Markzware

  Dokumentumellenőrzés, kiadványok konvertálása és Quark eszközök
  Aki kiadványszerkesztéssel foglalkozik, tudja, hogy nemcsak professzionális tervezésre és kivitelezésre van szükség ahhoz, hogy a dokumentum igényes, jó megjelenésű legyen - rendkívül fontos a publikálás előtti utolsó, átfogó ellenőrzés is.
  A program segítségével arculattervezőként és kiadványszerkesztőként az egyszerű "drag-and-drop" technikára alapuló dokumentumellenőrzési funkcióval gyorsan megbizonyosodhatunk arról, hogy készülő kiadványunk színei, betűtípusai és képei rendben vannak-e.
  A Markzware FlightCheck Professional (korábbi nevén Classic) a legtökéletesebb eszköz a professzionális dokumentumellenőrzés terén. Dolgozzunk a nyomdaipar bármely területén: legyünk akár kreatív arculattervezők, kiadványszerkesztők, foglalkozzunk nyomdai kivitelezéssel vagy interneten való publikálással, a program minden igényünket ki fogja elégíteni, függetlenül az általunk használt szoftvertől.
  QuarkXPress v3.3, v4.1, v5.0, v6.0 és v6.5 fájlokat konvertál a megfelelő InDesign formátumra.
  A szervertechnológiára épülő Markzware FlightCheck Workflow egyszerűsíti és automatizálja a nyomdai előkészítés munkafolyamatát, elvégzi helyettünk az eddig sok időt és fáradságot igénylő feladatokat. A szoftver automatikusan megvizsgálja a PDF vagy más DTP fájlformátumban elkészített kiadványokat, kijavítja hibáikat, ily módon megbízhatóbb és gyorsabb munkát tesz lehetővé.
  A Markzware FlightCheck Studio egy hatékony dokumentumellenőrző szoftver, amely képes szinte minden olyan hiba kiszűrésére, ami a nyomtatásra vagy az internetre szánt fájl esetében felmerülhet. A program megjeleníti az olyan apró hibákat is, amelyek szabad szemmel fel sem tűnnének. Lehetőségünk nyílik továbbá egységes ellenőrzési beállítások használatára, így elérhetjük, hogy a készülő kiadványhoz tartozó összes dokumentum azonos felépítéssel, logikával és arculattal rendelkezzen.
  Segítségével helyreállíthatjuk a sérült QuarkXPress dokumentumokat, illetve megelőzhetjük sérült állományok létrehozását.