ACD Systems ACDSee Photo Studio Ultimate 2024

Végtelen kreatív szabadság

ÁTTEKINTÉS

Az ACDSee Photo Ultimate a világ egyes számú tartalomkezelő és a rétegeket is felismerő RAW szerkesztő alkalmazása. Egy olyan alkalmazás, amely tökéletesen képes kielégíteni a profi fotósok és grafikusok igényeit.

Képszerkesztési funkciók gazdag választéka, rétegek teljes körű támogatása, GPU által támogatott engine és tartalomkezelési opciók támogatják a fotósok munkáját. A Photo Studio Ultimate olyan eszközökkel segíti a kreativitásunk kibontakozását mint például az arcfelismerés vagy a különböző színkezelési technikák sora.

Arcfelismerés

A képek rendszerezése még sose volt ilyen személyes. Az ACDSee Photo Studio Professional Face Detection & Facial Recognition eszközével névvel láthatjuk el a fotókon szereplő személyeket, így könnyebbé válhat a keresés és a képek csoportosítás. Az ACDSee azonnal megtanulja, hogy melyik archoz milyen név tartozik, így több órát is megspórolhatunk azzal, hogy nem kell egyenként végig néznünk a összes képet.

Rétegek kezelése

A rétegekkel való munka olyan non-destruktív eljárás, ami biztosítja azt a rugalmasságot, ami az általunk elképzelt kreatív alkotások, képkompozíciók és fotómanipulációk elkészítéséhez kellhet. Innovatív eszközök teljes arzenálja áll a rendelkezésünkre a munkához.

Átfogó RAW szerkesztő

Az ACDSee Photo Studio Professional több mint 500 különböző fényképezőgép típust támogat, így a legtöbbet hozhatjuk ki a RAW képekből. A végtelen kreatív szabadság kedvéért használjuk a fényképező által rögzített nyers képeket, amelyek tulajdonságait (kontraszt, szín, élesség, stb.) szabadon alakíthatunk a kívánt cél érdekében.

Képmenedzselés

Keresés, sorrendezés, mozgatás, rendszerezés és megosztás. Minden, ami a fotós munkafolyamatok optimalizálásához kell csupán néhány kattintásra van tőlünk. Kategóriákat hozhatunk létre, értékelhetjük a képeket és kulcsszavakkal, lokalizációval láthatjuk el őket. A képeket vizuális jelölőkkel és szabadon választott színekkel is azonosíthatjuk.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 10 (64 bit) és Windows 11
ProcesszorIntel vagy AMD
Memória4 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280 x 800
Egyéb
  • DirectX 10 kompatibilis videokártya
  • 512 MB VRAM
  • Böngésző

FUNKCIÓK

Digitális eszközkezelés és termelékenység

AI kulcsszavak Minden eddiginél gyorsabban kereshet és találhat meg fotókat, és nem kell többé a kulcsszavakat manuálisan hozzárendelnie a képelhez, vagy több ezer fotó között megtalálni a tökéletes darabot.

Speciális AND/OR keresés Számos keresési feltétel közül választhatunk, beleértve az ACDSee Metadata és az EXIF és IPTC mezőket. A beépített ÉS/VAGY állapotok logikája lehetővé teszi az eredmények mikroszkopikus szintre történő leszűkítését.

Továbbfejlesztett gyorskeresés Indítsuk el a keresést a Gyors keresés funkcióval, és azonnal megkapjuk az eredményeket. Válasszunk a különböző keresési típusok közül, és pontosítsuk az eredményeket.

Beállítások importálása Beállításokat importálhatunk az ACDSee Photo Studio 2022-ből. Megjegyzés: Az importálás csak ugyanabból a kiadásból végezhető el. Például a Home 2022-ből a Home 2023-ba.

Továbbfejlesztett OneDrive támogatás Tartsuk online a OneDrive™ fájljokat adddig, amíg készen nem állnak a megtekintésre vagy szerkesztésre, majd töltsük le az egyes fájlokat vagy akár egész mappákat. Könnyedén áthelyezhetjük a fájlokat a számítógépéről a OneDrive-ra, és szabályozhatjuk, hogy a OneDrive helyi másolatokat tartson meg, vagy a felhőbe töltse fel azokat.

SendPix integráció A Photo Studio alkalmazásba integrált SendPix segítségével elküldhetjük a fényképeket az ismerőseinknek és családtagjainknak. Az ACDSee automatikusan átalakítja a RAW-képeket JPEG formátumba, így bárhol bárki megtekinthetjük őket. Használjuk a webes, asztali vagy mobilalkalmazásokat, hogy könnyedén hozzáférhessünk a képekhez, bárhol is legyen rájuk szükség.

Továbbfejlesztett médiamód Az ACDSee adatbázis-alapú nézete a korábban böngészett mappák eléréséhez a Kezelési módban és a katalogizált mappákhoz számos felületi fejlesztésen esett át. Emellett mostantól hozzárendelhetjük és olvashatjuk az ACDSee Metadata, EXIF és IPTC adatokat.

WEBP fájl támogatás Az átlátszó és animált .WEBP fájlok támogatása.

Camera RAW frissítés A Canon, Fujifilm, Olympus és más népszerű fényképezőgépmodellekkel bővült a több mint 700 támogatott RAW-fájltípus listája.

Emberek mód Mesterséges intelligencia által vezérelt mód a portfólióban lévő emberek azonosítására és kezelésére.

Média mód ACDSee adatbázis-alapú nézet a korábban böngészett mappák eléréséhez a Kezelési módban és a katalogizált mappákhoz.

SVG fájlformátum támogatás Az ACDSee Photo Studio kiegészült az SVG fájlok támogatásával.

Továbbfejlesztett High ISO támogatás A Canon, Nikon, Pentax és Sony fényképezőgépek mostantól támogatják a 200 000 feletti ISO értékeket.

Teljesítmény Gyors indítás, módváltás, munka kulcsszavakkal és kategóriákkal, RAW dekódolás és adatbázis karbantartás, az ACDSee biztosítja, hogy a feladatra koncentrálhassunk.

Kötegelt átméretezés Több kép átméretezése tetszőleges méretre, pixeleket vagy százalékokat követve, bármelyik él mentén, vagy nyomtatási méretként.

Kötegelt átnevezés Dinamikus és hatékony eljárás több fájl átnevezéséhez. A lehetőségek szinte végtelenek.

Előbeállítások és előzmények ablaktábla Egy dedikált Develop Mode (Fejlődési mód) ablaktábla a szerkesztési folyamat javítására. Hozzunk létre és kategorizáljunk egy könyvtárnyi előbeállítást, vagy készítsünk pillanatképeket, és tekintsük meg a teljes szerkesztési előzményeket.

Vízjel eszköz Vízjelek hozzáadása nagyobb pontossággal - különösen előnyös, ha vízjeleket alkalmazunk egyszerre több képre.

Crop Tool (Vágóeszköz) A relatív pozícionálási funkció lehetővé teszi, hogy több képet vágjunk ki másodpercek alatt.

Gyors keresés A Gyors keresés kapcsolási lehetőségei sokkal gyorsabbá teszik a képek megtalálását a nagy adatbázisokban.

GoPro támogatás Dolgozzunk közvetlenül GoPro RAW képekkel, és tökéletesítsük a kalandos felvételeket.

ACDSee Mobile Sync Vezeték nélkül és azonnal küldjünk fényképeket és videókat közvetlenül az ACDSee Photo Studio-ba mobileszközéről a monitoron lévő QR-kód beolvasásával! Az alkalmazás iPhone és Android operációs rendszereken érhető el.

Online támogatás Találjuk meg a szükséges segítséget munka közben az új, kontextusérzékeny online súgó segítségével. Nyomjuk meg az F1 billentyűt, miközben az ACDSee bármely funkcióját végzi, hogy a megfelelő online súgóoldalra kerüljünk.

Arcadatok importálása Importáljunk arcadatokat a Lightroomból és a Picasából, és spóroljuk meg a képeken szereplő személyek átnevezésével járó fáradságot. Az arcfelismerés ezután megtalálja az összes egyező arcot az ACDSee adatbázisában.

Arcfelismerés és arcérzékelés Az Arcfelismerés és arcérzékelés eszköz megtalálja az embereket a fényképeken, így a gyors keresés érdekében elnevezhetjük őket. Az ACDSee azonnal megtanulja, hogy melyik archoz milyen nevet kell rendelni, és szükség esetén javaslatot tesz a lehetséges egyezésekre.

Kulcsszavak kezelése Az ACDSee fel van töltve számos használható gyors kulcsszavas mintakészlettel. Exportálhatjuk a kulcsszólistákat, és megoszthatjuk azokat más felhasználókkal. A létrehozott kulcsszólisták importálásával számtalan órányi kézi bevitelt takaríthatunk meg.

Duplikátumkereső Duplikátumok keresése különböző mappákban és helyeken. Nevezzük át vagy töröljük az észlelt duplikátumokat, hogy a fájlgyűjteményünket ellenőrzés alatt tarthassuk.

Több képkosár Hozzunk létre akár öt képkosarat, hogy összegyűjtsük és tároljuk a képeket és médiafájlokat a teljes merevlemezről. Nevezzük el az egyes képkosarakat, és használjuk őket a tartalmuk egyszerű megtekintésére, szerkesztésére vagy megosztására.

Felhő-hozzáférés Szerezzünk be fájlokat a csapattól a Dropboxon vagy a OneDrive-on keresztül, vagy készítsünk biztonsági másolatot a meglévő munkáról a felhőszinkronizálási gyökérmeghajtók közvetlen elérésével a Kezelési módban.

Fájlok megtekintése Böngésszünk a PDF és Microsoft Office dokumentumok között - még a több sávos Excel dokumentumok lapjain is. Rangsoroljuk a digitális eszközöket fontosság alapján.

Műveletek Hozzunk létre műveletet a szerkesztési folyamat rögzítésével, kategorizáljuk és kezeljük a műveleteket, és alkalmazzuk kötegelt formában a több mint 125 előre betöltött művelet bármelyikét egyszerre több képre.

Műveletek importálása és exportálása Osszuk meg a műveleteket más felhasználókkal a kényelmes, tömörített csomagok exportálásával, vagy fogadjuk a barátok által készített műveleteket, és használjuk ki a rögzített műveletekben rejlő korlátlan kreatív lehetőségeket.

Automatikus előretolás A metaadatok hozzáadása arra készteti az ACDSee-t, hogy automatikusan lépjen a következő képre, így egész mappákat rendezhet ünk anélkül, hogy le kellene venni a kezünket a billentyűzetről.

Megjelenés Az ACDSee Photo Studio teljesen testre szabható. A munkafolyamatok hatékonyságának növelése érdekében a panelek és eszköztárak tetszőlegesen letéphetők, áthelyezhetők, egymásra helyezhetők, dokkolhatók és elrejthetők.

Testreszabható billentyűparancsok kezelési módban A munkafolyamat minden szakaszában elérhető, testreszabható gyorsbillentyűkkel felgyorsíthatjuk a kezelési folyamatot.

Fejlesztői beállítások ablaktábla Tekintsük meg a fejlesztői módban a képeken elvégzett beállításokat, másoljuk ezeket a beállításokat, és illesszük be más képekre, vagy állítsuk vissza a képet - mindezt kényelmesen a kezelő módból vagy a nézet módból.

Fejlesztés és szerkesztés előbeállítások importálása és exportálása Exportálással továbbíthatja az előbeállításokat másoknak, vagy importálással élvezheti mások munkáját vagy a korábban elvégzett feldolgozást.

Helyadatok Adjunk fényképhelyszíneket a világ bármely pontjáról a fotóihoz. Ezt követően bármikor visszahívhatjuk és megtekinthetjük ezeket az információkat hivatkozásként. A térkép segítségével fájlcsoportokat jelölhetünk ki a további munkafolyamat lépéseihez, és kijelölhetjük a fényképeket a nézet módban való megjelenítéshez.

RAW támogatás A több mint 500 kameramodell beépített támogatásával teljes mértékben kezébe vehetjük a RAW képek szerkesztését azáltal, hogy .acdc fájlként mentjük el őket, így megőrizhetjük a rétegeket és lehetővé tesszük a későbbi, nem romboló jellegű módosításokat.

Photoshop bővítmények Importáljunk és alkalmazzunk Photoshop-bővítményeket a további kreatív szabadság érdekében.

Kompatibilitás Használjuk ki az összes legnépszerűbb képformátum átfogó támogatását. Az ACDSee átfogó színkezelést is biztosít.

HEIF támogatás Dekódoljuk a HEIF fájlokat - a képek és képsorozatok nagy hatékonyságú médiatároló formátumtípusát - az ACDSee Photo Studio-ban.

GPU-gyorsítás Az ACDSee GPU-gyorsított rétegmotorja és a beállítási rétegek, valamint a minőségi teljesítmény a gyors szűrőalkalmazás érdekében gyorsabban végez a feladattal.

Fotószerkesztő eszközök

Formakiválasztó eszköz A Shape Selection Tool (Formaválasztó eszköz) segítségével bonyolult, görbékkel és sarkokkal ellátott kijelöléseket készíthetünk.

További Develop előbeállítások Új Develop előbeállítások kerültek hozzáadásra, így mostantól összesen több mint 60 áll a rendelkezésünkre, köztük menő vintage megjelenésűek és szórakoztatóak a gasztronómia kedvelőinek.

További Develop előbeállítások Új Develop előbeállítások kerültek hozzáadásra, így mostantól összesen több mint 60 áll a rendelkezésünkre, köztük menő vintage megjelenésűek és szórakoztatóak a gasztronómia kedvelőinek.

Pixelcélzás fejlesztő módban A frissített Pixel Targeting a fejlesztői módban lehetővé teszi a határozott tónusok, színek és bőrtónusok kiválasztását.

AI maszkolás Számtalan órát takaríthat meg a képek - RAW képeket is beleértve - szerkesztése során a Develop mód új mesterséges intelligencia (AI) maszkoló eszközeivel. Az újratervezett maszkoló panel új lehetőségeket kínál a téma, a háttér vagy az égbolt automatikus maszkolásához a fényképeken. Az AI Select Sky, AI Select Subject és AI Select Background (Égbolt kijelölése) és AI Select Background (Háttér kijelölése) segítségével gyorsan kijelölheti az eget, a témát, és egyetlen kattintással eltávolíthatja a hátteret. Ezekkel a maszkokkal könnyedén szerkesztheti a fényképek bizonyos részeit, miközben megőrzi az eredeti fájlt, hogy valóban a legjobbat hozza ki a fényképekből, rombolásmentesen.

Színtárcsák a Pixelcélzásban A Pixel Targetinghez hozzáadott színkerék lehetővé teszi a kép színeinek pontos beállítását.

Négyzetesség csúszka a radiális gradiensekhez Testre szabhatjuk a radiális gradiens kijelölés alakját.

Luminancia/színtartomány A fénysűrűség megcélzása a határozott tónusok, színek és bőrtónusok kiválasztásához.

Zajcsökkentés a fejlsztői ecsetben Zajcsökkentés ecsettel a kép egyes részein fejlesztői módban.

Kiválasztás előnézet gomb A kijelölési maszk előnézete egy kattintással.

Továbbfejlesztett zajcsökkentés Új algoritmus a motorháztető alatt, valamint a fényerősség és a tónus csúszkák a jobb eredményekért.

Továbbfejlesztett görbe vezérlés Pontos görbevezérlés a görbepontok numerikus megjelenítésével.

AI objektum kijelölés Az AI Object Selection Tool eszközzel elég csak nagyjából körvonalazni a kijelölni kívánt objektumokat, és hagyjuk, hogy az AI elvégezze a többit. Az eszköz automatikusan pontos kijelöléseket hoz létre a körvonalazott objektumok körül, így időt és a kézi kivágás szükségességét is megspórolja.

Továbbfejlesztett gradiens vezérlés Nagyobb vezérlés a lineáris és radiális gradiens élek felett.

Színkerék Koncentráljunk pontos színekre az egész képen, hogy új szintű pontossággal manipulálhassuk azokat. Pontosan felderíthetjük a szürke eget és a tompa tükröződéseket.

Tónuskerekek A felhasználóbarát tónuskerekek megkönnyítik a fénypontok, középtónusok és árnyékok osztott tónusozását.

A kiválasztás finomítása A Refine Selection (Kijelölés finomítása) segítségével eltolhatjuk vagy lágyíthatja az éleket, ami maximalizálhatja az olyan eszközök hatását, mint a Smart Erase (Intelligens törlés).

Blended Clone eszköz A Blended Clone eszközzel pixeleket másolhatunk egy forrásterületről egy célterületre. Az ACDSee elemzi a célterület pixeleit, és az eddigi legzökkenőmentesebb javítás érdekében összemossa őket a másolt pixelekkel.

Vörös szem eszköz Automatikusan eltávolíthatjuk a vörös szemeket a fényképeken szereplő arcokról.

Javítóeszközök Rombolásmentesen, fárasztó, célzott színkorrekciók vagy összemosás nélkül simíthatjuk el a hibákat és a foltokat.

Intelligens törlés Ecseteljük át a nem kívánt objektumokat a Smart Erase eszközzel, és nézzük, ahogy azok azonnal eltűnnek. A Smart Erase eszköz természetes módon kitölti a területet.

Skin Tune A Skin Tune eszközzel kiegyenlíthetjük a tónusokat és helyreállíthatjuk a ragyogást a témáknál, valamint ragyogást és simítást végezhetünk.

AI égbolt csere Az AI Sky Replacement segítségével már nem a csillagos ég a határ. Könnyedén meghatározhatjuk és helyettesíthetjük az eget bármely fényképen, ami a víz előtér- és tükröződési opcióinak köszönhetően természetesnek ható kompozíciót eredményez. A számos előre telepített égbolt, például a Naplemente, a Vihar és az Éjszakai égbolt egyikét is használhatjuk, hogy valóra váltsuk akár a legvadabb elképzelést is.

Kromatikus aberráció A Chromatic Aberration eszközzel javíthatjuk a nagy kontrasztú területek határán lévő színes sávokat.

Add Border (Keret hozzáadása) Adjunk keretet kedvenc fotóinkhoz. Testreszabhatjuk a színt, a textúrát és a vastagságot a felvételhez igazítva.

Vignetta hozzáadása Adjunk a képekhez vignettát, és állítsuk be a méretét, színét és átlátszatlanságát, hogy tökéletesen kiegészítse a fénykép hangulatát.

Speciális effektek Azonnal átalakíthatjuk a fényképeket speciális effektekkel, amelyekkel a képeket ceruzarajzzá, kollázzsá, Bob Ross-stílusú festménnyé és még sok más egyedi megjelenésűvé alakíthatjuk át.

Tilt-Shift A Tilt-Shift effekttel kiemelhetünk bizonyos témákat a fotókon, vagy miniatűr tájképeket varázsolhatunk a fotólból.

Szemcsék hozzáadása eszköz Adjon képeinek régi, filmszemcsés megjelenést a Grain eszközzel.

Forgatás Forgassa el képeit előre beállított vagy egyéni szögben a Szerkesztés módban. A beállításokat előre beállított értékként mentheti el a későbbi használathoz.

Flip Szerkesztési módban függőlegesen és vízszintesen is megfordíthatjuk a képeket.

Perspektívakorrekció Könnyedén beállíthatjuk a fénykép perspektíváját, hogy a nagy vagy távoli tárgyak megfelelő méretűek legyenek.

Torzítás-korrekció Korrigáljuk a hordó-, tűpárna- és halszemtorzítást a fényképeken.

Objektív korrekció Automatikusan korrigáljuk a hordó- és tűpárnatorzítást a használt objektívre kalibrált korrekció alkalmazásával.

Átméretezés A kép méretének módosítása a kép méreteinek pixelben, százalékban vagy tényleges/nyomtatási méretben történő beállításával. Átméretezés közben képarányt és átméretezési szűrőt is választhatunk az átméretezett kép megjelenésének beállításához.

Liquify Retusálhatjuk a képeket a pixelek mozgatásával, nem pedig megváltoztatásával a korlátlan fotómanipuláció érdekében.

Expozíció Az Exposure eszközzel automatikusan vagy manuálisan beállíthatjuk a kép expozícióját, kontrasztját és kitöltőfényét. A kép meghatározott területeit célozhatjuk meg a szerkesztési ecset vagy a Gradient eszközzel, hogy korlátozzuk, hol történik az expozíció beállítása.

Kontraszt Állítsuk be a kontrasztot bizonyos tónusokban, és célozzuk meg a pontos fényerősségtartományokat, hogy kiemeljük a kontrasztos részleteket a fénypontokban vagy árnyékokban.

Szintek A Szintek eszközzel pontosan beállíthatjuk a kontrasztot és a fényszinteket a képeken.

Automatikus szintek Automatikusan korrigálja a képek expozíciós szintjeit. Az Auto Levels a legsötétebb képpixeleket sötétebbé, a legvilágosabb pixeleket pedig világosabbá teszi.

Light EQ Állítsuk be a kép túl sötét vagy túl világos területeit anélkül, hogy a fénykép más területeit befolyásolná. A túl sötét területeket egyidejűleg világosabbá tehetjü, a túl világos területeket pedig sötétítheti.

Dehaze Visszaállíthatjuk a kontrasztot, a részleteket és az elveszett színeket a képeken. Ez az eszköz különösen hasznos olyan képek esetében, amelyeket ködön keresztül rögzítettek.

Dodge & Burn A Dodge & Burn eszközzel világosabbá vagy sötétebbé tehetjük a fénykép területeit anélkül, hogy más területeket befolyásolnánk. Az eszközt gyakran használják az alulexponált területek világosítására vagy a túlexponált területek sötétítésére.

Fehér egyensúly Azonnal adjon több melegséget vagy hűvösséget a fotóknak, vagy használjuk a fehéregyensúly eszközt a nem kívánt árnyalatok eltávolítására a képekről.

Szín EQ A szín EQ (színárnyalat, telítettség, kontraszt és fényerő) eszközzel beállíthatjuk a kép általános színeit vagy az egyes színeket külön-külön. A fejlett eszközökkel finomhangolhatjuk és javíthatjuk a színeket, vagy teljesen megváltoztathatjuk a képek egyes színeit.

Osztott tónus A Split Tone lehetővé teszi az árnyékok és a fénypontok árnyalását rombolásmentes szerkesztéssel.

Fekete és fehér Fekete-fehér módban növelhetjük vagy csökkenthetjük az egyes színek kontrasztját, és megadhatuk azt a fényerőtartományt, amelyre a kontrasztbeállítás irányul.

Szín LUT-ok Használjuk az ACDSee beépített Color LUT-okat a képek zökkenőmentes színminősítéséhez, vagy importáljuk és alkalmazzuk a LUT-okat nem-destruktív szűrőként.

Élesítés Élesítsük a fényképeket a közepes és nagy kontrasztú élek javításával.

Blur Alkalmazzon különböző típusú elmosódást a fényképeire.

Zaj hozzáadása Zajt adhatunk a fényképekhez, miközben megőrzzük a megtartani kívánt részleteket.

Tisztaság A tisztaság eszköz finom meghatározást ad a kép részleteinek. Használjuk a képeken a középtónusok kontrasztjának fokozására, anélkül, hogy az árnyékokat és a fénypontokat túlhangsúlyoznánk.

Részlet ecset A Detail Brush (Részlet ecset) eszközzel halmozottan emelhetjük ki a fontos részleteket a fényképelen, és eltüntethetjük a hangsúlyt másokról.

Fejlődési mód ecset Ecsettel végezhetünk kiigazításokat a kép egyes részein anélkül, hogy a többit befolyásolnánk, vagy alkalmazhatja azokat fokozatosan, lineáris és radiális gradiensek segítségével.

Fényerősség-kiválasztás Készítsünk kijelöléseket a képek fényereje alapján. Minél világosabb egy képpont, annál erősebb lesz a kijelölés azon a képponton.

Poligonális kijelölő eszköz A Poligonális kijelölés eszközzel kiválaszthatjuk a fotók éleit és szabálytalan alakzatai körüli területeket.

Rétegelt szerkesztőeszközök

AI Face Edit A Face Edit segítségével új magasságokba emelhetjük a portrék retusálást. Ellenőrizzük az arcvonások finom részleteit, például a szemeket, a szemöldököt, az orrot, a szájat és az arcformát, valamint alkalmazzunk sminket a fotó alanyára.

AI kiválasztási eszközök A mesterséges intelligencia (AI) által támogatott kiválasztási eszközökkel gyorsan kiválaszthatjuk az eget, a témákat és egyetlen kattintással eltávolíthatjuk a hátteret.

Panoráma képek készítése Kombináljuk a fényképeket panorámaképpé. Használjunk olyan lehetőségeket, mint a vignettálás eltávolítása, hogy megtisztítsa a fotók találkozási pontjait.

Csatorna kiválasztása Kijelölések és maszkok készítése a kép színinformációs csatornái alapján.

Csatornaszűrés Módosíthatunk egy célzott színcsatornát, és a szerkesztést összemoshatjuk a kép meglévő színcsatornáival.

Kiválasztási kosár Bonyolult képkiválasztások összegyűjtése és tárolása a későbbi képekre és maszkokra való alkalmazáshoz.

Továbbfejlesztett nagy dinamikatartomány (HDR) Rugalmasabb és erőteljesebb HDR eszköz kiváló minőségű összevont képek készítéséhez, amelyek már nem függnek külső képadatoktól.

Továbbfejlesztett Focus Stacking Összevont képek készítése élesebb részletekkel és kevesebb artefaktummal.

Szöveges eszköz Testreszabhatjuk a betűtípust, a méretet, a színt, a stílust, az igazítást, az átlátszatlanságot és még sok mást, miközben rétegezhetjük, összevonhatjuk és effektekkel egészíthetjük ki a végső kompozitokat.

Szöveg útvonalon Testre szabhatjuk a szöveget, beleértve annak útvonalát is. Írjunk görbére vagy kövessünk egy alakzatot.

Szöveg keretben Adjunk hozzá dinamikus szövegréteget, amely egy testreszabható keretben frissül. Kiválóan alkalmas digitális fényképes hirdetésekhez és betétekhez.

Réteghatások Adjunk belső ragyogást, árnyékot, fazont, körvonalat vagy elmosódást a kép- és a szövegrétegek közé. Mentsük el .acdc fájlként, és folytasuk a réteghatások szerkesztését egy későbbi időpontban.

Rétegek igazítása és összevonása A sorozatban készült képek rétegeinek automatikus igazítása vagy automatikus keverése a téma egyetlen optimális változatának elérése érdekében.

Többszörösen kijelölt rétegek Húzzuk a képek csoportjait a rétegek ablaktáblába, és válasszunk ki egyet, néhányat vagy sokat.

Rétegelt szín LUT-ok Fejlesszünk saját LUT-okat a színes beállítási rétegek végtelen kombinációjával. Használja a LUT-okat szerkesztési mód szűrőként, fejlesztási mód szűrőként vagy további beállítási rétegként.

Geometria Mozgatás közben objektumokat, szöveget és képeket illeszthetünk a vászon tetejére, aljára, oldalaira vagy sarkaira. Megjeleníthetünk egy rácsot a pontos elhelyezéshez.

Vászon méretének módosítása Méretezzük át a vásznat, hogy kiterjeszthessük a réteges tartalom körül, vagy adjunk hozzá szilárd hátteret a korlátlan fotómanipulációkhoz.

Vonalzók és útmutatók A testreszabható vonalzók és iránymutatók bolondbiztossá teszik a rétegek, szövegek és objektumok elhelyezését. Rétegek rögzítése az iránymutatásokhoz. Fektessünk annyi irányvonalat, amennyit csak akarunk. Szabályozhatjuk a mértékegységet, a színt és a láthatóságot.

Rétegmaszkok másolása/beillesztése Másoljunk színes képeket, és illesszük be őket fényerőmaszkokként más rétegekre, beleértve a korrekciós rétegeket is.

Beállító rétegek A beállítási rétegek segítségével megváltoztathatjuk az expozíciót, a szinteket, a görbéket, a fehéregyensúlyt, az osztott tónust és egyebeket.

Keverési módok és átlátszatlanság Válasszunk 25 réteg keverési mód közül, például az Overlay és a Multiply közül, és állítsuk be az adott réteg átlátszatlanságát, hogy befolyásoljuk a végső képet.

Negatív korrekciós réteg Egyetlen kattintással negatívot hozhatunk létre a képéből.

Pixel célzás Válasszuk ki és maszkoljuk a képen belüli meghatározott fényerősségtartományokat és színeket.

Gradiens térkép Teljesen megváltoztathatjuk a kép megjelenését a Gradient Map beállítási réteg hozzáadásával, és különböző színekre állíthatjuk be az árnyékokat és a fénypontokat.

Poszterizáló hatás Csökkentsük a fényerőszintek számát a képen a Posterize korrekciós réteg alkalmazásával. Minél alacsonyabb az érték, annál kevesebb színt használ a képen.

Frekvencia szétválasztása Válasszuk szét a képét magas és alacsony frekvenciájú rétegekre, hogy eltávolítsa a tökéletlenségeket, miközben megőrizzük a részleteket.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram