Techsmith Audiate - immáron AI hang lehetőségekkel felvértezve

2024-01-12 10:02
A TechSmith Audiate generatív AI funkciókat indít az azonnali tartalomkészítéshez. Íme a legfontosabb tudnivalók.

A TechSmith Corporation, a vizuális kommunikáció és videókészítés iparági vezetője bejelentette, hogy a vállalat Audiate hangrögzítő és szövegalapú szerkesztési megoldásában bevezette a generatív AI scripting és voiceover funkciókat. Az új funkció, a Generate Script és a Generate Audio lehetővé teszi, hogy az alkotók átfogó, szinte azonnali hangprojekteket készíthessenek hatékonyan, szövegíró és szinkronszínész nélkül.  

techsmith audiate

Az Audiate egy úttörő alkalmazás, amely mesterséges intelligenciát használva szövegátiratot generál a felvett vagy importált hang- vagy videofájlokból, majd a felhasználók a szöveget szerkeszteve ugyanolyan egyszerűen szerkeszthetik a hangalapú tartalmat, mint egy szöveges dokumentumot.  A meglévő AI-képességekre építve, mint például a tétovázások ("ööö"-k) eltávolítása, az Audiate mostantól gyorsabb beszédből szövegbe történő átírást, valamint generatív szkriptelést és hangot kínál, hogy a megoldást teljes körű hangprodukciós alkalmazássá alakítsa.

Az Audiate új, mesterséges intelligenciával támogatott funkciói a következők:

A Szkript generálása:

Szkript létrehozása: Szkript létrehozása pusztán egy ötletből a kívánt hossz, a tartalom típusa (pl. üzleti prezentáció vagy marketing reklám) és a stílus (pl. lelkes vagy komoly) megadásával.

Szkript összefoglalása és átdolgozása: Egyszerűen összefoglalhat egy forgatókönyvet, hogy segítse az audio / videó tartalmak marketingjét és promócióját, vagy azonnal átírhatja a forgatókönyvet, hogy új koncepciókat próbáljon ki.

Forgatókönyv-fordítás: Fordítsa le forgatókönyvét 7 különböző nyelvre, többek között angolra, hollandra, franciára, németre, olaszra, brazil portugálra és spanyolra. 

Audió generálása:

Többszólamú hanggenerálás: Alakítsa át a szöveget stúdióminőségű hanggá, több mint 100 különböző hang és stílus közül választhat, amelyek sebességét és hangmagasságát a kívánt hangeredményhez igazíthatja.

Többnyelvű hanggenerálás: Váltson hangot 14 különböző nyelvre és dialektusra, köztük angol, holland, francia, német, olasz, brazil portugál és spanyol nyelvre.

"Az új Generative AI funkcióinkkal szeretnénk segíteni felhasználóinkat abban, hogy órák vagy napok helyett percek alatt professzionális tartalmakat hozzanak létre" - mondta Dan Latterner, a TechSmith vezető műszaki termékmenedzsere. "Az Audiate mostantól képes kihasználni az AI-t, hogy az alkotási folyamat minden lépésénél segítséget nyújtson, így minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben juthat el az ötlettől a csiszolt eredményig."

Az új generatív AI technológia mellett az Audiate továbbfejlesztette integrációját a Camtasiával, a TechSmith díjnyertes, minden egyben videorögzítő és szerkesztő programjával. A Camtasia és az Audiate kombinációja egy hatékony AI-alapú videószerkesztőt hoz létre, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 40%-kal gyorsabban készítsenek videótartalmat, mint bármilyen más önálló megoldás. Az Audiate-ban végzett hangszerkesztések mostantól automatikusan szinkronizálódnak és létrehozzák a videoszerkesztéseket a kapcsolódó Camtasia projektben. Ezenkívül az Audiate-alapú átirat átvihető a Camtasiába a pontos videófeliratozáshoz, beleértve a hagyományos zárt feliratozást és az új, testreszabható dinamikus feliratokat is.

Ha többet szeretne megtudni az Audiate-ról és az új generatív mesterséges intelligencia funkciókról, kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://www.techsmith.com/audiate.html.

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram