AfterShot Pro

  Corel AfterShot Pro 3

  A RAW képek szerkesztője
  AfterShot Pro

  A Corel AfterShot Pro 3 akár négyszer gyorsabb lehet, mint az Adobe Lightroom. Ez az a képszerkesztő, amivel kiteljesíthetjük a kreativitásunkat, és megszabadít minket a magas költségektől, a folyamatos előfizetés terhétől, és a várakozással eltelt időtől.

  Áttekintés

  Az importálás, a feldolgozás és a végeredmény elkészítése gyorsabban történik, és már mehetünk is vissza a fényképezőgépünkhöz.

  Egyszerű fotómenedzsment

  A képek rendezése, rendszerezése és megtekintése egy helyen történik gyorsan és könnyedén, rugalmas menedzselési opciókkal és importálás nélkül.

  Rendkívül gyors munkafolyamat

  A világ leggyorsabb RAW konvertálás, a drámaian gyors megnyitás és szerkesztés összességében azt eredményezi, hogy az AfterShot Pro akár négyszer olyan gyors is lehet, mint az Adobe Lightroom.

  Nagy teljesítményű kötegelt feldolgozás

  A kötegelt feldolgozással egyszerre akár több ezer képet is szerkeszthetünk és tökéletesíthetünk, a rendelkezésre álló beállításokkal pedig a legjobbat hozhatjuk ki az összes képből

  Photoshop integráció

  Az AfterShot Pro remekül képes integrálódni a Photoshoppal. Az AfterShot Pro kötegelt feldolgozásával és képkezelő funkcióival gyorsan feldolgozhatjuk a RAW fotókat, előkészítve őket a további, részletesebb műveletekre a Photoshopban.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 (64 bit)
  Processzor
  64 bites Intel vagy AMD processzor
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  400 MB
  Képernyő
  1024x768
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.9 vagy újabb
  Processzor
  Intel
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  250 MB
  Képernyő
  1024x768
  Rendszer
  Fedora19, Ubuntu 14.04 (vagy újabb)
  Processzor
  64 bites Intel vagy AMD processzor
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  250 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Széleskörű vízjelezés A sokoldalú vízjelezési funkciókkal hatékonyan védhetjük meg és promótálhatjuk a munkáinkat. Akadályozzuk meg az engedély nélküli másolást, és lássuk el logóval, személyes információkkal és egyéb díszítő grafikákkal a képeket. A vízjeleket egyszerre akár több képen is alkalmazhatjuk, és szabadon beállíthatjuk a méretüket, a pozíciójukat és az áttetszőségüket.

  Highlight Recovery A Highlight Recovery funkcióval feljavíthatjuk a túlexponált képek részleteit és árnyalatait. Egy új algoritmusnak köszönhetően ez a funkció több adathoz fér hozzá a RAW fájlokban a kiváló képminőség elérése érdekében.

  Folteltávolító Az AfterShot Pro 3-ban több korrekciót és javítást elvégezhetünk, így időt takaríthatunk meg és gyorsabban dolgozhatunk, mivel nem kell átlépkednünk a PaintShop Pro-ba vagy az Adobe Photoshopba. Az új Blemish Remover kör, ecset, poligon és szabadkézi eszközöket biztosít a részletes szerkesztéshez gyorsabbá és könnyebbé téve a portrékkal való munkát. Eltávolíthatjuk a port, a foltokat, a piszkolódást és számos más tökéletlenséget.

  Képbeállítások könyvtár Az Image Preset Library lehetővé teszi, hogy áttekintsük és megtekintsük a letöltött ingyenes és fizetős beállításokat. A beállításokkal automatizálhatjuk az ismétlődő feladatokat és újra előállíthatjuk azokat a megjelenéseket, amelyet egyébként fárasztó lenne reprodukálni.

  presets

  Lencsekorrekciós fejlesztői csomag Készítsünk és osszunk meg saját lencsekorrekciókat. Ideális lehet olyan fotósok számára, akik ritka, egyedi vagy teljesen új lencsékkel dolgoznak. Csak kövessük az instrukciókat, mentsük el a korrekciókat és nyissuk meg őket az AfterShot Pro-ban vagy töltsük fel ezeket az internetre.

  Lencsekorrekció A több száz támogatott lencse által okozott torzulásokat gyorsan és könnyedén kijavíthatjuk az AfterShot Pro-ban. Az AfterShot Pro Facebook csoportjában a közösség tagjai folyamatosan osztanak meg új lencsekorrekciókat, de természetesen mi is megtehetjük ezt.

  Pluginek kezelése Az AfterShot Pro Plugin Managerében végezhetjük el az ingyenes és a fizetős pluginek telepítését és frissítését. A felkészültebb felhasználók akár saját plugineket is fejleszthetnek a rendelkezésükre álló fejlesztői készlettel. A plugineket megoszthatjuk a közösség tagjaival, de akár a Corellel együttműködve el is adhatjuk őket az online piactéren.

  RAW kamera profilok A Corel elkötelezett korunk legnépszerűbb fényképezőgépeinek támogatása, beleértve a professzionális DSLR-eket és tükör nélküli gépeket. A dinamikus kamera profil frissítésnek köszönhetően a felhasználók a legújabb készülékekről.

  Moduláris kamera profilok A dinamikus kamera frissítéseknek köszönhetően patch nélkül szerezhetjük az aktuális profilokat, amiket közvetlenül az AfterShot Pro felületén keresztül is letölthetünk. Akkor sincs probléma, ha egy adott típus esetleg nem található meg a katalógusban, a rendelkezésre álló Feedback gomb segítségével erről is értesíthetjük az AfterShot Pro fejlesztőit.

  Részvétel a fejlesztésben A Corel úgy alkotta meg az AfterShot Pro-t, hogy a fényképészek kontrollt a kapjanak a pluginek, a lencse korrekciók és a beállítások felett. A felhasználóknak lehetőségük van, hogy közvetlen kapcsolatba lépjenek a Corel Photo csapatával, és elküldhessék a fejlesztőknek a javaslataikat a fejlesztőknek.

  Installálás egyszerre több rendszeren Egy AfterShot Pro licenszet három különböző gépre telepíthetünk fel, de egy időben természetesen csak egy gépen használhatjuk.

  install

  Látványos módosítások Fotózzunk akár RAW vagy JPEG formátumban, a képek módosítására számos eszköz áll a rendelkezésünkre: levágás, élesítés, zajszűrés, fényezés, stb.

  Többverziós szerkesztés Az eredeti fotóból több különböző verziót készíthetünk, amiket egymástól függetlenül módosíthatunk, anélkül, hogy az eredeti kép megváltozna. A szabadon konfigurálható beállítások variálásával végtelen számú variációját hozhatjuk létre egyetlen képnek.

  Precíz kontroll szelektív szerkesztéssel Az egyedi réteg és régió kijelölési funkciókkal pontosan ott alkalmazhatjuk a módosításokat, ahol szeretnénk őket.

  Helyi kontraszt Alakítsuk át úgy a képeinket, mintha azok egy csúcs kategóriás fényképezőgéppel készültek volna, és érjük el azt, hogy a rajtuk lévő objektumok „leugorjanak” az őket körülvevő textúrából.

  HDR eszközök Meggyőző erejű képeket készíthetünk a rendelkezésre álló HDR (High Dynamic Range) eszközökkel. Több különböző expozícióval készült fotó kombinálásával állíthatunk elő egy lenyűgöző HDR képet. Az AfterShot HDR moduljában olyan eszközök állnak a rendelkezésünkre, mint a Smart Photo Fix, a fehéregyensúly beállítása, fényesség és a kontraszt szabályozása, a Local Tone Mapping, az élesítés és zajszűrés.

  hdr