kal több időt töltenek el az AI által készített kvízjátékokkal, mint ezen játékok hagyományos verzióival.  

A BuzzFeed médiacég közlése szerint olvasóik 40%-kal több időt töltenek el az AI által készített kvízjátékokkal, mint ezen játékok hagyományos verzióival.  


mesterseges-intelligencia-ai-tiltakozas-munkahely-588748.jpg

A BuzzFeed 2023 elején közölte, hogy engedélyezi alkalmazottainak, hogy kvízek elkészítéséhez AI chatbotokat használjanak. Ez pedig a jelek szerint jó döntésnek bizonyult, mivel olvasóik 40%-kal több időt töltenek az ilyen kvízekkel, mint a hagyományos változatokkal. Később kiderült, hogy a cég nem csak ehhez használja a mesterséges intelligenciát.

A cég hivatalos állásponja szerinte folyamatosan kísérleteznek az AI technológiával hogy az megtámogassa az emberi kreativitást. Azóta a Buzzfeed több, mint 100 alkalmazottat bocsátott el, ami arra utal, hogy a jövőben lényegesen nagyobb hangsúlyt kívánnak fektetni az "AI generated content"-re.

A mesterséges intelligencia által generált tartalmak megszaporodása természetesen más cégeknél is megfigyelhető. Ilyen például a CNET és a Men's Health.

Ha érdekel az AI hatása a művészetekre, az online hirdetésekre, vagy a tartalomkészítésre, mindenképpen nézz rá ezekre a cikkeinkre is.

(Portfolio)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram