Minden Wacom Intuos táblához 3 ajándék szoftver közül választhatsz!

  Legyen szó rajzolásról, festésről, fotó vagy videószerkesztésről, a Wacom digitális rajztábláinkkal tökéletes társra lelsz a digitális alkotás útján.

  intuos_slider.jpg

   

  Összeválogattuk tehát a legmenőbb kezdő szoftvereket a Wacom Intuos vásárlóink számára.

  A Wacom Intuos tökéletes választás kezdők és haladók számára egyaránt. Ha most vásárolsz Wacom Intuos táblát választhatsz a lenti szoftverek közül egyet és már kezdheted is a digitális alkotást.

  Clip Studio Paint Pro (2 éves ajándék előfizetés)

  • A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.

  Corel® Painter® Essentials™ 7 (90 napos kipróbálási időszak)

  • A Corel Painter Essentials az ideális választás digitális grafikák készítéséhez, ha többet szeretne az egyszerű szerkesztési funkcióknál és a nyomtatásnál. Három egyszerű lépésben alakíthatunk festménnyé egy fotót. Készíthetünk teljesen új képeket is az üres vászonra, amikhez különböző kreatív elemeket adhatunk. A rendelkezésünkre álló eszközparkkal új utakat találhatunk ötleteink megvalósításához.

  Corel® Aftershot™ Pro 3 (90 napos kipróbálási időszak)

  • Az importálás, a feldolgozás és a végeredmény elkészítése gyorsabban történik, mint valaha. Egyszerű fotómenedzsment, rendkívül gyors munkafolyamat, nagy teljesítményű kötegelt feldolgozás és Photoshop integráció. Minden, amire egy fotósnak szüksége van!

  Az ajánlat visszavonásig érvényes.

  A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!