Hamarosan nálunk is elérhető a Wacom One termékcsalád

2023-08-29 10:05
Megérkezett az új Wacom One termékcsalád, ami hamarosan nálunk is elérhető. Tudj meg minden fontos információt az újdonságokról összefoglalónkból.

wacom one termekcsalad

Rajzolj, fess, vagy szerkessz képeket és jegyzetelj digitálisan. A Wacom One termékcsalád minden olyan eszközzel rendelkezik, mely ahhoz kell, hogy előrelépj kreatív ötleteid felé.

Mit is tartalmaz a csomag? A Wacom One csomag ingyenes hozzáférést biztosít a The Wacom Adventure Programhoz, mely segít a kreatív tanulásban. Továbbá ingyenes oktatóanyagok is rendelkezésedre állnak, hogy sose akadj el az alkotásban. Ezen kívül 15 bónusz szoftvercímhez is hozzáférhetsz, személyre szabhatod digitális rajztábládat, valamint izgalmas közösségi eseményeken is részt vehetsz.

Íme pár alapvető szempont csomaggal kapcsolatban, melyre érdemes tudni a választ, mielőtt nálunk is elérhetővé válik az új Wacom One termékcsalád.

Mi is a Wacom One termékcsalád?

A Wacom One több, mint egy új fajta kijelzős tábla, amellyel újszerű módon fejezheted ki magad. Ahogy már fent is írtuk, ez egy csomag, melyben nem csak a digitális rajztábla de számos más dolog is segít abban, hogy megvalósítsd kreatív elképzeléseidet. Ilyenek például a bónusz szoftverek, az oktatóprogramok és az izgalmas közösségi élményekkel.

wacom one rajzolas

Csatlakozz egy izgalmas közösséghez

Csatlakozz a Wacom One közösséghez, ahol videók, cikkek, programok és képzések inspirálják és izgatják a fantáziádat, és segítenek a legtöbbet kihozni a Wacom One tábládból. Mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálod új Wacom tábládat.

Állítsd be könnyen

A termékcsalád digitális táblagépeit bárhol bármikor könnyedén beállíthatod, testreszabhatod, így az eszköz még inkább belesimul majd alkotási szokásaidba.

wacom one beallitas

Válaszd a számodra kedvező méretet

Két kijelzős és két tervező táblaméret közül választhatsz, hogy megtaláld az ideális Wacom One táblát a munkaterületedhez. Erről bővebb információt a következő napokban találsz majd a szoftver.hu-n.

Fedezd fel a Wacom One termékcsalád digitális tableteit és alkoss korlátok nélkül! Ha egy kis segítségre van szükséged, a Wacom digitális tableteivel kapcsolatos minden kérdésedre választ kaphatsz a Wacominfo oldalán, legyen szó akár általános, akár egy konkrét táblához kapcsolódó kérdésről.

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

,
Wacom - A tökéletes ballagási ajándék

Lepd meg szeretteidet az idézetek és lufik mellett legnépszerűbb Wacom tábláink egyikével!

LATTE3D: villámgyors text-to-3D model generálás

Az Nvidia technológiája szinte azonnal 3D modelleket generál a szövegpromptok alapján. De mire és hogyan lesz használható ez az eszköz?

,
Mire lesz képes az új ChatGPT?

Az új ChatGPT hang-, kép- és szövegalapú interakciókra is képes. Ezen felül a vállalat ezeket a funkciókat ingyenesen elérhetővé teszi.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram