Újítsd meg most kedvezményesen CorelDRAW Graphics Suite előfizetésedet!

2023-12-15 09:00
Most 29%-al olcsóbban újíthatod meg CorelDRAW Graphics Suite előfizetésedet!

kedvezmenyesen coreldraw graphics suite

A Corel kreatív szoftverei segítenek kreativitásod kibontakoztatásában, ráadásul egyszerűsítik is a munkafolyamatot, hogy minél könnyebb legyen a felhasználóknak varázslatos alkotásokat készíteniük.

A CorelDRAW Graphics Suite egy olyan professzionális tervezői eszközkészletet biztosít, mellyel az alkotás hatékonyságát a következő szintre emelheted. Az előfizetők azonnal hozzáférnek az exkluzív, új funkciókhoz és tartalmakhoz egy frissítés esetén, ezen kívül a Corel support szolgáltatás is bármikor áll a lelkes alkotók rendelkezésére.

Most pedig a CorelDRAW Graphics Suite licencedet akár 29%-kal olcsóbban újíthatod meg. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget és újítsd meg most kedvezményesen CorelDRAW Graphics Suite előfizetésedet még ma!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen áll rendelkezésedre!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram