Az Apple nemrég forradalmi változásokat jelentett be

2023-04-25 10:30
A cég olyan információkat osztott meg a nyilvánossággal, melyben a tervek szerint tovább fejlesztik a FaceTime népszerű videóhívásrendszerét.

A cég olyan információkat osztott meg a nyilvánossággal, melyben a tervek szerint tovább fejlesztik a FaceTime népszerű videóhívásrendszerét.


facetime_lead.jpg

Az Apple bemutatta a FaceTime hívások következő generációját megcélzó új technológiák listáját egy hatalmas szabadalmi kérelemben, amely 256 oldalon keresztül számos frissítést mutat be a népszerű videóhívó rendszerhez. A cég szerint ezek az fejlesztések új szintre emelik az üzleti és iskolai megbeszélések kimenetelét, mivel ezáltal könnyebb lesz a tartalmak megosztása konferenciahívások közben. Az új generációs kamerarendszer lehetővé teszi a kézmozdulatokkal való nagyítást, közelítést vagy háttér váltását hívás közben.

A FaceTime továbbá képes lesz jegyzettömbre rajzolt ábrákat felismerni és digitalizálni, valamint a színeket a valóságnak megfelelően kezelni. A többkamerás rendszer a felhasználók asztalán lévő dokumentumokat és tárgyakat rögzíteni tudja akár az arcukkal egyidőben. Ezt például arra használhatják, hogy a képernyőn megjelenjen valami, amit a felhasználó egy fizikai jegyzettömbön rajzol, hasonlóan az Apple Continuity Camera Desk View módjához. Az intelligens szoftverrel a megfelelő objektumok automatikusan a képernyő közepén maradnak, és a felhasználói interakciók szükségességét csökkentik.

Az újítások részeként a fizikai beviteli eszközök és érintőképernyők rezgésvisszajelző funkciót kapnak, amely apró rezgéssel visszajelzést küld a felhasználónak az érintésekről és gombnyomásokról. Az Apple szerint ezek az újítások javítják az energiahatékonyságot és az akkumulátorok élettartalmát, mivel kevesebb billentyűparancsot kell majd alkalmazni..

Ha szeretnél még jobban elmélyedni a témában, kattints ide!

(Forbes)

Olvass tovább


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.


Wacom termékbemutató nyílt nap - Újdonságok és inspirációk

Múlt héten tartottuk a kivételes Wacom termékbemutató nyílt napunkat. Nézd meg milyen volt!


Adobe Acrobat - A felsőoktatás nélkülözhetetlen eszköze

Fedezd fel, hogyan segíti az Adobe Acrobat megjegyzések funkciója a hallgatókat a hatékony tanulásban és együttműködésben a felsőoktatásban, valamint hogyan alkalmazható lépésről lépésre a digitális dokumentumkezelésben.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram