MobileStudio Pro

  Wacom MobileStudio Pro 16

  Kreatív szabadság egy nagy teljesítményű és hordozható stúdió által
  MobileStudio Pro

  Árakhoz kattintson ide

  A Wacom MobileStudio Pro 16, mobil számítógép és profi rajztábla egyben, amit arra a célra terveztek, hogy a professzionális kreatív szakemberek a legnagyobb projektekkel is gond nélkül elboldogulhassanak, legyenek bárhol és bármikor. Végtelen szabadság és kreativitás egyben.

  Áttekintés

  A Wacom MobileStudio Pro 16 teljesítményének és nagy méretű kijelzőjének hála ugyanolyan könnyedséggel dolgozhatunk 3D-ben, mint 2D-ben.

  Funkciók

  Wacom Pro Pen 2: Természetes és precíz. Az új Wacom Pro 2 azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Jóval érzékenyebb, pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi toll, amit a Wacom alkotott.

  wacom-mobile-stuido-13-pen.jpg

  Óriási teljesítmény A Wacom MobileStudio Pro 16 egy teljes felszereltségű Intel alapú számítógép, amely alkalmas a professzionális 2D, 3D és CAD alkalmazások futtatására. Prototípust szeretnénk alkotni egy új gearboxnak a SolidWorksben? Az Adobe Premiere Pro-ban kell egy órányi HDR videót megvágni? A Mobile Studio Pro 16 készen áll. Akár 16 GB RAM-mal, Intel CoreTM i7 processzorral és 512 GB háttértárral felszerelt modellt is választhatunk a munkához. Ráadásul mind a két Wacom MobileStudio Pro 16 NVIDIA Quadro kártyával rendelkezik, amely a legkomplexebb feladatokkal is képes megbírkózni.

  3D-s világok A Wacom MobileStudio Pro 16 készen áll a 3D-re. A Wacom MobileStudio Pro 16 modellek nagy teljesítményű Intel processzorokkal  és bőséges memóriával, illetve háttértárral rendelkeznek. A Wacom MobileStudio Pro 16-ot ráadásul nagy teljesítményű NVIDA Quadro grafikus kártyákkal is felszerelték. A csúcs modellben pedig beépítésre került az Intel Real Sense kamera és letapogató technológiája is, így az tökéletes eszköz lehet minden olyan szakember számára, akik valós tárgyakkal szeretnének dolgozni a 3D-s alkalmazásaikban.

  wacom-mobile-stuido-16-gallery-g3.jpg

  Látható különbség Alkossunk bármit is, tökéletesen fogunk látni minden pixelt és poligont. A Wacom MobileStudio Pro 16 3840x2160 felbontású és 94%-os Adobe RGB pontosságú 4K kijelzőin fantasztikusan néznek ki a készülő alkotásaink. Ráadásul a munka is elképesztően gördülékeny. Az új üvegfelületen pont olyan természetességgel dolgozhatunk az új Pro Pen-nel, mintha papíron tennénk mindezt. A multi-touch gesztusokat pedig ugyanolyan könnyedén alkalmazhatjuk, mint ahogy azt már a mobilunkon megszoktuk.

  A Wacom Mobile Studio Pro 16 ötvözi a hordozhatóságot a teljesítménnyel. Két különböző kiszereltségben érhető el, így biztosan találunk olyan modellt, ami tökéletes munkaeszközünk lesz az alkotás során.

  wacom-mobile-stuido-pro-16-compare-icon.jpg

  wacom-mobile-stuido-pro-16-compare-icon.jpg

  Wacom MobileStudio Pro 16 i5 256
  • Intel CoreTM i5
  • 256 GB SSD
  • 4GB RAM
  • NVIDIA Quadro M600M VGA 2GB GDDr5 VRAM-ramal

  A nagy méretű kijelzőn szabadon rajzolhatunk, hozhatunk létre részletes concept artokat, 3D-s modelleket, animációkat, és nem jelent gondot az összetett, több rétegű képek szerkesztése és retusálása se.

  Wacom MobileStudio Pro 16 i7 512
  • Intel CoreTM i7
  • 512 GB SSD
  • 16
  • NVIDIA Quadro M1000M VGA 4GB GDDDR5 VRAM-mal

  Intel RealSenseTM 3D kamera és letapogató szoftver

  Maximális teljesítmény a rajzoláshoz, a részletes concept artok elkészítéséhez, a 3D-s modellezéshez és tervezéshez, az animációk megalkotásához, a képszerkesztéshez és retusáláshoz.

  A rendelkezésünkre álló Wacom kiegészítőkkel tökéletes munkakörnyezetet teremthetünk magunknak.

  wacom-mobile-stuido-pro-13-customize-keyboard-icon.jpg

  Wacom vezeték nélküli billentyűzet

  A Wacom vezeték nélküli billentyűzet tökéletes kiegészítője a Mobile Studio Pro-nak, hisz használatával még egyszerűbbé válik az irodai és a kreatív munka. Az elegáns és kompakt Bluetooth billentyűzetet USB kábelen keresztül tölthetjük fel.
  wacom-mobile-stuido-pro-13-customize-wacom-link-icon.jpg

  Wacom Link

  Bár a Wacom MobileStudio Pro önmagában is erős számítógépnek számít, a Wacom Link-en keresztül gond nélkül csatlakoztathatjuk a személyi számítógépünkhöz, és úgy használhatjuk akár egy hagyományos Cintiqet.

  fpo-wacom-mobile-stuido-pro-13-customize-stand-icon.jpg

  Mobil állvány

  Az új mobil állvány három különböző pozícióban is képes megtartani a Wacom MobileStudio Pro-t, így mindig megtalálhatjuk a nekünk kényelmes helyzetet a munka során. A könnyebb szállíthatóság kedvéért pedig össze is lehet hajtani.

  Specifikációk

  Kijelző: 39,6 cm
  Felbontás: UHD (3840 x 2160)
  Nyomásérzékenység: 8192 szint
  Kompatibilitás: Windows, Mac
  Processzor: 6. generációs Intel Core
  VAG: Card NVIDIA® Quadro® M600M 2GB GDDR5 vagy NVIDIA® Quadro® M1000M 4GB GDDR5
  Háttértár: 256GB - 512GB SSD
  Micro SD Slot SDXC card (uhs-ii)
  RAM: 8 GB -16 GB DDR3
  Multi-Touch: Yes
  Toll: Wacom Pro Pen 2
  Extra tollhegyek: 3 darab
  Tolltartó: Igen
  Súly: 2200 gramm
  Méret: 418 x 262 x 19 mm
  Képarány: 16:9
  Kontraszt: 1000:1
  Fényerő: 150 cd/m2
  Operációs rendszer: Windows 10 Pro
  ExpressKey gombok száma: 8
  Kamerák: 5 MP HD (elöl) / 8 MP HD (hátul)
  Wireless: 802.11 ac
  Hangszórók: 2 x 2 W
  Hálózat: Bluetooth 4.1
  GPS, gyorsulásmérő, iránytű, gyro: van
  2 év garancia