Különleges virtuális múzeum született az AI segítségével!

  A Xenobiológiai Múzeum egy olyan egyedülálló intézmény, amely a galaxis szerte fellelhető földönkívüli életformák tanulmányozását és megőrzését tűzte ki célul, és egyben egy olyan kreatív projekt, ami kiaknázza az AI-ban rejlő lehetőségeket.

  aileadkep.jpg

   

  Marie-Sophie Germain az idegenek és a zoológia rajongója, izgatottan vetette bele magát a MidJourney nevű alkalmazásba, hogy különleges lényeket hozzon létre. Így született meg egy fantasztikus gyűjtemény, ami lehetővé tette számára, hogy megalkosson egy teljes virtuális múzeumot az idegen életformákról. 

  A Xenobiológiai Múzeum egy egyedi intézmény, amely kizárólag a nem ember alakú földönkívüli állatok zoológiájára összpontosít. Bár számos intézmény foglalkozik az idegen fajok kultúrájának és civilizációjának tanulmányozásával, az Xenobiológiai Múzeum kizárólag a nem ember alakú idegen állatok zoológiájára összpontosít.

  “A múzeum honlapján minden tartalom teljes mértékben mesterséges intelligencia által generált, az általam adott utasítások alapján. A múzeumban természetesen "konzervált minták" és "művészeti kiállítások" gyűjteménye található, de vannak fotógalériák is, amelyek lenyűgöző portrékat mutatnak az idegen lényekről fotósok által készítve. Köztük található egy különleges projekt, amely a "Kozmikus Bölcső: Az idegen csecsemőkor felfedezése" címet viseli.” - nyilatkozta az alkotó.

  Az AI segítségével elképesztő mennyiségű és változatosságú képet generálhatunk, amelyek lehetővé teszik a kreativitás teljes kibontakoztatását és új ötletek megalkotását. Íme néhány portré az űrbéli újszülöttekről!

   

  aikep1.jpg

  aikep2.jpg

  aikep3.jpg

   

  További hasonló érdekes képeket itt találsz!