ACD Systems ACDSee Photo Studio Home 2024

Az egyik legjobb digitális tartalomkezelő a piacon

ÁTTEKINTÉS

A kreatív fényképészet, a digitális tartalomkezelés és a fotók digitális terjesztésére kínál megoldást az amatőr fotósok részére az ACDSee Photo Studio Home.

Az ACDSee Phot Studio Home-ot arra tervezték, hogy minél gördülékenyebbek legyenek a munkafolyamatok, és hogy minél egyszerűbb legyen a képek rendszerezése, kezelése. Az ACDSee egy szolid, megbízható megoldás az egyre nagyobbá váló fotógyűjtemények kezelésére.

Minden eddiginél több eszköz áll a rendelkezésünkre a színek kezelésére, a nyomtatások menedzselésére, a szerzői jogok megvédésére és a képek megfelelő rendszerezésére.

Sokszínű matematika

A színkeverési táblák importálásának a lehetővé tételével a kreatív megoldások egy teljesen új tárháza nyílik meg a felhasználók előtt. A táblákat színeit használhatjuk ecsetként is vagy hagyományosan.

Képszerkesztés

A rendelkezésre álló precíziós szűrőkkel gondoskodhatunk azokról a finom módosításokról, amelyek ahhoz kellenek, hogy tökéletes minőségben jelenhessenek meg a képeink a nagyközönség előtt. Egy fotózás során nem mindig adottak a tökéletes feltételek, az ACDSee Photo Studio viszont segít a megfelelő korrekciók elvégzésében. Geometrikus tökéletlenségek eltüntetése, levágás, tükrözés, átméretezés és forgatás, csak néhány a rendelkezésre álló eszközök közül.

Intelligens és korszerű módosítások

Matematikai pontossággal szabályozhatjuk a szín- és a fehéregyensúlyt, a szaturációt, a fényességet és a kép egyéb paramétereit. A szabadalmazott Light EQ technológiával pedig intuitívan állíthatjuk be a fényeket és a kontrasztot.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 10 (64 bit) és Windows 11
ProcesszorIntel vagy AMD
Memória4 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280 x 800
Egyéb
  • DirectX 10 kompatibilis videokártya
  • 512 MB VRAM
  • Böngésző

FUNKCIÓK

Digitális eszközkezelés és termelékenység

Speciális AND/OR keresés Számos keresési feltétel közül választhatunk, beleértve az ACDSee Metadata és az EXIF és IPTC mezőket. A beépített ÉS/VAGY állapotok logikája lehetővé teszi az eredmények mikroszkopikus szintre történő leszűkítését.

Továbbfejlesztett gyorskeresés Indítsuk el a keresést a Gyors keresés funkcióval, és azonnal megkapjuk az eredményeket. Válasszunk a különböző keresési típusok közül, és pontosítsuk az eredményeket.

Beállítások importálása Beállításokat importálhatunk az ACDSee Photo Studio 2022-ből. Megjegyzés: Az importálás csak ugyanabból a kiadásból végezhető el. Például a Home 2022-ből a Home 2023-ba.

Továbbfejlesztett OneDrive támogatás Tartsuk online a OneDrive™ fájljokat adddig, amíg készen nem állnak a megtekintésre vagy szerkesztésre, majd töltsük le az egyes fájlokat vagy akár egész mappákat. Könnyedén áthelyezhetjük a fájlokat a számítógépéről a OneDrive-ra, és szabályozhatjuk, hogy a OneDrive helyi másolatokat tartson meg, vagy a felhőbe töltse fel azokat.

SendPix integráció A Photo Studio alkalmazásba integrált SendPix segítségével elküldhetjük a fényképeket az ismerőseinknek és családtagjainknak. Az ACDSee automatikusan átalakítja a RAW-képeket JPEG formátumba, így bárhol bárki megtekinthetjük őket. Használjuk a webes, asztali vagy mobilalkalmazásokat, hogy könnyedén hozzáférhessünk a képekhez, bárhol is legyen rájuk szükség.

Továbbfejlesztett médiamód Az ACDSee adatbázis-alapú nézete a korábban böngészett mappák eléréséhez a Kezelési módban és a katalogizált mappákhoz számos felületi fejlesztésen esett át. Emellett mostantól hozzárendelhetjük és olvashatjuk az ACDSee Metadata, EXIF és IPTC adatokat.

WEBP fájl támogatás Az átlátszó és animált .WEBP fájlok támogatása.

Camera RAW frissítés A Canon, Fujifilm, Olympus és más népszerű fényképezőgépmodellekkel bővült a több mint 700 támogatott RAW-fájltípus listája.

Emberek mód Mesterséges intelligencia által vezérelt mód a portfólióban lévő emberek azonosítására és kezelésére.

Média mód ACDSee adatbázis-alapú nézet a korábban böngészett mappák eléréséhez a Kezelési módban és a katalogizált mappákhoz.

SVG fájlformátum támogatás Az ACDSee Photo Studio kiegészült az SVG fájlok támogatásával.

Továbbfejlesztett High ISO támogatás A Canon, Nikon, Pentax és Sony fényképezőgépek mostantól támogatják a 200 000 feletti ISO értékeket.

Teljesítmény Gyors indítás, módváltás, munka kulcsszavakkal és kategóriákkal, RAW dekódolás és adatbázis karbantartás, az ACDSee biztosítja, hogy a feladatra koncentrálhassunk.

Kötegelt átméretezés Több kép átméretezése tetszőleges méretre, pixeleket vagy százalékokat követve, bármelyik él mentén, vagy nyomtatási méretként.

Kötegelt átnevezés Dinamikus és hatékony eljárás több fájl átnevezéséhez. A lehetőségek szinte végtelenek.

Vízjel eszköz Vízjelek hozzáadása nagyobb pontossággal - különösen előnyös, ha vízjeleket alkalmazunk egyszerre több képre.

Crop Tool (Vágóeszköz) A relatív pozícionálási funkció lehetővé teszi, hogy több képet vágjunk ki másodpercek alatt.

Gyors keresés A Gyors keresés kapcsolási lehetőségei sokkal gyorsabbá teszik a képek megtalálását a nagy adatbázisokban.

GoPro támogatás Dolgozzunk közvetlenül GoPro RAW képekkel, és tökéletesítsük a kalandos felvételeket.

ACDSee Mobile Sync Vezeték nélkül és azonnal küldjünk fényképeket és videókat közvetlenül az ACDSee Photo Studio-ba mobileszközéről a monitoron lévő QR-kód beolvasásával! Az alkalmazás iPhone és Android operációs rendszereken érhető el.

Online támogatás Találjuk meg a szükséges segítséget munka közben az új, kontextusérzékeny online súgó segítségével. Nyomjuk meg az F1 billentyűt, miközben az ACDSee bármely funkcióját végzi, hogy a megfelelő online súgóoldalra kerüljünk.

Arcadatok importálása Importáljunk arcadatokat a Lightroomból és a Picasából, és spóroljuk meg a képeken szereplő személyek átnevezésével járó fáradságot. Az arcfelismerés ezután megtalálja az összes egyező arcot az ACDSee adatbázisában.

Arcfelismerés és arcérzékelés Az Arcfelismerés és arcérzékelés eszköz megtalálja az embereket a fényképeken, így a gyors keresés érdekében elnevezhetjük őket. Az ACDSee azonnal megtanulja, hogy melyik archoz milyen nevet kell rendelni, és szükség esetén javaslatot tesz a lehetséges egyezésekre.

Kulcsszavak kezelése Az ACDSee fel van töltve számos használható gyors kulcsszavas mintakészlettel. Exportálhatjuk a kulcsszólistákat, és megoszthatjuk azokat más felhasználókkal. A létrehozott kulcsszólisták importálásával számtalan órányi kézi bevitelt takaríthatunk meg.

Duplikátumkereső Duplikátumok keresése különböző mappákban és helyeken. Nevezzük át vagy töröljük az észlelt duplikátumokat, hogy a fájlgyűjteményünket ellenőrzés alatt tarthassuk.

Több képkosár Hozzunk létre akár öt képkosarat, hogy összegyűjtsük és tároljuk a képeket és médiafájlokat a teljes merevlemezről. Nevezzük el az egyes képkosarakat, és használjuk őket a tartalmuk egyszerű megtekintésére, szerkesztésére vagy megosztására.

Felhő-hozzáférés Szerezzünk be fájlokat a csapattól a Dropboxon vagy a OneDrive-on keresztül, vagy készítsünk biztonsági másolatot a meglévő munkáról a felhőszinkronizálási gyökérmeghajtók közvetlen elérésével a Kezelési módban.

Automatikus előretolás A metaadatok hozzáadása arra készteti az ACDSee-t, hogy automatikusan lépjen a következő képre, így egész mappákat rendezhet ünk anélkül, hogy le kellene venni a kezünket a billentyűzetről.

Megjelenés Az ACDSee Photo Studio teljesen testre szabható. A munkafolyamatok hatékonyságának növelése érdekében a panelek és eszköztárak tetszőlegesen letéphetők, áthelyezhetők, egymásra helyezhetők, dokkolhatók és elrejthetők.

Testreszabható billentyűparancsok kezelési módban A munkafolyamat minden szakaszában elérhető, testreszabható gyorsbillentyűkkel felgyorsíthatjuk a kezelési folyamatot.

Helyadatok Adjunk fényképhelyszíneket a világ bármely pontjáról a fotóihoz. Ezt követően bármikor visszahívhatjuk és megtekinthetjük ezeket az információkat hivatkozásként. A térkép segítségével fájlcsoportokat jelölhetünk ki a további munkafolyamat lépéseihez, és kijelölhetjük a fényképeket a nézet módban való megjelenítéshez.

RAW támogatás A több mint 500 kameramodell beépített támogatásával teljes mértékben kezébe vehetjük a RAW képek szerkesztését azáltal, hogy .acdc fájlként mentjük el őket, így megőrizhetjük a rétegeket és lehetővé tesszük a későbbi, nem romboló jellegű módosításokat.

Kompatibilitás Használjuk ki az összes legnépszerűbb képformátum átfogó támogatását. Az ACDSee átfogó színkezelést is biztosít.

HEIF támogatás Dekódoljuk a HEIF fájlokat - a képek és képsorozatok nagy hatékonyságú médiatároló formátumtípusát - az ACDSee Photo Studio-ban.

Fotószerkesztő eszközök

Továbbfejlesztett zajcsökkentés Új algoritmus a motorháztető alatt, valamint a fényerősség és a tónus csúszkák a jobb eredményekért.

Továbbfejlesztett görbe vezérlés Pontos görbevezérlés a görbepontok numerikus megjelenítésével.

Továbbfejlesztett gradiens vezérlés Nagyobb vezérlés a lineáris és radiális gradiens élek felett.

Szín EQ A szín EQ (színárnyalat, telítettség, kontraszt és fényerő) eszközzel beállíthatjuk a kép általános színeit vagy az egyes színeket külön-külön. A fejlett eszközökkel finomhangolhatjuk és javíthatjuk a színeket, vagy teljesen megváltoztathatjuk a képek egyes színeit.

Osztott tónus A Split Tone lehetővé teszi az árnyékok és a fénypontok árnyalását rombolásmentes szerkesztéssel.

Vörös szem eszköz Automatikusan eltávolíthatjuk a vörös szemeket a fényképeken szereplő arcokról.

Javítóeszközök Rombolásmentesen, fárasztó, célzott színkorrekciók vagy összemosás nélkül simíthatjuk el a hibákat és a foltokat.

Add Border (Keret hozzáadása) Adjunk keretet kedvenc fotóinkhoz. Testreszabhatjuk a színt, a textúrát és a vastagságot a felvételhez igazítva.

Vignetta hozzáadása Adjunk a képekhez vignettát, és állítsuk be a méretét, színét és átlátszatlanságát, hogy tökéletesen kiegészítse a fénykép hangulatát.

Speciális effektek Azonnal átalakíthatjuk a fényképeket speciális effektekkel, amelyekkel a képeket ceruzarajzzá, kollázzsá, Bob Ross-stílusú festménnyé és még sok más egyedi megjelenésűvé alakíthatjuk át.

Tilt-Shift A Tilt-Shift effekttel kiemelhetünk bizonyos témákat a fotókon, vagy miniatűr tájképeket varázsolhatunk a fotólból.

Forgatás Forgassa el képeit előre beállított vagy egyéni szögben a Szerkesztés módban. A beállításokat előre beállított értékként mentheti el a későbbi használathoz.

Flip Szerkesztési módban függőlegesen és vízszintesen is megfordíthatjuk a képeket.

Átméretezés A kép méretének módosítása a kép méreteinek pixelben, százalékban vagy tényleges/nyomtatási méretben történő beállításával. Átméretezés közben képarányt és átméretezési szűrőt is választhatunk az átméretezett kép megjelenésének beállításához.

Expozíció Az Exposure eszközzel automatikusan vagy manuálisan beállíthatjuk a kép expozícióját, kontrasztját és kitöltőfényét. A kép meghatározott területeit célozhatjuk meg a szerkesztési ecset vagy a Gradient eszközzel, hogy korlátozzuk, hol történik az expozíció beállítása.

Szintek A Szintek eszközzel pontosan beállíthatjuk a kontrasztot és a fényszinteket a képeken.

Automatikus szintek Automatikusan korrigálja a képek expozíciós szintjeit. Az Auto Levels a legsötétebb képpixeleket sötétebbé, a legvilágosabb pixeleket pedig világosabbá teszi.

Light EQ Állítsuk be a kép túl sötét vagy túl világos területeit anélkül, hogy a fénykép más területeit befolyásolná. A túl sötét területeket egyidejűleg világosabbá tehetjü, a túl világos területeket pedig sötétítheti.

Fehér egyensúly Azonnal adjon több melegséget vagy hűvösséget a fotóknak, vagy használjuk a fehéregyensúly eszközt a nem kívánt árnyalatok eltávolítására a képekről.

Fekete és fehér Fekete-fehér módban növelhetjük vagy csökkenthetjük az egyes színek kontrasztját, és megadhatuk azt a fényerőtartományt, amelyre a kontrasztbeállítás irányul.

Szín LUT-ok Használjuk az ACDSee beépített Color LUT-okat a képek zökkenőmentes színminősítéséhez, vagy importáljuk és alkalmazzuk a LUT-okat nem-destruktív szűrőként.

Élesítés Élesítsük a fényképeket a közepes és nagy kontrasztú élek javításával.

Blur Alkalmazzon különböző típusú elmosódást a fényképeire.

Zaj hozzáadása Zajt adhatunk a fényképekhez, miközben megőrzzük a megtartani kívánt részleteket.

Tisztaság A tisztaság eszköz finom meghatározást ad a kép részleteinek. Használjuk a képeken a középtónusok kontrasztjának fokozására, anélkül, hogy az árnyékokat és a fénypontokat túlhangsúlyoznánk.

Fejlődési mód ecset Ecsettel végezhetünk kiigazításokat a kép egyes részein anélkül, hogy a többit befolyásolnánk, vagy alkalmazhatja azokat fokozatosan, lineáris és radiális gradiensek segítségével.

Poligonális kijelölő eszköz A Poligonális kijelölés eszközzel kiválaszthatjuk a fotók éleit és szabálytalan alakzatai körüli területeket.

Szöveges eszköz Szöveg hozzáadása a képhez. Testreszabhatjuk a betűtípust, a méretet, a színt, a stílust, az igazítást, az átlátszatlanságot és még sok mást.

Keverési módok és átlátszatlanság Válasszunk 25 réteg keverési mód közül, például az Overlay és a Multiply közül, és állítsuk be az adott réteg átlátszatlanságát, hogy befolyásoljuk a végső képet.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram