Adobe LiveCycle Enterprise Suite

Elektronikus dokumentumkezelés

A cégek és egyéb szervezetek egyre több pénzt költenek arra, hogy bevonják az üzleti alkalmazásaikba a vásárlókat, a partnereket és a szállítókat. Ezek az alkalmazások, amelyek összekötik a vállalat ügyfeleit a vállalat belső alkalmazásaival, felgyorsítják és megbízhatóbbá teszik az információk áramlását illetve csökkentik a feldolgozási időt. Az ügyfelek számára nagyon fontos, hogy bármikor elérhessék egy cég termékeit és szolgáltatásait. Az online szolgáltatások nyilvánvaló előnyei ellenére, az ügyfelek még mindig inkább a hagyományos megoldásokat részesítik előnyben. Az állampolgárok többnyire telefonon intézik ügyeiket, még akkor is ha az adott hivatal rendelkezik online felülettel. A banki ügyfeleknek pedig csupán 10%-a intézi az interneten keresztül a folyószámla ügyleteit. Ahhoz, hogy bevonjuk az ügyfeleket az üzleti folyamatokba az kell, hogy a az információkat egy tiszta, átlátható, könnyen megtanulható felhasználói felületen jelenítsük meg. Annak, hogy az ügyfelek elfogadják egy ilyen rendszer használatát az a feltétele, hogy a bonyolult és kényelmetlen eljárásokat egyszerű formában jelenítsük meg. Az Adobe PDF és Flash technológiák, a skálázható megoldás komponensek és egy sztenderd keretrendszer kombinálásának köszönhetően az Adobe LiveCycle ES minden olyan feladatra képes, amely elősegíti az ügyfelek bevonását az üzleti folyamatokba. Az Adobe LiveCycle ES egy egységesített fejlesztői környezetet biztosít annak érdekében, hogy olyan alkalmazások szülessenek, amelyek a leghatékonyabban segítik az ügyfél-vállalat kommunikációt. Könnyedén készíthetünk segédleteket egy Flash alapú Rich Internet Application segítségével (RIA). A bejövő információktól függően képes a rendszer személyreszabott űrlapokat vagy interaktív PDF dokumentumokat készíteni. Ezen szofverekkel elektronikus alapokra helyezhetjük cégünk dokumentumkezelését, kihasználva az elektronikus dokumentumok előnyeit, mint amilyenek a költséghatékony adattárolás, a gyors és egyszerű dokumentumkeresés, a magas szintű biztonság, stb. Cégünk anélkül felelhet meg a kor elvárásainak, hogy szakítania kellene hagyományaival: a nyomtatott formában vagy más szoftverrendszerben készült dokumentumokat átalakíthatjuk LiveCycle PDF űrlapokká, majd elektronikus és nyomtatott formában is tovább használhatjuk őket. A termékcsalád tagjai magas szinten integrálhatók vállalatirányítási (ERP) és ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) rendszerekbe. Az XML technológia révén egyéni ellenőrzési, hibajavítási vagy adatkezelési eljárásokat definiálhatunk, amelyek testre szabják cégünk alkalmazottai számára a rendszer működését, amivel időt és energiát takaríthatunk meg. A LiveCycle ES komponensek külön-külön is megvásárolhatók illetve a következő kiadások részeként is.

Data Capture Az Adobe LiveCycle ES Data Capture kiadás négy megoldás komponenst foglal magába: LiveCycle Forms ES, LiveCycle Data Services ES, LiveCycle Barcoded Forms ES és LiveCycle Reader Extensions ES. Ezek használatával hatékony adatgyűjtő alkalmazásokat fejleszthetünk

Business Transformation A Business Transformation magába foglalja a Data Capture kiadás összes komponensét valamint még négy olyan komponenst, amelyekkel teljes üzleti folyamatokat tervezhetünk, megvédhetjük a dokumentumaink adatbiztonságát, illetve automatikusan generálhatunk személyreszabott PDF dokumentumokat. A Business Transformation kiadás a következő komponenseket tartalmazza: LiveCycle Forms ES, LiveCycle Data Services ES, LiveCycle Barcoded Forms ES, LiveCycle Reader Extensions ES, LiveCycle Process Management ES, LiveCycle Output ES, LiveCycle Digital Signatures ES és LiveCycle Rights Management ES.

LiveCycle Reader Extensions ES2 - Adobe PDF fájlok kitöltése, aláírása és mentése az Adobe Reader szoftver használatával.

LiveCycle Process Management ES2 - Emberközpontú üzleti folyamatok tervezése a vállalati tűzfalon túl.

LiveCycle Forms ES2 - Interaktív és személyreszabott XML alapú űrlapok és dokumentumok kezelése

LiveCycle Rights Management ES2 - Felhasználói jogok menedzselése a dokumentumok védelmének érdekében.

LiveCycle Digital Signatures ES2 - A digitális aláírások automatikus érvényesítése a PDF-ekben. LiveCycle Output ES - Személyreszabott dokumentumok dinamikus generálása nyomtatott vagy elektronikus formátumban.

LiveCycle Output ES2 - Személyreszabott és interaktív dokumentumportfóliók dinamikus generálása

LiveCycle PDF Generator ES2 - PDF-ek automatikus létrehozása és alkalmazása gyakorlatilag bármilyen natív fájlból. Az Adobe

 

LyveCycle ES egy olyan vállalati szoftvercsomag, amely lehetővé teszi a cégek számára, hogy: Olyan alkalmazásokat fejlesszenek, amelyek könnyen értelmezhetőek az ügyfelek számára. A PDF és Flash technológiák fúziójával olyan „emberarcú” alkalmazások készíthetőek, amelyek jelentősen megnövelik az ügyfelek bevonásának hatékonyságát az üzleti folyamatokba. Lecsökkentsék a fejlesztési időt. A fejlesztők az intuitív és integrált fejlesztőeszközök (kliens oldali run-time technológiák, sztenderd keretrendszerek, eszközök) használatával produktívabban és hatékonyabban dolgozhatnak. Megvédjék a bizalmas információkat. A LiveCycle ES-be épített funkciók mint például a jogosultság kezelés, a dokumentum hitelesítés és a digitális aláírások egy olyan környezetet teremtenek, amely biztonságos, mind a kliens, mind a vállalati oldalon. Kibővítsék a vállalat kereteit. Érjen el több embert a rugalmas Rich Internet Application-ökkel és PDF alapú szolgáltatásokkal. Ezekkel az alkalmazásokkal közvetlen kapcsolatot hozhat létre az ügyfelek és a vállalat belső rendszere között, mint például a vállalati erőforrás menedzsment vagy tranzakciós rendszerek. Az Adobe LiveCycle technológiával már számos vállalat elégedett, ezt bizonyítják az alábbi sikertörténetek is. 

Business Loan Express (hitelintézet)  "Az új technológiák alkalmazása nagymértékben hozzájárult a sikerünkhöz" - mondja Timothy McGoff, a Business Loan Express kereskedelmi alelnöke. "A célunk az, hogy a pénzügyi volumeneket és a szolgáltatás minőségét tekintve versenyre keljünk a piacvezető pénzintézetekkel, ám mindezt úgy, hogy közben ne kelljen többet költenünk az informatikai infrastruktúra fejlesztésére és az adminisztrációra, mint korábban. Az olyan innovatív megoldások, mint az Adobe LiveCycle segítenek abban, hogy elérhessük ezt a célt."A teljes sikersztorit innen töltheti le.

Deutsche Post (kiadó)  A bonni központú német Deutsche Post vállalat és az Adobe Systems Inc. 2005 elején bejelentette közös új megoldását, az Adobe LiveCycle technológiára épülő Stampit Web szolgáltatást, ami nem más, mint egy, az internet és az ingyenes Adobe PDF technológia előnyeit egyesítő, postaköltség kiegyenlítésére alkalmas megoldás. A Deutsche Post előfizetői ezentúl az interneten keresztül, az ingyenes Adobe Reader segítségével is kiegyenlíthetik a postaköltséget. A szoftver a tranzakció lebonyolítása után - a visszaigazoló PDF részeként - eljuttatja a megfelelő értékű "bélyegeket" az ügyfélhez. A teljes sikersztorit innen töltheti le. 

Sparkassen Informatik (pénzintézet) 

A Sparkassen ügyfelei előtt teljesen új távlatok és lehetőségek nyíltak meg, amióta a neves német pénzintézet az Adobe LiveCycle technológiáját használja: ügyfeleik immár tértől és időtől függetlenül, gyorsan, kényelmesen és biztonságosan intézhetik pénzügyeiket. Legyenek bárhol, pénzügyi tranzakcióikat könnyedén elindíthatják és ellenőrizhetik az interneten keresztül, az ATM automatákból pedig bármikor készpénzhez juthatnak. Mindez annak köszönhető, hogy a Sparkassen - számos hasonló pénzintézettel karöltve - csatlakozott ahhoz a dinamikusan fejlődő informatikai hálózathoz és közösséghez, ami az elektronikus úton történő banki ügyintézés technológiájának biztonságos üzemeltetését és tökéletesítését tűzte a zászlajára. A teljes sikersztorit innen töltheti le.

Veterans Health Administration (rokkantsegélyező szervezet) Mary Stout vietnami veterán az egyesült államokbeli Army Nursing Corps közösség tagjaként nap mint nap rengeteg papírmunkával szembesül. A szervezet adminisztrációs részlegének (VHA) vezetőjeként a közösség által használt dokumentumokért és űrlapokért felelős. Stout erőfeszítéseinek köszönhető, hogy az Army Nursing Corps a papíralapú adminisztrációról áttért az elektronikus dokumentumkezelésre. Hosszas és alapos kutatás után a Veterans Health Administration szakemberei az Adobe Systems Inc. megoldásait választották. A teljes sikersztorit innen töltheti le.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram