Megérkeztek az új CorelDRAW 2024 frissítések

2024-03-06 11:17
Újítások a láthatáron! Az CorelDRAW 2024 frissítések nem csak új funkciókkal bővítik a palettát, hanem a produktívabb munkában is segítenek.

coreldraw 2024 frissítések

A CorelDRAW család szoftvereit folyamatosan fejlesztik és javítják, hogy a lehető legjobb felhasználói, alkotói élményt tudják nyújtani. Most egy újabb nagy ilyen "csomag" érkezett, mi pedig izgatottan várjuk, hogy mit szólnak az újításokhoz a felhasználók. Íme a legújabb CorelDRAW 2024 frissítések.

CorelDRAW Graphics Suite 2024

Látványos új funkciók és fejlesztések várják az alkotni, kreatívkodni vágyókat a Graphics Suite-ban. Az újítások két fő célja, hogy még több kreatív eszközt adjanak az alkotók kezébe, akik így növelni tudják produktivitásukat.

CorelDRAW Essentials 2024

Az Essentials-ben jelentős minőségjavulást tapasztalhatunk majd a frissítésnek köszönhetően, valamint a fájltámogatás folyamatát is javították. Az újítások még élvezhetőbbé teszik a szoftverrel való alkotást.

CorelDRAW Technical Suite 2024

A CorelDRAW Technical Suite segítségével az alkotók még többet hozhatnak ki a digitális kommunikációból. A szoftver legújabb frissítése az új 3D CAD termékkiadást is tartalmazza.

Ha kíváncsi vagy a legújabb hibajavításokra és frissítésekre, ezeket megtalálod a Corel weboldalán.

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram