Markzware FlightCheck Designer 5.7

Egyszerűsített dokumentumellenőrzés

Egyszerűsített dokumentumellenőrzés

ÁTTEKINTÉS

A program segítségével arculattervezőként és kiadványszerkesztőként az egyszerű "drag-and-drop" technikára alapuló dokumentumellenőrzési funkcióval gyorsan megbizonyosodhatunk arról, hogy készülő kiadványunk színei, betűtípusai és képei rendben vannak-e.

A program segítségével arculattervezőként és kiadványszerkesztőként az egyszerű "drag-and-drop" technikára alapuló dokumentumellenőrzési funkcióval gyorsan megbizonyosodhatunk arról, hogy készülő kiadványunk színei, betűtípusai és képei rendben vannak-e.Aki kiadványszerkesztéssel foglalkozik, tudja, hogy nemcsak professzionális tervezésre és kivitelezésre van szükség ahhoz, hogy a dokumentum igényes, jó megjelenésű legyen - rendkívül fontos a publikálás előtti utolsó, átfogó ellenőrzés (preflight) is. Nincs bosszantóbb annál, ha a végtermék tele van hibákkal, vagy ha nem úgy néz ki, ahogy azt mi eredetileg elképzeltük. Ezt a problémát orvosolja a Markzware FlightCheck Designer, a Markzware FlightCheck Professional program egyszerűsített változata. Arculattervezőként és kiadványszerkesztőként az egyszerű "drag-and-drop" technikára alapuló dokumentumellenőrzési funkcióval - függetlenül attól, hogy milyen kiadványszerkesztő szoftvert (pl. Adobe InDesign, Quark QuarkXPress, Macromedia FreeHand vagy akár CorelDRAW) használunk a munka során - gyorsan megbizonyosodhatunk arról, hogy készülő kiadványunk színei, betűtípusai és képei rendben vannak-e. Az ellenőrzés után természetesen javíthatjuk a hibákat. A Designer változat egyszerűbb kezelhetősége és kevesebb funkciója a komolyabb háttértudással nem rendelkező felhasználók igényeit elégíti ki. A programmal már számos felhasználó elégedett, erről tanúskodik pl. a Publish 1996 díj is.

Amennyiben a Markzware FlightCheck programcsalád többi elemére kíváncsi, kattintson ide!


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS 9.22, OS X 10.1 vagy újabb
ProcesszorPowerMac G3 vagy gyorsabb
Memória128 MB
Egyéb

|Mac OS 9.22, OS X 10.1 vagy újabb|PowerMac G3 vagy gyorsabb||128||1||

Windows:

RendszerMicrosoft Windows 98, 2000, NT 4.0, ME, XP
ProcesszorIntel Pentium 233 MHz vagy gyorsabb
Memória128 MB
Egyéb

|Microsoft Windows 98, 2000, NT 4.0, ME, XP|Intel Pentium 233 MHz vagy gyorsabb||128||1||

FUNKCIÓK

Hibás elemek megjelenítése: Az ellenőrzési folyamat végén a program részletesen megjeleníti a kiszűrt hibákat, s ily módon egyúttal lehetőséget biztosít a javításukra. Egyetlen kattintással rendezhetjük továbbá a dokumentum színeire, betűtípusaira, képeire stb. vonatkozó adatokat, így azok áttekinthetőbbé válnak.


Önállóan működő program: Ellentétben más hasonló szoftverekkel a Markzware FlightCheck Designer futtatásához nincs szükségünk semmilyen befogadó vagy kiegészítő programra.

Párhuzamos munka: A program egyszerre több dokumentumot is képes ellenőrizni egyetlen folyamatsorban. (Ugyanakkor csak elmentett fájlok ellenőrzésére képes.)

Áttekinthető végeredmény: Egyetlen kattintással rendezhetjük a dokumentumunkban található színek, fontok, képek stb. adatait.

Sokoldalú ellenőrzési beállítások: Ha dokumentumainkat gyakran vagy rendszeresen szeretnénk ellenőrizni és nem akarjuk minden egyes alkalommal újra beállítani az ellenőrzési paramétereket, a program lehetőséget biztosít ezek elmentésére. Ezenfelül választhatnunk előre elkészített sémák közül is vagy importálhatjuk őket a Markzware FlightCheck Professional programból. Az elmentett fájlt Windows és Macintosh platform alatt egyaránt felhasználhatjuk.


Legtipikusabb hibák gyors kiszűrése: A szoftver képes a legtipikusabb (és egyben a legbosszantóbb) dokumentumhibák gyors kiszűrésére.

PDF/X ellenőrzési lehetőség: Lehetőségünk nyílik a hivatalos PDF/X sablon alapján készült dokumentumok ellenőrzésére.

Támogatott fonttípusok:

  • OpenType
  • TrueType
  • Adobe Type 1
  •  

Támogatott programok:

A szoftver természetesen a Markzware FlightCheck termékcsalád többi elemével is kiválóan együttműködik. A támogatott szoftverek teljes listáját itt tekintheti meg.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

, , ,
Létrejött az OpenUSD szövetség

A Pixar, az Adobe, az Apple, az Autodesk és az NVIDIA szövetséget alakít az OpenUSD számára a 3D tartalmak nyílt szabványainak előmozdítására.

,
Elhunyt Dr. John Warnock, az Adobe társalapítója

Az Adobe mély szomorúsággal tudatja, hogy a vállalat szeretett társalapítója, Dr. John Warnock augusztus 16-án családja körében 82 évesen elhunyt.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram