Új CorelDRAW Graphics Suite előfizetés most 20% kedvezménnyel

2024-04-25 14:00
Szerezd be most CorelDRAW Graphics Suite előfizetésed 20% kedvezménnyel!

A Corel kreatív szoftverei segítenek kreativitásod kibontakoztatásában, ráadásul egyszerűsítik is a munkafolyamatot, hogy minél könnyebb legyen a felhasználóknak varázslatos alkotásokat készíteniük.

A CorelDRAW Graphics Suite egy olyan professzionális tervezői eszközkészletet biztosít, mellyel az alkotás hatékonyságát a következő szintre emelheted. Az előfizetők azonnal hozzáférnek az exkluzív, új funkciókhoz és tartalmakhoz egy frissítés esetén, ezen kívül, ha elakadnál alkotás közben, a Corel supportra bármikor számíthatsz.

Most pedig korlátozott ideig 20% kedvezményesen tudsz előfizetni a CorelDRAW Graphics Suite-ra.

Az ajánlat 2024. május 31-ig érvényes, úgyhogy érdemes sietni!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen áll rendelkezésedre!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram