Bamboo

  Wacom Bamboo

  Egyszerű rajzolótábla profi gyártótól
  Bamboo

  Árakhoz kattintson ide

  A Wacom számára fontos lépésnek könyvelhető el a Bamboo névre keresztelt új termékcsalád bevezetése. A Bamboo kifinomult kezelési és rajzolási lehetőséget nyújt azoknak a PC használóknak, akik ki szeretnék fejezni egyéniségüket, meg szeretnék mutatni művészi látásmódjukat a nagyvilágnak.

  Áttekintés

  A Wacom egészen mostanáig a professzionális digitális művészek munkájához szükséges eszközök készítését tekintette egyedüli feladatának. A tömegpiacnak eddig nem volt szüksége erre a technológiára, de a Wacom szakemberei jól felismerték a növekvő igényt a hétköznapi önmegvalósítás lehetőségére az átlagemberek között, kifejezett tekintettel a fiatal generációra, akiknek már a kisujjukban van a számítógép kezelése. A Wacom számára fontos lépésnek könyvelhető el a Bamboo névre keresztelt új termékcsalád bevezetése. A Bamboo kifinomult kezelési és rajzolási lehetőséget nyújt azoknak a PC használóknak, akik ki szeretnék fejezni egyéniségüket, meg szeretnék mutatni művészi látásmódjukat a nagyvilágnak. Noha ez az eszköz nem képes ugyanazt a professzionális tudást nyújtani, mint egy Intuos vagy Cintiq tábla, mégis a kezdők számára hatalmas segítséget nyújt ahhoz, hogy belépjenek a digitális művészet és alkotás világába.


  Kinek ajánljuk?

  A terméket minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki érdeklődik a digitális technika iránt, és nem csupán az igen kedvező ára és tudása, hanem kényelmes használata miatt is.