Így használja a Philips a TeamViewert

2023-06-26 10:15
Mint annyi más vállalat, a Philips is a hatékonyság növelése érdekében integrálta a cég működésébe a TeamViewert.  

Mint annyi más vállalat, a Philips is a hatékonyság növelése érdekében integrálta a cég működésébe a TeamViewert.  


teamviewer_philips.png

Probléma

A Philips úgy döntött, hogy egyetlen, nagy teljesítményű platformot hoz létre Android-alapú televízióik és digitális kijelzőik számára. Ezt a döntést követően olyan partnert akartak találni, aki segít nekik az ügyfélélmény javításában. Így hát egyenes út vezetett a TeamViewerhez.

Kihívások

Az egyik legnagyobb feladat az volt, hogy a tartalom, illetve a beállítások az ügyfelek igényeinek szerint módosíthatóak legyenek. Ezen feül rendkívül fontos volt az is, hogy a csatlakozások bárhonnan lehetségesek legyenek. Végül pedig a kapcsolódás éjjel-nappal való elérhetősége is lényeges volt.

Megoldás

A Philips úgy döntött, hogy minden képernyőbe integrálja a TeamViewer Host alkalmazást, amely állandó, felügyelet nélküli távoli hozzáférést biztosít minden egyes eszközhöz. Ügyfeleik mostantól távolról beléphetnek és teljes mértékben irányíthatják a távoli eszközt, hogy bármilyen feladatot végre tudjanak hajtani attól függetlenül, hogy helyileg hol vannak.

Eredmények

Az eredmények magukért beszélnek. A TeamViewer integrálásának köszönhetően említhető a költséghatékonyság növekedése, valamint a nagyobb teljesítmény. Ezen kívül jelentős előrelépés az is, hogy a vállalati folyamatok ideje lerövidült.

"Költséghatékony, mert nem kell utazni az eszközök használatához, időtakarékos, mert azonnal hozzáférhetünk a kijelzőkhöz, és nagy teljesítményű, mert minden könnyen megváltoztatható" - Franck Racapé, EMEA értékesítési igazgató, Philips Professional Display Solutions.

(TeamViewer)

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram