MAXON

  A ZBrush a digitális szobrászat és festés iparági szabványát jelenti. Funkciói lehetővé teszik, hogy testreszabható ecsetekkel alakítsunk, textúrázzunk és fessen virtuális agyagokat egy valós idejű környezetben, amely azonnali visszajelzést biztosít.
  A Redshift egy nagy teljesítmény GPU gyorsított renderelő, kifejezetten a high-end felhasználói igények kielégítése céljából készült alkalmazás. Kreatív felhasználók és stúdiók igényeire szabott funkciókkal áll a renderelési feladatok végrehajtására. A Redshift nem csupán nagy teljesítményű eszközkészlet, de gond nélkül képes együttműködni a legnépszerűbb CG alkalmazásokkal.
  A Red Giant Complete a Red Giant teljes eszközkészletét kínálja megfizethető áron. A Red Giant Complete előfizetésével hozzáférhet a legfrissebb eszközökhöz anélkül, hogy egy összegben kellene kifizetni azok árát.
  A Red Giant Universe egy olyan eszközkészlet, ami kifejezetten a videószerkesztők és animációs szakemberek igényeit hivatott kielégíteni. Az összes Universe plug-in GPU gyorsítást alkalmaz és kompatibilis a legtöbb Windows és macOS szerkesztő programmal.
  A MAXON Cinema 4D igazán hatékony eszközöket ad a 3D grafikusok kezébe, és bárki számára elérhetővé teszi a VFX munkafolyamatokat. Élvezd az új lehetőségeket, legyen szó modellezésről, animációról, vagy látványtervezésről. A Cinema 4D új szintre emeli a művészetet. Professzionális munkaeszköz profiknak.
  Az új Cineware plug-innel közvetlenül az Adobe Illustrator CC 2017-ben nyithatjuk meg szerkesztésre a 3D-s objektumokat. A 3D-ben megtervezett csomagolásokra ráhúzhatjuk a megfelelő címkéket, a 2D-s munkákba pedig 3D-s elemeket illeszthetünk.
  Árakhoz kattintson ide A MAXON CINEMA 4D számos 2D-s és 3D-s formátumot képes importálni, így például több más mellett a PSD, a JPEG, a DWG, a VRML és az OBJ formátumokat is. Lehetőségünk van arra, hogy fájlokat cseréljünk olyan ismert 3D-s CAD alkalmazás között, mint a VectorWorks, az ArchiCAD vagy Allplan. A teljes táblázatot itt találja.