Wacom termékbemutató nyílt nap az Oázis Computernél!

2024-01-30 11:35
Próbáld ki a Wacom legprofesszonálisabb digitális tábláit, ha pedig kérdésed merülne fel, kérdezz szakértőinktől. Gyere el Wacom termékbemutató nyílt napunkra!

Gondolkozol egy Wacom táblán csak nem tudod melyiket válaszd? Szereted a digitális alkotás világát? Vagy csak szereted a kreatív kütyüket? Ha ezek közül bármelyik igaz rád, akkor ott a helyed a Wacom termékbemutató napunkon 2024. február 16-án az Oázis Computer-nél!

A Wacom digitális rajztáblái világszerte ezer és ezer művésznek segítenek abban, hogy ötleteiket a lehető legprofibban valósíthassák meg. A vállalat széles termékkínálatában mindenki megtalálhatja a számára megfelelő táblát a kezdőtől, a profi grafikusig. Nyílt napunkon lehetőséged lesz megismerni és kipróbálni a legújabb Wacom One és Wacom Cintiq Pro táblákat.

Ezen felül pedig szakértőink segítségével helyben választ kaphatsz felmerülő kérdéseidre. Hogy kik lesznek ezek a szakértők, görgess lejjebb!

Az eseményre regisztrálók és résztvevők között a rendezvény végén egy Wacom táblát sorsolunk ki.
A résztvevők számára pedig nagyszerű kedvezményeket biztosítunk!
(A regisztrációról és a nyereményjátékról a cikk végén olvashatsz bővebben!)


Melyik táblákat próbálhatod ki?

Wacom One 12 & 13 Touch és Wacom One S & M

Wacom Cintiq Pro 17 és Wacom Cintiq Pro 22

Az új Wacom One termékek között megtalálható a Wacom One Pen Tablet és a Wacom One digitális rajztábla. A Wacom One Pen Tabletet egy számítógéphez csatlakoztatva a táblán rajzolhatsz, az eredményt pedig a monitoron látod. Az alkotás során a puha tábla, valamint az érzékeny és testre szabható toll biztosítja, hogy olyan legyen az alkotás élménye, mintha csak papíron rajzolnál. A Wacom One digitális rajztáblával pedig már közvetlenül a képernyőn rajzolhatsz. Ezen felül bónusz szoftverek és oktatóprogramok segítik, hogy azok is könnyen el tudjanak indulni a digitális alkotás világában, akik csak újonnan kezdtek bele.


A Wacom Cintiq Pro termékcsalád táblái pedig a Wacom legprofesszionálisabb tábláit tömörítik különböző méretekben. Mind a Wacom Cintiq Pro 17, mind pedig a Wacom Cintiq Pro 22 a lehető legnagyobb szabadságot biztosítja az alkotók számára. A digitális toll, a tábla, valamint a különböző beállítások végtelen módon testreszabhatók annak érdekében, hogy megtaláld a tökéletes beállítást. Emellett ezek a táblák a legrészletgazdagabb kijelzővel, legtöbb funkcióval rendelkeznek, valamint a hozzájuk járó Wacom Pro Pen 3 is a legérzékenyebben beállítható digitális toll.


Ezen táblák mindegyikét kipróbálhatod Wacom termékbemutató napunkon az Oázis Computer-nél.


Kik lesznek a szakértők?

  • Olejnyik Attila - a szoftver.hu IT szakértője
  • Pozsgay Gyula - a Pozsgai Műhely alapítója, illusztrátor és grafikus
  • Az Oázis Computer csapata

15:00 órakor Pozsgay Gyula fantasy concept artist fogja bemutatni, miként működik együtt  a Wacom és az AI.  Ennek keretében fog előadni Olejnyik Attila is. Ezen kívül az Oázis Computer szakértő csapata is segítségetekre lesz.


Helyszín és információk

A Wacom termékbemutató 2024. február 16-án, pénteken kerül megrendezésre.

  • Dátum: 2024.02.16. péntek
  • Helyszín: Oázis Computer - Budapest, Csengery u. 84, 1067
  • Időtartam: 14:00 - 18:00.
  • Nyereményjáték: a Wacom tábla kisorsolására 17:30-kor kerül sor


Nyereményjáték és regisztráció

Az eseményre regisztrálók és résztvevők között a rendezvény végén egy Wacom táblát sorsolunk ki. Ahhoz, hogy valaki bekerülhessen a nyereményjátékba, mindkét feltételnek teljesülnie kell. Az eseményre az alábbi form kitöltésével lehet regisztrálni. *

A nyereményjátékban résztvevők között egy
Wacom One Pen Tablet S tábla kerül kisorsolásra.

Személy

Gyere el Wacom termékbemutató napunkra február 16-án, ismerd meg és próbáld ki a legújabb Wacom táblákat, valamint tedd fel szakértőinknek felmerülő kérdéseinket!
*A regisztrációs formot a helyszínen is kitöltheted, ha szeretnél részt venni a nyereményjátékban.

Ha bármilyen kérdésed felmerül az eseménnyel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készségesen rendelkezésedre áll!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram