Markzware FlightCheck Studio 1.3

Dokumentumellenőrzés munkacsoportokna

Dokumentumellenőrzés munkacsoportokna

ÁTTEKINTÉS

A Markzware FlightCheck Studio egy hatékony dokumentumellenőrző szoftver, amely képes szinte minden olyan hiba kiszűrésére, ami a nyomtatásra vagy az internetre szánt fájl esetében felmerülhet. A program megjeleníti az olyan apró hibákat is, amelyek szabad szemmel fel sem tűnnének. Lehetőségünk nyílik továbbá egységes ellenőrzési beállítások használatára, így elérhetjük, hogy a készülő kiadványhoz tartozó összes dokumentum azonos felépítéssel, logikával és arculattal rendelkezzen.

A Markzware FlightCheck Studio egy hatékony dokumentumellenőrző szoftver, amely képes szinte minden olyan hiba kiszűrésére, ami a nyomtatásra vagy az internetre szánt fájl esetében felmerülhet. A program megjeleníti az olyan apró hibákat is, amelyek szabad szemmel fel sem tűnnének. Lehetőségünk nyílik továbbá egységes ellenőrzési beállítások használatára, így elérhetjük, hogy a készülő kiadványhoz tartozó összes dokumentum azonos felépítéssel, logikával és arculattal rendelkezzen.Aki kiadványszerkesztéssel foglalkozik, tudja, hogy nemcsak professzionális tervezésre és kivitelezésre van szükség ahhoz, hogy a dokumentum igényes, jó megjelenésű legyen - rendkívül fontos a publikálás előtti utolsó, átfogó ellenőrzés (preflight) is. Nincs bosszantóbb annál, ha a végtermék tele van hibákkal, vagy ha nem úgy néz ki, ahogy azt mi eredetileg elképzeltük. A Markzware FlightCheck Studio egy hatékony dokumentumellenőrző szoftver, amely képes szinte minden olyan hiba kiszűrésére, ami a nyomtatásra vagy az internetre szánt fájl esetében felmerülhet. A program megjeleníti az olyan apró hibákat is, amelyek szabad szemmel fel sem tűnnének. (Például ha egy képet véletlenül 1-2 fokkal elforgattunk.) A kilistázott hibák valamelyikére kattintva a szoftver a dokumentum megfelelő helyére ugrik, így azonnal megkezdhetjük az adott elem javítását vagy módosítását. A bővítmény egyelőre kizárólag Macintosh rendszer alatt működik, az Adobe InDesign vagy a Quark QuarkXPress programok segítőtársaként. A vezető kiadványszerkesztő által elkészített Designer Policy segítségével egységes felépítésű, logikájú és arculatú kiadványok készítésére nyílik lehetőségünk. A jelszóval védett alapbeállításokat fájlba menthetjük, majd elküldhetjük az összes szerkesztőnek, ill. arculattervezőnek. A program ezen beállítások figyelembevételével is képes ellenőrizni a dokumentumo(ka)t, így elérhetjük, hogy a készülő kiadványhoz tartozó összes dokumentum azonos felépítéssel, logikával és arculattal rendelkezzen. A szoftverrel már számos felhasználó elégedett, erről tanúskodik pl. a chicagói Must See 'ems! 2001 és a San Franciscói Seybold Editors Hot Picks 2002 díj is.


Amennyiben a Markzware FlightCheck programcsalád többi elemére kíváncsi, kattintson ide!


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS 9.2x vagy újabb QuarkXPress 4.x, ill. 5.x-hez, Mac OS X 10.2 vagy újabb QuarkXPress 6.x-hez
ProcesszorPowerMac G3 vagy gyorsabb
Memória256 MB
Tárhely10 MB
Egyéb

|Mac OS 9.2x vagy újabb QuarkXPress 4.x, ill. 5.x-hez, Mac OS X 10.2 vagy újabb QuarkXPress 6.x-hez|PowerMac G3 vagy gyorsabb||256|10|1|

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUNKCIÓK

Több száz hiba kiszűrése: A program ellenőrzi a dokumentum alapbeállításait, valamint a színeket, a képeket, a fontokat, a PDF kimentési beállításokat, továbbá a felhasználó által definiált beállításokat (pl. mértékegységek meghatározása, segédvonalak elrejtése vagy megjelenítése, stb.).

Hibás elemek gyors elérése: Az eredménylistán megjelenő hibás elemekhez egyetlen kattintással eljuthatunk. Például ha egy színnel van probléma, a program megnyitja a színkezelésért felelős Edit Color párbeszédablakot.

Hasznos információk megjelenítése az egyes elemeknél: Az Object Info számos hasznos információt mutat meg a kiválasztott elemről. Ilyen pl. az elhelyezés, a színbeállítások, az alátöltési beállítások, stb.

Egységes arculatú kiadványok (Designer Policy): A vezető kiadványszerkesztő a munkafolyamat kezdetekor meghatározhat bizonyos alapbeállításokat (pl. színeket, fontokat stb.), amelyek a későbbiekben biztosítják a készülő kiadvány egységes arculatát. A program ezen beállítások figyelembevételével is képes ellenőrizni a dokumentumo(ka)t.

További funkciók:

  • alapvető hibák automatikus javítása
  • részletes beállítási lehetőségek

  • dokumentumellenőrzés munka közben is
  • elmenthető ellenőrzési beállítások
  • kiszűrt hibák vizuális megjelenítése

  • tökéletes együttműködés a Markzware FlightCheck programcsalád többi elemével

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

, , ,
Létrejött az OpenUSD szövetség

A Pixar, az Adobe, az Apple, az Autodesk és az NVIDIA szövetséget alakít az OpenUSD számára a 3D tartalmak nyílt szabványainak előmozdítására.

,
Elhunyt Dr. John Warnock, az Adobe társalapítója

Az Adobe mély szomorúsággal tudatja, hogy a vállalat szeretett társalapítója, Dr. John Warnock augusztus 16-án családja körében 82 évesen elhunyt.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram