[WEBINÁR]: Adobe CC webinár - Adobe AI a mindennapokban!

2024-08-12 14:27
Ilyen volt az Adobe AI a mindennapokban webinárunk. Ha lemaradtál róla, most visszanézheted!

Az új "csináld velem" webinárunkon egy izgalmas gyakorlati példát készítettünk el az Adobe különböző szoftvereinek segítségével. A résztvevők lépésről lépésre megtapasztalhatták, hogyan kombinálható a Photoshop, az Illustrator, az Adobe Express, az Adobe Firefly, valamint a mesterséges intelligencia a grafikai tervezés és retusálás folyamatában.

Adobe Photoshop
A Photoshop volt az első állomásunk a kép elkészítésében. Ezzel a programmal fotók retusálását és manipulálását végeztük el, amely az alapja lett a végső designnak. A Photoshop segítségével gyorsan és hatékonyan javíthatjuk a képek minőségét, használva a rétegeket, maszkolást és az intelligens kitöltést. Kiemelten fontos a tartalomérzékeny kitöltés és az AI-alapú retusálás, amely lehetővé teszi a zavaró elemek eltávolítását a képből.

Adobe Illustrator
A Photoshopban elkészített alap képhez az Illustratorral vektoros elemeket adhatunk hozzá. Ez a program kiválóan alkalmas logók, ikonok, illusztrációk és egyéb vektoros grafikák készítésére, amelyek skálázhatók, azaz bármilyen méretre nagyíthatók minőségromlás nélkül. A Bézier-görbék és az élő festési eszközök segítségével olyan vektoros elemeket hoztunk létre, amelyek harmonikusan illeszkednek a Photoshopban készült hátterekhez.

Adobe Express
Az Expressben a közösségi médiás felhasználáshoz optimalizálhatuk képeket. Az Adobe Express különösen hasznos az egyszerű sablonok és gyors szerkesztési lehetőségek miatt, így könnyedén elkészíthetünk végleges változatot. Itt adhatunk hozzá szövegeket és egyéb gyorsan testreszabható elemeket a dizájnhoz, hogy az ideális legyen különböző platformokon való megosztásra.

Adobe Firefly
A Firefly az Adobe mesterséges intelligencia-alapú eszköze, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen végezzünk el olyan feladatokat, amelyek manuálisan sok időt igényelnének. A Firefly AI segítségével automatizált tartalomgenerálást és intelligens javaslatokat kaphatunk, amelyek tovább gazdagítják a kreatív folyamatot. Az AI segíthet a képi elemek intuitív beállításában, például a színkorrekcióban és a formák pontos összehangolásában.

A "csináld velem" webinárt Olejnyik Attila kollégánk tartotta.
Ha lemaradtál volna róla, itt tudod visszanézni:

Ha szeretnél további összefoglalókat, webinárokat, előadásokat nézni a legmenőbb kreatív szoftverekről, akkor mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Berobban az Adobe Firefly videó modellje - Bemutatkozik a Generative Extend

Elérhető az Adobe Firefly videó modell, és továbbfejlesztésre kerülnek a kép-, vektor- és tervezési modellek!


Áremeléssel távolodik a Canva önmagától

Canva áremelés? Évek óta ugyanannyiba került, most a fejlett fejlesztésekre reflektál az új árazás - aminek persze nem örülnek a felhasználók.


A 2024-es Adobe Max online, ingyenesen követhető!

A 2024-es októberi Adobe Max online is nézhető előadásait kár lenne kihagyni bárkinek is, aki a kreatív világban mozog!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram