Painter Essentials

  Corel Painter Essentials 7

  Festő és fotófestő szoftver
  Painter Essentials

  Árakhoz kattintson ide

  A Painter Essentials 7 a világ egyik legjobb grafikus és illusztrátor szoftvere, a Corel Painter alapján készült.

  Áttekintés

  A Corel Painter Essentials 6 az ideális választás digitális grafikák készítéséhez, ha többet szeretne az egyszerű szerkesztési funkcióknál és a nyomtatásnál. Három egyszerű lépésben alakíthatunk festménnyé egy fotót. Készíthetünk teljesen új képeket is az üres vászonra, amikhez különböző kreatív elemeket adhatunk. A rendelkezésünkre álló eszközparkkal új utakat találhatunk ötleteink megvalósításához.

  A Corel Painter Essentials 6 kifejezetten azzal a szándékkal készült, hogy ideális eszköze legyen a digitális festmények és fotómontázsok létrehozásának, mely alkotási folyamatokat a díjnyertes Natural-Media ecsetek is támogatnak. Ahogy egy intuitív szoftverhez illik, az Essentials barátságos környezetet és realisztikus művészeti eszközöket biztosít az alkotási folyamatok kiteljesítéséhez.

  A fotókat csodálatos olaj, pasztell vagy impresszionista festményekké alakíthatjuk át, a rendelkezésre álló tollakkal, ecsetekkel és ceruzákkal pedig teljesen új képeket alkothatunk az üres vászonra.

  A legjobb rész pedig? Művészek és alkotók gazdag közösségéhez csatlakozhatunk, akik szintén elkötelezettek a festészet iránt, és szívesen segítenek a tanulásban és a fejlődésben, hasznos tanácsokkal ellátva a kezdőket.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 vagy 10 (64 bit)
  Processzor
  Intel Core 2 Duo vgy AMD Athlon 64 X2
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  2,8 GB
  Képernyő
  1280x800
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.13 vagy újabb
  Processzor
  Intel Core 2 Duo
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  1,6 GB
  Képernyő
  1280x800
  Funkciók

  Új felhasználói felület A vadonatúj Welcome Screen felülete segít abban, hogy a kezdés a lehető legjobb legyen. Nem csupán új dokumentumokat és sablonokat hozhatunk létre itt, de számos felhasználói felület közül választhatunk, átböngészhetjük az Essentials világának legfrissebb híreit, oktató anyagokhoz férhetünk hozzá, inspiratív galériákat nézhetünk meg és kiválaszthatjuk a munkához szükséges ecseteket is.

  Száraz Natural-Media Egy új kép alapjául szolgáló vázlat elkészítéséhez számos ceruza közül választhatunk, mint például szemcsés, vastag vagy vékony, és ezek variációi. A kész alkotások végleges stílusát a megfelelő eszköz kiválasztásával alakíthatjuk ki. Kréták, pasztellek, zsírkréták széles választékából választhatunk, amiket természetesen az igényeink szerint állíthatunk be.

  ui01

  Nedves Natural-Media Készítsünk olaj vagy akril festményeket a rendelkezésre álló ecsetekkel, szórófejekkel, durva vagy finom festékszórókkal. A lehetőségek száma végtelen! Kísérletezzünk bátran a kívánt eredmény elérése érdekében, az eszközök a rendelkezésünkre állnak.

  AI-alapú fotófestés: Mostantól könnyű készíteni csodálatos, fotó-kon alapuló művészi kompozíciókat azáltal, hogy a program a fényképeket festményekké konvertálja az élvonalbeli AI és a SmartStroke ™ technológia segítségével. Használja ki az AI-alapú automatikus festési stílus előnyeit, miközben a Painter®-re jellemző elképesztően reális eredményeket érhetjük el.

  Egyedi Painter média típusok A dinamikus részecskehatásokkal, melyek kitöltik a vásznat, plusz a speciális effektekkel egyedi, csak a Painterrel elérhető megjelenést adhatunk mesterműveinknek. A Pattern Pen-nel pedig dekoratív ecsetvonásokkal díszíthetjük fel a vásznat.

  Természetes média, amely utánozza a valóságot: Akár egy üres vászonról, akár fotókról festményeket készít, válasszon a természetes ecsetek és vászon textúrák lenyűgöző választékából, amelyek teljesen úgy néznek ki és viselkednek, mint a hagyományos művészeti kellékek. Fedezze fel a hiteles száraz eszközöket, mint például a krétákat, ceruzát és a pasztell-t, vagy a realisztikus nedves médiumokat, beleértve olajakat, spray-ket, tollakat, digitális akvarellt és még sok minden mást. A Painter Essentials 7 új ecsettechnológiái közé tartoznak a dinamikus foltok, stencilek és a zománcfények.

  Intuitív felhasználói felület és hihetetlen sebesség: tapasztalja meg az új sötét felhasználói felületet, továbbfejlesztett kitöltési és körvonal előnézeteket, újratervezett alkalmazásikonokat és a fantasztikusan pontos és késés nélküli ecsetkezelést, amelyek lehetővé teszik hogy a művészet kerüljön a középpontba.

  Jellegzetes Painter festőeszközök: Készítsen túlvilági képeket a részecskerendszerrel, amely rugózik, áramlik és ragyog. Figyelje meg többrétegű ecsetvonásokkal ellátott Pattern toll teljes könyvtárának a lehetőségeit, és adjon extra érzetet minden projekthez az új Image Hose fúvókák által használható gyűjteményből.

  Értékes körvonal digitalizáló, klónozási és szimmetria eszközök: inspirálja a a kreativitását klónozott vagy trace-elt képekből kiindulva. Élvezze a tökéletes szimmetrikus festést a tükörfestéssel, és készítsen gyönyörű mandalákat a Kaleidoszkóp eszközök segítségével.

  Okos fotófestő eszközök Az egy kattintással is működésbe hozható Auto-Paint eszközzel egyszerű a kezdés. Csak nyissunk meg egy fotót, válasszuk ki a megfelelő stílust, és kattintsunk a Play gombra. Az Essentials pedig manuális beavatkozás nélkül, a kiváló Smart Stroke technológiára támaszkodva  képes lekövetni a kép vonalait és kontúrjait a festmény szerű végeredmény érdekében.

   

  essentials_tracing.jpg

   

  Szimmetrikus festés Az időtakarékos Mirror hatással egyszerre festhetjük meg a készülő kép tükörképét az ellentétes oldalon. A Kaleidoscope-pal pedig egyszerre akár 12 tükröződő szegletre is feloszthatjuk a képet a különleges hatás elérésének az érdekében.

  Rajztábla támogatás Az Essentials által használt nyomás érzékeny memória képes alkalmazkodni a kézmozdulatainkhoz. Elég egy egyszerű ecsetvonás a Brush Tracker-ben az érzékenység beállításához, és az Essentials emlékezni fog rá, és annak megfelelően fog reagálni.

  Elképesztő sebesség és teljesítmény Az olyan memória érzékeny műveletek is, mint például a nagy vásznakon történő munka, a nagyítás, a forgatás és a rétegek kezelés is csúcs sebességen történik. Az ecsetvonások pedig ugyanolyan sebességgel suhannak a vásznon, mintha egy igazi műteremben lennénk.

  Kibővített Wacom támogatás A Painter Essentials kompatibilis a teljes Wacom termékvonallal, beleérte a Graphire  és az Intuos tableteket és Cintiq interaktív képernyőket.

   

   

  Smart Stroke technológia Gyorsan készíthetünk festményeket és vázlatokat a szoftver intuitív eszközparkjával. Az Auto-Painting palettába épített Smart Stroke technológia segítségével könnyedén követhetjük az eredeti fotó vonalait és kontúrjait az ecsetekkel. Az ecset mérete és formája automatikusan igazodik az eredeti képhez.

  Új file formátum A Corel Painter Essentials által létrehozott fájlok tartalmazzák az eredeti képet is.

  Brush Drawer Minták alapján könnyedén választhatjuk ki a megfelelő ecsetet a rendelkezésre álló készletből.

  Mixer Palette Mindig válasszuk a megfelelő színt. A Mixer palettán úgy keverhetjük ki a színeket, mintha egy hagyományos palettát használnánk.

  Tablet támogatás Az áttervezett felhasználói felületnek és a nagyobb ikonoknak hála könnyebb a munka tableten is.

  Magic Wand Tool Egyszerűen kiválaszthatjuk egy kép vagy fotó meghatározott részeit.

  Paper Selector Számos különböző papírformátum közül választhatunk, melyekkel reprodukálhatjuk egy hagyományos módon, vászonra festett kép érzetét.

  32 Undo szint Akár 32 lépésig is visszamehetünk a munkánk során.

  A Painter Essentials egy átfogó tanulási eszközkönyvtárat tartalmaz, amely segít a felhasználóknak “digitális művész énük” kibontakoztatásában. Ezenkívül teljesen kompatibilis a rajztáblákkal, támogatja a teljes nyomásérzékenység-szabályozást, így minden egyes ecsetvonás utánozza hagyományos hordozókkal és eszközökkel festett kép megjelenését és érzetét. Miután a művészek fejlesztették a képességeiket és tudásuk alapján képesek bejutni az iparág vezető művészeti stúdióiba, zökkenőmentesen  frissíthetnek a teljes funkcionalitású Painter 2020-ra az alkalmazáson belül.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!