ACD Systems

  Az ACD Systems az egyik legnagyobb és legelismertebb képfeldolgozással és menedzseléssel foglalkozó cég a világon.

  Ezzel a utófeldolgozó és rétegelt szerkesztő szoftverrel rögtön a munka kreatív részéhez ugorhatunk. Az ACDSee Photo Editor 10 64 bites erejével könnyedén aktualizálhatjuk az eredeti grafikákat, rendbe tehetjük a fotóinkat, és megvalósíthatjuk a művészi elképzeléseinket.
  Videók konvertálása népszerű formátumok között nagy sebességgel és kiváló minőségű végeredménnyel. A videók megoszthatók a YouTube-on és a Facebookon, vagy akár DVD-re is ki lehet őket írni.
  Az ACDSee 20 a praktikus választás, ha megbízható képrendszerező megoldást keresünk alap szintű képszerkesztési funkciókkal. Az ACDSee rendelkezik minden olyan funkcióval és eszközzel, amik ahhoz kellenek, hogy a képeinket megfelelően tudjuk rendszerezni és módosítani, illetve megosztani.
  Az ACDSee Ultimate 10 képes választ adni szinte az összes olyan kérdésre, ami felmerül a kreatív képfeldolgozás és grafikai munka során. Az egyike az első olyan képmenedzselő alkalmazásoknak, melyek már képesek voltak rétegekkel is dolgozni.
  Az ACDSee Pro 10 minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a fotóinkból. Több száz funkció áll a rendelkezésünkre a képek szerkesztésére és módosítására.