A TeamViewer új integrációja egyszerűsíti az IT-megoldásokat

2023-05-02 10:30
A TeamViewer integrációja a Microsoft Teams alkalmazásban könnyen használható, biztonságos és átlátható megoldást nyújt a távoli hozzáférés támogatásához.  

A TeamViewer integrációja a Microsoft Teams alkalmazásban könnyen használható, biztonságos és átlátható megoldást nyújt a távoli hozzáférés támogatásához.  


teamviewerteams_lead.jpeg

A hagyományos IT-támogatási és biztonsági rendszerek olyan irodák számára készültek, ahol minden alkalmazott egy fedél alatt van és egyetlen biztonságos hálózati környezethez kapcsolódik. Azonban léteznek olyan munkahelyek, amik több helyszínen elosztott munkaerővel rendelkeznek. Nekik különösen nagy segítséget nyújt a TeamViewer Microsoft Teams alkalmazás. Ilyen cég a Transparent BPO is, akiknek olyan távoli hozzáférési megoldást kellett találnia, amely gyors, egyszerű és biztonságos eredményeket nyújt. 

A cég mielőtt használni kezdte volna a TeamViewer Microsoft Teams alkalmazást, a problémamegoldás keresése, megosztása nemcsak, hogy végtelen találgatásokból állt, hanem rendkívül hatástalannak is bizonyult. A specifikus problémák leírása nehézkes volt, az alkalmazottaknak általában képernyőképeket kellett készíteniük a problémáról és elküldeniük egy IT-technikusnak, vagy telefonon utasításokat adni a megoldásához. Ez a folyamat nagyon időigényes és eredménytelen volt.

Számos szervezet számára a Microsoft Teams vált az alapértelmezett együttműködési eszközzé. Ötvözi a kommunikáció lehetőségét, a hangot, a videót és a képernyőmegosztást egy olyan eszközbe, amely már telepítve lehet bármelyik gépre, amely a Microsoft Office alkalmazásokat használja. Az akadályok ezáltal csökkennek, és a szervezetek nap mint nap találnak új módokat arra, hogy a munkafolyamatokat egyszerűsítsék a Teams segítségével.

A Transparent BPO számára a TeamViewer integrációja a Microsoft Teams alkalmazásba néhány kattintással zökkenőmentes távoli vezérlést és támogatást adott az együttműködési munkafolyamatokhoz.

Négy dolog, amit érdemes tudni a cégről:

  • Az amerikai székhelyű Transparent BPO testre szabható, márkaépítő üzleti folyamat outsourcing megoldásokat tervez.
  • A Transparent BPO több mint 3 000 alkalmazottal büszkélkedhet három különböző földrajzi területen, beleértve a helyszínen dolgozó és otthonról dolgozó munkavállalókat is.
  • A TeamViewer integrációja a Microsoft Teams-szel egyszerűsített megközelítést biztosít a Transparent BPO számára a távoli hozzáférési támogatáshoz.
  • Havi 500+ aktív felhasználóval, akik TeamViewer kapcsolatokat kezdeményeznek a Microsoft Teams-en belül, a Transparent BPO időt takarított meg és növelte termelékenységét.

A TeamViewer-nek köszönhetően az IT-támogatás távolról hozzáférhet és orvosolhatja a problémákat, ezzel időt és utazási költségeket takarít meg a Transparent BPO számára helyszíni, személyes szervizhívások és karbantartás során.

További hasznos információkért a TeamViewerrel kapcsolatban kattints ide!

(TeamViewer)

Olvass tovább


Weboldalról információ gyűjtése a ChatGPT-vel – AI sorozat 8.rész

AI sorozat 8. rész: Hogyan készítsünk listákat az AI segítségével percek alatt? Tudd meg a cikkből hogyan spórolhatsz rengeteg időt így.


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram