Experience Manager

  Adobe (Üzleti) Experience Manager

  Az összes csatornán (web, mobil, internet of things, stb.) lenyűgöző tartalmat szolgáltat egy vállalkozásról.

  Az Adobe Experience Manager – az Adobe Marketing Cloud részeként  –  a vezető digitális élménymenedzsment megoldás, ami az összes csatornán (web, mobil, internet of things, stb.) lenyűgöző tartalmat szolgáltat egy vállalkozásról. Ennek mértéke szabadon skálázható és optimalizálható a márkaépítés követelményeihez és a ügyfél lojalitás fokozásához igazodva.

  Áttekintés

  Az Experience Manager 5 fő részből áll:

  1. Adobe Sites - Ez a modul azért felel, hogy személyre szabott és folyamatos összeköttetésen alapuló kapcsolatot alakíthatssunk ki az ügyféllel, legyen bárhol, érkezzen akár a webről vagy egy mobile site-ról / alkalmazásból vagy óriási fizikai megjelenítőkről.

  2. Adobe Assets - Fedezze fel a nagyvállalati szintű intelligens asset menedzsment rendszert, ami meggyorsítja a kampányokhoz felhasználható asset elemek kiválasztását, felhasználását, kezelését és a célközönséghez eljuttatását.

  3. Adobe Forms - megkönnyíti az olyan űrlapok és dokumentumok elkészítését, ami támogatja a weboldalt és /vagy az alkalmazásokat használó ügyfelek jelentkezékor keletkező adatok gyűjtését és az alkalmazottak jelentéseit.

  4. Adobe Communities - az Ön erőteljes on-line jelenléte összehozza az embereket. Adhatunk nekik fórumokat és egyéb kommunikációs felületeket hogy minél jobban kapcsolatba kerülhesenek velünk vagy egymással.

  5. Adobe Livefyre - az ügyfelei, alkalmazottai vagy a rajongói egyben a legjobb hírvivői. E modul segítségével a Facebook-on, Twitter-en vagy review site-okon generált felhasználói tartalmat tudjuk gondozni és publikálni.

  Tökéletes élmény biztosítása mobilon és minden kapcsolódó eszközön.
  Kápráztassa el ügyfeleit olyan élménnyel, ami a számukra releváns tartalmat egyszerre teszi elérhetővé egy mobilalkamazáson vagy akár egy kijelző nélküli IoT eszközön is.

  Érjen el mindent egyetlen egységes felületről
  Élvezze a digitális ügyfélélmény előállításához szükséges összes eszközt egyetlen felületről. Alkossa meg a legkényelmesebb módon a legkiválóbb ügyfélélményt annak összes interakciós pontjával (touchpoint), miközben a szokásos üzleti folyamatokat is ugyanúgy képes innen menedzselni. Mindezt az Adobe felhője által kínált megbízhatósággal, biztonsággal, sebességgel és kényelemmel teheto, ami az Ön egyetlen partnere a digitális élmények menedzselésében és hostingjában.

   
  Kinek ajánljuk?

  Nagyvállalatoknak és multinacionális cégeknek az alábbi részlegeken:

  • Marketing
  • Értékesítés
  • PR
  • Pénzügy
  • Kreatívok
  • Statisztika / Big Data
  • IT