Még felhasználó barátabbá válik a TeamViewer

2023-05-02 23:14
A TeamViewer új generációs távoli elérési és támogatási alkalmazása egyetlen kattintással indítható, webes kliensen keresztül is fokozott biztonsággal elérhető már.

A TeamViewer új generációs távoli elérési és támogatási alkalmazása egyetlen kattintással indítható, webes kliensen keresztül is fokozott biztonsággal elérhető már.


A TeamViewer® bemutatta ikonikus távoli hozzáférési és támogatási megoldásának következő generációját, amelyet világszerte több százmillióan használnak. Az újonnan TeamViewer Remote névre keresztelt termékkel a tech stack, a használhatóság és az általános megjelenés alaposan átdolgozásra és modernizálásra került, miközben megmaradtak a TeamViewer népszerű és bevált távoli csatlakozási funkciói.

Az egyik legfontosabb fejlesztés az új, intuitívabb és modernebb kezelőfelület. Az ügyfelek megérdemlik a legkorszerűbb felhasználói felületet és az egyszerűsített működést, legyen szó akár professzionális, akár személyes használatról. Ennek eredményeképpen a TeamViewer Remote-ban újratervezték a teljes felhasználói élményt. Az új webes kliens áthidalja az asztali és a böngésző interakciók közötti szakadékot, a kapcsolatokat pedig leegyszerűsítették, így a munkamenet egyetlen kattintással létrehozható, ami olyan egyszerű, mint bármelyik online megbeszéléshez való csatlakozás. Emellett az átláthatóságot is növelték, hogy a felhasználóknak segítsék a helyes döntés meghozatalát, és csak a legitim kapcsolatokat fogadják el.

Az üzleti ügyfelek számára a távfelügyelet és távmenedzsment (RMM, remote monitoring and managment) natív módon került hozzáadásra, hogy több funkciót biztosítson. A TeamViewer Remote RMM funkciója magában foglalja az eszközfelügyeletet, az eszközkezelést, a szoftvertelepítést és a javításkezelést, ami zökkenőmentessé és hatékonnyá teszi az eszközök kezelését a vállalaton belül.

Dr. Hendrik Witt, a TeamViewer termékigazgatója: "A TeamViewer legismertebb terméke, a távoli hozzáférés és támogatás globális de facto szabványává vált, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a piac legjobb minőségű megoldásaival megerősítsük vezető szerepünket ezen a területen. Ahhoz, hogy továbbra is kiszolgálhassuk előfizetőinket, főként a minden iparágból érkező kis- és középvállalkozásokat, valamint a több százmillió nem kereskedelmi felhasználót, a felhasználói utat szem előtt tartva újragondoltuk a terméket. A magánszemélyek elsősorban azt szeretnék, ha egyetlen kattintással támogatni tudnák az ügyfeleket, kollégákat, barátokat és családtagokat, modern felületet szeretnének, amely végigvezeti őket a kapcsolat beállításán és használatán, és ami a legfontosabb, biztosítani szeretnék a kapcsolatok biztonságát. A letölthető TeamViewer Remote asztali alkalmazás mellett mindezt egy böngészőn keresztül is elérhetik már."

A mögöttes szoftverarchitektúra is jelentős megújuláson ment keresztül, és a TeamViewer platformszemléletével összhangban a kulcskomponensek újratervezésre kerültek, azzal a céllal, hogy a jövőben a teljes TeamViewer termékportfólióhoz egységes hozzáférést kínáljanak. Az eddig külön bejelentkezést igénylő funkciók és bővítmények, mint például a Remote Management package, mostantól integrálva vannak, és ugyanazon a felületen keresztül érhetők el, mint a TeamViewer Remote. A TeamViewer a jövőben további funkciókkal bővíti az új megoldást.

A TeamViewer Remote mától letölthető minden új ügyfél számára. A távoli elérési és támogatási megoldás minden meglévő felhasználója választhat, hogy meglévő telepítését ingyenesen frissíti a TeamViewer Remote-ra, vagy bejelentkezhet a webes kliensbe a jelenlegi TeamViewer belépési adataival.

(TeamViewer)

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram