Adobe (Üzleti)

Experience Manager

Az összes csatornán (web, mobil, internet of things, stb.) lenyűgöző tartalmat szolgáltat egy vállalkozásról.

Az összes csatornán (web, mobil, internet of things, stb.) lenyűgöző tartalmat szolgáltat egy vállalkozásról.

ÁTTEKINTÉS

Az Adobe Experience Manager – az Adobe Marketing Cloud részeként  –  a vezető digitális élménymenedzsment megoldás, ami az összes csatornán (web, mobil, internet of things, stb.) lenyűgöző tartalmat szolgáltat egy vállalkozásról. Ennek mértéke szabadon skálázható és optimalizálható a márkaépítés követelményeihez és a ügyfél lojalitás fokozásához igazodva.

Az Experience Manager 5 fő részből áll:

1. Adobe Sites - Ez a modul azért felel, hogy személyre szabott és folyamatos összeköttetésen alapuló kapcsolatot alakíthatssunk ki az ügyféllel, legyen bárhol, érkezzen akár a webről vagy egy mobile site-ról / alkalmazásból vagy óriási fizikai megjelenítőkről.

2. Adobe Assets - Fedezze fel a nagyvállalati szintű intelligens asset menedzsment rendszert, ami meggyorsítja a kampányokhoz felhasználható asset elemek kiválasztását, felhasználását, kezelését és a célközönséghez eljuttatását.

3. Adobe Forms - megkönnyíti az olyan űrlapok és dokumentumok elkészítését, ami támogatja a weboldalt és /vagy az alkalmazásokat használó ügyfelek jelentkezékor keletkező adatok gyűjtését és az alkalmazottak jelentéseit.

4. Adobe Communities - az Ön erőteljes on-line jelenléte összehozza az embereket. Adhatunk nekik fórumokat és egyéb kommunikációs felületeket hogy minél jobban kapcsolatba kerülhesenek velünk vagy egymással.

5. Adobe Livefyre - az ügyfelei, alkalmazottai vagy a rajongói egyben a legjobb hírvivői. E modul segítségével a Facebook-on, Twitter-en vagy review site-okon generált felhasználói tartalmat tudjuk gondozni és publikálni.

Tökéletes élmény biztosítása mobilon és minden kapcsolódó eszközön.
Kápráztassa el ügyfeleit olyan élménnyel, ami a számukra releváns tartalmat egyszerre teszi elérhetővé egy mobilalkamazáson vagy akár egy kijelző nélküli IoT eszközön is.

Érjen el mindent egyetlen egységes felületről
Élvezze a digitális ügyfélélmény előállításához szükséges összes eszközt egyetlen felületről. Alkossa meg a legkényelmesebb módon a legkiválóbb ügyfélélményt annak összes interakciós pontjával (touchpoint), miközben a szokásos üzleti folyamatokat is ugyanúgy képes innen menedzselni. Mindezt az Adobe felhője által kínált megbízhatósággal, biztonsággal, sebességgel és kényelemmel teheto, ami az Ön egyetlen partnere a digitális élmények menedzselésében és hostingjában.

KINEK AJÁNLJUK?

Kinek ajánljuk?

Nagyvállalatoknak és multinacionális cégeknek az alábbi részlegeken:

  • Marketing
  • Értékesítés
  • PR
  • Pénzügy
  • Kreatívok
  • Statisztika / Big Data
  • IT


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.


Wacom termékbemutató nyílt nap - Újdonságok és inspirációk

Múlt héten tartottuk a kivételes Wacom termékbemutató nyílt napunkat. Nézd meg milyen volt!


Adobe Acrobat - A felsőoktatás nélkülözhetetlen eszköze

Fedezd fel, hogyan segíti az Adobe Acrobat megjegyzések funkciója a hallgatókat a hatékony tanulásban és együttműködésben a felsőoktatásban, valamint hogyan alkalmazható lépésről lépésre a digitális dokumentumkezelésben.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram