Lépj be a kreativitás és a munka új dimenziójába!

  Wacom Lépj be a kreativitás és a munka új dimenziójába!

  A Wacom termékekkel minden korábbinál kreatívabban alkothat és dolgozhat!
  Áttekintés

  A Wacom termékekkel minden korábbinál kreatívabban alkothat és dolgozhat! 

  Funkciók

  A kijelzővel rendelkező Wacom Cintiq táblák nagy teljesítményű (mégis könnyű és vékony) asztali tábla-monitorok, melyekkel élmény a rajzolás, és lényegesen könnyebbé válnak a munkafolyamatok. Használatuk kényelmes és egyszerű, professzionális felületet biztosítanak a kreatív ötletek megvalósításához. 

  A kijelző nélküli Wacom Intuos táblák professzionális szintre emelik a szerkesztés folyamatát. Az Intuosokkal könnyebb a jegyzetelés, akadálytalan az aláírás, ami különösen jól jöhet a szerződéseknél és a határidős feladatoknál. Gyorsabbá és lényegesen hatékonyabbá válik a grafikai szerkesztés és a retusálás. Az Intuos eszközök olyan testre szabható gyorsgombokkal rendelkeznek, amelyekkel egyszerű a forgatás, a zoomolás vagy a görgetés, a Bluetooth-csatlakozás pedig még kényelmesebbé teszi a munkát. 

  A kategória csúcsterméke a Wacom MobileStudioPro hordozható eszköz, amely egyszerre mobil számítógép és profi rajztábla. Kifejezetten professzionális munkára tervezték, hogy a szakemberek minden korábbinál könnyebben boldogulhassanak a legnagyobb kihívásokkal, legyenek repülőgépen, buszon, vagy vonaton. 

  Okos jegyzetfüzetek? A Bamboo digitális füzetei okos golyóstoll segítségével digitalizálják a dokumentumokon a kézírásunkat, amiket bármikor elmenthetünk a felhőbe vagy a mobileszközünkre, későbbi archiválásra vagy szerkesztési célra. A mentés csak egy gombnyomás, és akár 100 oldalnyi jegyzetet is tárolhatunk, amit Bluetooth segítségével feltölthetünk a számítógépünkre, vagy a Wacom Cloud-ba. Ismerje meg a jegyzetelés 21. századi forradalmát a Bamboo jegyzetfüzetekkel!

  A jegyzeteléshez persze egy digitális felületekhez kompatibilis íróeszközre, stylusra is szükségünk lesz. Ezek az eszközök ránézésre olyanok, mint egy valódi toll, ám sokkal többek annál: képeket is szerkeszthetünk velük, hogy kibontakoztassuk digitális kreativitásunkat. Az ergonomikus stylusokban lévő gumihegy kicserélhető, ami még tovább növeli az eszközök élettartamát. 

  Lépjen velünk kapcsolatba most és élvezze a holnap nyugalmát!

  Termékinformációk és megrendeléssel kapcsolatos kérdések: 
  E-mail: info@trans-europe.hu
  Tel.: (+36 1) 392-0700