Lendítsd tanulmányaidat a következő szintre a Wacom Intuos táblákkal!

  Az izgalmas érettségi időszak után máris kezdődhet a felkészülés további tanulmányaidra. A kihívások növekedtével viszont jól jöhet egy kis extra segítség, ezért most 10% kedvezményt biztosítunk a praktikus és hasznos Wacom Intuos termékekre!

  wacom_erettsegipromo_slider.png

   

  Legyen szó rajzolásról, festésről, fotó vagy videószerkesztésről, a Wacom digitális rajztáblái az oktatásban is maximálisan a segítségedre vannak.

  A 10% kedvezmény a következő termékekre vonatkozik:

  Fontos: a fenti termékekre 24 hónapos gyári garancia érvényes

  A Wacom Intuos tökéletes választás kezdők és haladók számára egyaránt, ha pedig most vásárolsz Wacom Intuos BT S vagy M táblát, választhatsz a következő szoftverek közül egyet és már kezdheted is a digitális alkotást!

  A promóciós kódokat a http://www.wacom.com/register oldalán tudod beváltani.

  Ráadásul a Wacom öt szoftveralkalmazás segítségével létrehozott egy készülékcsomagot, amivel hozzájárul a digitális oktatás megreformálásához. Ezek a következők:

  • A német IBV Informatik cég, Collaboard szoftveralkalmazása az elnevezéséhez mérten elősegíti az online alapú kapcsolattartást, és szerkesztési felületeket biztosít. 
  • Az ExplainEverything applikáció szintén a valós idejű oktatást segíti, amely Androidon, IOS-en, de ChromeBook-on és webböngészőben is működik.
  • Kami egy japán gyártású digitális tanterem, amelynek fő indíttatása, hogy minden létező dokumentumot interaktív tanulási élménnyé alakítson.
  • Limnu hasonlóan az előző alkalmazásokhoz, egy online interaktív tábla, amely szintén lehetővé teszi a valós idejű alkotást, feladatvégzést bármely eszközről.
  • Végezetül a PearDeck egy oktató által alapított alkalmazás, amely segíti a tanárokat kreatív és élményekben gazdag tanulási környezet kialakításában, a diákokat pedig a hatékony tanulási élmény elérésében.

  A szoftvercsomagok a regisztrációtól számítva három hónapig ingyenesen használhatók, csupán asztali gépen kell regisztrálni a Wacom oldalán. A regisztrációt követően fel kell iratkozni egy ingyenes WacomID-re, és a szoftverajánlatok elérhetővé válnak a „Szoftverajánlatok” fülön.

  A 10%-os kedvezmény 2021.05.31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!