Már elérhető a JetBrains AI Assistant

2023-12-12 11:04
Már elérhető a december 6-án bemutatott JetBrains AI Assistant, mely a MI segítségével soha nem látott módon gyorsítja a kódolás folyamatát.

jetbrains ai assistant

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy a JetBrains fejleszti és folyamatosan új funkciókkal látja el új AI eszközét. A témáról mi is írtunk még az ősz folyamán. A JetBrains AI Assistant számos IDE felhasználó számára nyújt segítséget a kódolás és tervezés folyamatában.

A december 6-án bemutatott AI Assistant képes kódot magyarázni, kóddal kapcsolatos kérdésekre válaszolni, kód- és kódkiegészítési javaslatokat generálni, dokumentációt készíteni, commitokat magyarázni és commit üzeneteket generálni, valamint egyéb feladatokat ellátni. Az OpenAI és a JetBrains több saját fejlesztésű Large Language Modell-je által működtetett AI Assistant a JetBrains IDE-k fizetős kiadásainak felhasználói számára kiegészítő előfizetés útján érhető el.

Az új verzió a JetBrains AI Service szolgáltatásán alapul, amely lehetővé teszi a vállalat számára, hogy több LLM (Large Language Model) szolgáltatást használjon. A JetBrains jelenlet az OpenAI legújabb modelljeinek, például a GPT-3.5-nak és GPT-4-nek, valamint a saját LLM-jeinek kombinációját használja.

Az újonnan megjelent AI Assistantről minden fontos információt megtalálsz a szoftver.hu-n, ha pedig kérdésed merülne fel a szoftverrel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készégesen áll rendelkezésedre.

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram