Cintiq Pro 32

  Wacom Cintiq Pro 32

  Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon!
  Cintiq Pro 32

  Árakhoz kattintson ide

  Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon! Dolgozzunk akár Mac-en vagy PC-m, a Wacom Cintiq Pro 32-nél keresve sem találnánk jobb eszközt a munkánkhoz. Nagy méretű UHD kijelzőjét kifejezetten professzionális munkákra ajánljuk.

  Áttekintés

  Professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetőn a Wacom Cintiq Pro 32 kompromisszumoktól mentes készülék fantasztikus kijelzővel.

   

  Funkciók

  Az új Wacom Pro Pen 2 Az új Wacom Pro Pen 2 azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Jóval érzékenyebb és pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi Wacom toll.

  • Négyszer érzékenyebb és pontosabb, mint az elődje
  • Gyakorlatilag nincs lag
  • Természetes dőlés
  • Nincs parallaxis
  • Nincs szükség elemre vagy töltésre

  wacom_pro_pen_2.jpg

  Kötődés a vászonhoz A Wacom Cintiq Pro 32 4K felbontású (3840x2160) 32 collos LCD kijelzővel rendelkezik. A nagy (98%-os Adobe RGB) színhűségnek köszönhetően nyomtatásban is azt fogjuk viszont látni, amit a kijelzőn. De a kötődés nem csak képi értelemben értendő. A készülék üvegfelülete pont a kellő ellenállást tanúsítja a tollal szemben, így olyan érzetet ad, mintha valódi tollal dolgoznánk valódi papíron. Méretének és felbontásának köszönhetően pedig a legkisebb részlet is kivehető.

  wacom_32_poduct.jpg

  Alkotásra tervezve A kreatív szakemberek mindig időszűkében vannak, ezért a Wacom Cintiq Pro 32 számos, a produktivitást segítő megoldással rendelkezik. A készülék támogatja a multi-touch gesztusokat, és így pont olyan egyszerű a használata, mint a kedvenc telefonunknak. A számítógépünkhöz pedig USB-C kábelen keresztül kapcsolódik, így nincs szükség külön táp és monitor kábelre se.

  Közelebb az alkotáshoz Ha nagy méretű vásznakon szeretünk dolgozni, a Wacom Cintiq Pro 32 a tökéletes választás. Csillogásmentes kijelzőjén öröm a munka még napsütésben is.

  Programozhatóság Összesen 17 személyre szabható ExpressKey gomb áll rendelkezésünkre a munkafolyamatok személyesebbé tételéhez. A képernyőn megjelenő virtuális billentyűzet és a körtárcsás menük további lehetőségeket biztosítanak a teljesebb kontrollhoz.

  Kiegészítők Számos kiegészítőt vásárolhatunk a Wacom Cintiq Pro 32-höz, melyekkel létrehozhatunk egy minden igényt kielégítő munkaállomást.

  cintiq_24_wacom_cintiq_pro_engine.png A Wacom Cintiq Pro Engine-nel egy nagy teljesítményű Windows 10 kompatibilis személyi számítógéppé alakíthatjuk át kedven Cintiq Pro 24 vagy 32 készülékünket. Az architektúra kialakításának köszönhetően gond nélkül végezhetők el a 3D-s, a CAD-es és a képszerkesztési feladatok.
  cintiq_24_wacom_ergo_stand.png Az új Wacom Ergo Stand lehetővé teszi, hogy olyan szögbe és irányba állítsuk be a Cintiq Pro készülékünket, ami tökéletesen illik a testhelyzetünkhöz.
  cintiq_24_color_manager.png A Wacom Color Manager segítségével elvégezhetjük a Cintiq Pro tabletek és kijelzők kalibrálást, így jobb képminőséget, nagyobb színhűséget és egységes megjelenést érhetünk el.

  Specifikációk

  • Kijelző mérete: 854 x 506 x 53,25 mm
  • Kijelző átmérő: 80 cm 
  • Súly: 13 kg állvány nélkül
  • Technológia: IPS UHD
  • Felbontás: 3840 x 2160
  • Megjeleníthető színek száma: 1,07 milliárd
  • Képarány: 16:9
  • Kompatibilitás: Windows és Mac

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!