Blizz Collaboration Companion

  TeamViewer Blizz Collaboration Companion

  Globális együttműködés
  Blizz Collaboration Companion

  A TeamViewer Blizz Collaboration Companion alkalmazásának segítségével folyamatos kapcsolatot tarthatunk az ügyfeleink a munkatársakkal video, hang és chat alapú kommunikációval illetve képernyőkép megosztással bármilyen eszközön bárhol.

  Áttekintés

  A Blizz Collaboration Companiont feltelepíthetjük a számítógépünkre és a mobiltelefonunkra egyaránt, hogy gyors hozzáférést kapjunk a Blizz és a TeamViewer kapcsolatokhoz, a naplózható és kereshető üzenetekhez, HD VoIP videohívásokhoz, hanghívásokhoz. Tarthatunk akár 300 fős meetingeket, megoszthatjuk a képernyőképünket (rögzítési lehetőséggel), és úgy általában minden olyan eszközt megkapunk, ami a hatékony kommunikációhoz kellhet.

   

  Web meeting megoldások start-up cégeknek és növekvő vállalkozásoknak

  Jobb produktivitás, fejlettebb csapatmunka

   

  download_0.png

   

  Kis- és nagyvállalkozások egyaránt kedvelni fogják a Blizzt, hisz könnyen kezelhető, előképzettség nélkül is használható és biztonságos.

  Globális együttműködés

  A Blizz használatával az egymástól távol eső irodák is könnyedén kommunikálhatnak egymással. Pénzt és időt takaríthatunk meg az instant chattel és az online videós bemutatókkal.

  Távoktatás

  A tanár-diák kapcsolatot is megkönnyíti a Blizz. Nem csak az előadásokat tarthatják meg a tanárok, de az elérhető eszközök segítségével akár a feleltetés is megoldható.

  HD video konferenciák

  Legyen szó kétszemélyes vagy csoportos megbeszélésekről a Blizz megszakítások nélküli HD videokonferenciák tarthatunk, amiket rögzíthetünk is.

   

  webc

   

  Instant meetingek

  Azonnal meetingre hívhatjuk a partnerinket a Blizz kapcsolat listájából. Emailben küldhetünk meghívókat meetingekre, spontán képernyő megosztásokat tarthatunk és egyetlen kattintással kezdeményezhetünk hang- vagy videokonferenciákat.

   

  meeting

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 vagy újabb
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.13 vagy újabb
  Processzor
  iOS 9, Android 4.4 vagy újabb
  Funkciók

  Instant üzenetek Koncentráljunk a meetingre, anélkül hogy a technikai részletekkel kellene bajlódnunk. Azonnali meetingek egyetlen kattintással.

  Egy kattintásos videohívások Megbeszélnivaló akadt? A Blizzel egyetlen kattintással kezdeményezhetünk videohívásokat a számítógépünkről vagy a mobilunkról.

  Óriás értekezletek Egy-egy nagyobb bejelentéshez akár 300 főt is meghívhatunk egy meetingre.

  Kereshető üzenetek A hosszú és szövevényes emailes kommunikáció helyett használjuk inkább a chat funkcióit. Az elmentette üzenetekben ráadásul kereshetünk is.

  TeamViewer biztonság A Blizz megfelel az ISO2001-es szabványnak, és 256 bites titkosítási eljárásokkal védi a kommunikációt.

  4K képernyőmegosztás Mutassuk meg a csapatunknak, hogy mire gondolunk. Mutassuk meg, hogy mi látható egy, de akár több monitoron is vagy csak egy külön alkalmazásban.

  Titkosított chat A Blizz chaten érkező üzeneteket akkor is megkapjuk, ha épp nem vagyunk bejelentkezve. Az összes üzenet kereshető és időbélyeggel van ellátva a könnyebb eligazodás érdekében.

  Rögzítés Az összes meetinget, előadást és képernyőmegosztást akár 4K minőségben is rögzíthetjük későbbi felhasználás céljából. A felvételeket bárhol és bármikor letölthetjük a Blizz appon alkalmazáson keresztül.

  A távoktatáshoz szükséges releváns szoftverek

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!