Snagit

  TechSmith Snagit 2023

  Képernyőkép rögzítő és felvevő szoftver
  Snagit

  Képernyőképek és videók készítése a képernyőn megjelenő tartalmakról. A Snagit minden olyan eszközzel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a képernyőképek és videók rögzítést Windows és macOS gépeken.

  Áttekintés

  Képernyőképek és videók készítése kombinálva képszerkesztéssel és fájlmegosztással. Gyors és egyszerű módszer arra, hogy elmagyarázzuk a képernyőn látottakat.

  Windowsos és Maces rögzítés

  Készítsünk képernyőképet vagy készítsünk felvételt arról, amit épp a képernyőn látunk. Mielőtt eldöntenénk, hogy csak egy szimpla képernyőképet szeretnénk rögzíteni vagy egy videót a képernyőn látottakról, kijelölhetjük és pontosan beállíthatjuk, hogy a képernyő melyik része lesz az érdekes a felvétel szempontjából.

  Profi képernyőképek

  A Snagit sokkal több, mint egy egyszerű rögzítő szoftver. Minden egyes elkészített képernyőkép személyre szabható és szerkeszthető a rendelkezésre álló profi eszközökkel. Kivághatjuk a felvételek bármelyik részét, a videókból pedig akár animált GIF-et is készíthetünk.

  Megosztás

  Rögzítsünk egy weboldalt, vegyünk fel egy online megbeszélést, vagy küldjünk visszajelzést mailben. Egy rövid URL segítségével pedig bárkivel megoszthatjuk a képernyőképeket és a felvételeket.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10,11 vagy Windows Server 2016, 2019
  Processzor
  Core i5 2,4 GHz
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • .NET 4.7.2 vagy újabb
  Apple
  Rendszer
  macOS 12 vagy Big Sur
  Processzor
  Core i5 2,4 GHz
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Képernyőképek rögzítése Legyünk biztosak abban, hogy csak azt fogjuk felvenni, amire valóban szükségünk van. Pixel pontossággal határozhatjuk meg a rögzítendő képernyőterület pozícióját és méretét.

  Hangrögzítés Használhatunk mikrofont is a felvételre, de rögzíthetjük a számítógép hangját is. A hangfelvételeket beépíthetjük a készülő videókba.

  Webkamera rögzítés A webkamera segítségével rögzíthetjük a saját arcunkat is, így még személyesebbé tehetjük a készülő prezentációkat.

   

  1

   

  Felhőkönyvtár Keressük, nyissük meg és szerkesszük a felvételeket gördülékenyen, miközben a számítógépek (Windows vagy Mac) között mozgunk, ha azok a választott felhőszolgáltatón keresztül szinkronizálódnak.

  Anim GIF-ek A rövidebb .MP4 fájlokat anim GIF-ekké alakíthatjuk, amiket felhasználhatunk weboldalakon, dokumentumokban vagy a chatben. A Snagit alapértelmezett és módosítható beállításokkal segíti a tökéletes GIF-ek elkészítését.

  Trimmelés Könnyedén megszabadulhatunk a rögzített videók hibás vagy nem kívánt részeitől. Kivághatjuk a köhögéseket, a lélegzetvételeket, illetve a felesleges részeket.

   

  2

   

  Videó létrehozása képekből Készítsünks videót képernyőképekből és rögzítsük a narrációt gyors, "hogyan kell" videó vagy GIF-et készítéséhez.

  All-in-One rögzítés Rögzítsük a teljes asztalt, egy régiót, egy ablakot vagy egy gördülő képernyőt.

  Panoráma képrögzítés Készítsünk teljes oldalas, gördülő képernyőképeket. A Snagittel könnyedén rögzíthetünk vertikálisan vagy horizontálisan gördülő képernyőképeket vagy weboldalakat, hosszú chateket és minden mást.

   

  3

   

  Szövegek rögzítése A képernyőképeken megjelenő szövegeket kimásolhatjuk egy másik dokumentumba további szerkesztésre. Nincs szükség újra begépelni a szövegeket, elég őket átmásolni.

  Szövegcsere A Snagit felismeri a szöveget a képernyőképeken a gyors szerkesztéshez. Megváltoztathatjuk a képernyőképeken lévő szöveg szavait, betűtípusát, színét és méretét anélkül, hogy az egész képet újra kellene terveznie.

  Egyszerűsítő eszköz A szabványos képernyőképeket egyszerűsített grafikává alakíthatjuk át.

   

  4

   

  Bélyegzők Személyre szabhatjuk a képeket kifejezetten képernyőképekhez tervezett matricákkal.

  Smart Move Automatikusan mozgathatóvá teszi a képernyőfelvételeken lévő objektumokat. Rendezzük át a gombokat, töröljük a szöveget, vagy szerkesszük a képernyőképek egyéb elemeit.

  Létrehozás sablonokból Használjuk előre elkészített elrendezéseket a Snagitben, hogy pillanatok alatt vizuális dokumentációt, oktatóanyagokat és képzési anyagokat készíthessünk.

   

  5

   

  Vállalati megosztási célpontok A Snagit lehetővé teszi a közvetlen megosztást a Slackre és a Boxra.

  Megosztás bárhol Töltsünk fel és osszunk meg közvetlenül a PowerPoint, Word, Excel, YouTube, Camtasia és sok más programba, vagy hozzunk létre egy linket közvetlenül a képernyőfelvételhez, és osszuk meg azt bárkivel.

  iOS rögzítés A TechSmith Capture App használatával rögzíthetjük az iOS eszközök képernyőképét, a felvett anyagot pedig feldolgozhatjuk a Snagitben.

   

  6

   

  Megjegyzések Személyesebbé és profi megjelenésűvé tehetjük a képernyőképeinket a számos, előre definiált stílusú megjegyzés alkalmazásával. Természetesen mi magunk is hozhatunk létre új stílusokat.

  Step eszköz Számokkal vagy betűkkel dokumentálhatunk lépéseket vagy munkafolyamatokat.

  Kedvencek Tartsuk egy helyen a legértékesebb eszközeit.

  6