[MEGHÍVÓ]: Adobe Express és Adobe Acrobat webinar - MI és a PDF esete

2024-04-25 16:52
Ha még nem próbáltad ki az új Acrobat és Express funkciókat, itt az ideje! Regisztrálj webinárunkra, ahol szakértő kollégánk bemutatja ezeket az új lehetőségeket, és segítenek megtanulni, hogyan használhatod ki a legtöbbet a PDF szerkesztés legfrissebb technológiáiból.

adobe acrobat és adobe express

Az Adobe mindig is az innováció és a digitális kreativitás éllovasa volt, és most egy újabb mérföldkőhöz értünk a PDF szerkesztés terén. Az Acrobat és az Express megújult változatai olyan lehetőségeket kínálnak, amelyek átformálják a dokumentumok kezelését és szerkesztését, megkönnyítve ezzel a mindennapi munkafolyamatokat.

A „MI és a PDF esete - mi minden változott az elmúlt hónapokban?” című webinárunkon egy különleges utazásra hívunk benneteket, ahol felfedezzük a PDF szerkesztés jövőjét. Találkozunk az Adobe Acrobat új mesterséges intelligenciájával, mely összekapcsolódott az Adobe Express-szel, és együtt új, izgalmas lehetőségeket hoznak létre a PDF szerkesztés terén.

Ezek az újítások nemcsak a szakembereknek, hanem a mindennapi felhasználóknak is szólnak. Az Adobe Acrobat és Express által nyújtott egyszerűség és hatékonyság segítségével bárki könnyedén kezelhet és szerkeszthet PDF dokumentumokat, legyen szó munkáról vagy szórakozásról.

További fontos információk


A webinárt IT szakértő kollégánk Olejnyik Attila tartja, aki számos más szoftver mellett nagy szakértelemmel rendelkezik az Adobe Acrobat funkcióit illetően.

adobe acrobat és adobe express

Az webinár időpontja: 2024. május 2. 11:00 óra.

A webináron való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött!

Az ingyenes online eseményre való regisztráció egyszerű és gyors. A webinár során pedig lehetőséged lesz kérdéseket feltenni szakértő kollégánknak az Adobe Acrobat és Adobe Express kezelésével kapcsolatban.

Találkozzunk webinárunkon és tanuljunk együtt az MI-ről! Ha szeretnél hangolódni a webinár előtt, mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat, ahol számtalan webinárt, tutorialt és előadást találsz.

Sok szeretettel várunk Téged!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Digitális művészet a Wacom táblákkal

E cikkünkben bemutatjuk a digitális rajztáblák néhány előnyét és innovációját, amely megkönnyíti a grafikusok életét.

,
5 ok, amiért szükséged van a BricsCAD® Lite-ra

A BricsCAD Lite-ba is beépült a mesterséges intelligencia. Ebben a cikkünkben 5 pontban meggyőzünk, miért is érdemes megvásárolnod!

,
ChatGPT memória - Avagy egy szuperagy, ami mindenre emlékszik helyettünk.

Ebben a cikkben a ChatGPT egyik igen hasznos funkcióját mutatjuk be, amely megkönnyíti életünket, ez pedig nem más, mint az integrált AI memória.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram