ACD Systems

  Az ACD Systems az egyik legnagyobb és legelismertebb képfeldolgozással és menedzseléssel foglalkozó cég a világon.

  Pehelysúlyú. Gyors. Erőteljes. Csak néhány az ACDSee Photo Studio Professional számtalan jó tulajdonsága közül, amelyek kiemelik őt a képszerkesztő alkalmazások mezőnyéből. Profi teljesítmény és versenyképesség.
  A kreatív fényképészet, a digitális tartalomkezelés és a fotók digitális terjesztésére kínál megoldást az amatőr fotósok részére az ACDSee Photo Studio Standard.
  Az ACDSee Photo Ultimate a világ egyes számú tartalomkezelő és a rétegeket is felismerő RAW szerkesztő alkalmazása. Egy olyan alkalmazás, amely tökéletesen képes kielégíteni a profi fotósok és grafikusok igényeit.
  Ezzel a utófeldolgozó és rétegelt szerkesztő szoftverrel rögtön a munka kreatív részéhez ugorhatunk. Az ACDSee Photo Editor 10 64 bites erejével könnyedén aktualizálhatjuk az eredeti grafikákat, rendbe tehetjük a fotóinkat, és megvalósíthatjuk a művészi elképzeléseinket.
  Videók konvertálása népszerű formátumok között nagy sebességgel és kiváló minőségű végeredménnyel. A videók megoszthatók a YouTube-on és a Facebookon, vagy akár DVD-re is ki lehet őket írni.