Smith Micro MotionArtist 4.0

A webfejlesztésben és a webalapú alkalmazásfejlesztésben nélkülözhetetlen a Flash technológia.

Flash animáció percek alatt!

A webfejlesztésben és a webalapú alkalmazásfejlesztésben nélkülözhetetlen a Flash technológia.

ÁTTEKINTÉS

A webfejlesztésben és a webalapú alkalmazásfejlesztésben nélkülözhetetlen a Flash technológia. A Motion Artist új verziójának segítségével még egyszerűbben és még hatékonyabban készíthetünk látványos, grafikailag első osztályú animációkat, effekteket, - legyen szó akár bannerről, fotóalbumról, weboldalról, interaktív tartalomról.

A webfejlesztésben és a webalapú alkalmazásfejlesztésben nélkülözhetetlen a Flash technológia. A Motion Artist új verziójának segítségével még egyszerűbben és még hatékonyabban készíthetünk látványos, grafikailag első osztályú animációkat, effekteket, - legyen szó akár bannerről, fotóalbumról, weboldalról, interaktív tartalomról. A szkript-független tulajdonságának és rendkívül egyszerű kezelésének köszönhetően minden felhasználónak, grafikai fejlesztőknek segítséget nyújthat, ha egyszerűen és rövid idő alatt szeretnének valamilyen animációt készíteni.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerMac OS X v10 3.9
ProcesszorPower PC G5
Memória512 MB
Tárhely200 MB
Képernyő1024x768 - 16 bit
Egyéb

|Mac OS X v10 3.9|Power PC G5|1024x768 - 16 bit|512|200|1|Megjegyzés: A Machintosh változat csak hamarosan lesz elérhető.|

Windows:

RendszerMicrosoft Windows 2000/XP
Processzor1,2 GHz (nagyobb teljesítményû ajánlott)
Memória512 MB
Tárhely200 MB
Képernyő1024x768 - 16 bit
Egyéb

|Microsoft Windows 2000/XP|1,2 GHz (nagyobb teljesítményû ajánlott)|1024x768 - 16 bit|512|200|1|Támogatott fájlformátumok:

  • Kép: BMP, JPG, PNG, TIF, GIF, WMF
  • Hang: MP3, WAV
  • Video (export): SWF, MOV és AVI

|

  • Támogatott fájlformátumok:
  • Kép: BMP, JPG, PNG, TIF, GIF, WMF
  • Hang: MP3, WAV
  • Video (export): SWF, MOV és AVI

FUNKCIÓK

Képkockák animálása Gyorsan és könnyedén animálhatjuk a képkockák sorait, csupán néhány kattintással. A MotionArtist automatikusan végrehajtja az egész folyamatot, nem kell a részletekkel bajlódnunk.

Képlista Újra felhasználhatjuk képeinket úgy, hogy azoknak az előzőleg beállított tulajdonságai megmaradjanak. Ezért nem kell attól tartanunk, hogy például megváltozik egy kép mérete. Ezenkívül a képlista segítségével fájljaink kisebbek lesznek, és hatékonyabban készíthetjük el őket.

Változók A MotionArtist segtségével akár programozás és szkriptek nélkül is elvégezhetünk összetett műveleteket.

Képtárgyűjtemény Új és továbbfeljesztett képtár-gyűjtemény is található a MotionArtist 3.0 programban, amellyel még könnyebben böngészhetünk a rengeteg kép között.

Szkriptfüggetlen Flash mozgások Néhány egérkattintással különböző Flash animációkat készíthetünk, elhelyezhetünk interaktív bannereket, navigációs gombokat, menüket, vagy akár fotóalbumokat is.

Beépített animációs effektek Többféle animációs effektet adhatunk alkotásunkhoz. Könnyedén hozhatunk létre animált bannereket, megosztott fotóalbumokat, stílusos weblapokat és prezentációkat is.

Sablonok és varázslók A MotionArtist sablonjainak és varázslóinak a segítségével lépésről lépésre végignézhetjük, hogyan épülnek fel saját weboldalaink, bannereink, digitális fotóalbumaink.

Személyre szabott kezelőfelület A "fogd és vidd" funkcióval és egy színes, szerkeszthető időegyenessel könnyedén készíthetünk pillanatképet Flash alkotásunkról. MP3 fájljainkat az időegyenes hanghullámkijelzőjén is megtekinthetjük.

800 előre gyártott grafikai elem Több mint 800 előre gyártott tételből lehet választani, mint például gombok, animációk, karakterek, hátterek, szegélyek, speciális effektek. A "fogd és vidd" funkció segítségével egyszerűen használhatjuk saját hang-effektjeinket és képeinket, és személyre is szabhatjuk azokat alkalmazásunkhoz.

SWF publikálása A MotionArtist az elkészített munkát az ipari szabvány szerint SWF fájllá konvertálja.

Előre gyártott eszköztárak Egyetlen kattintással adhatunk bemutatónkhoz animációs beállításokat, és kiválaszthatjuk a gyakran használt funkciókat, vagy választhatunk akár a részletes vizuális effektusokat, előre beállított animációkat tartalmazó palettáról is.

Légy Te a főnök! Moziklipünkben egyszerűen használhatunk összetett animációs réteget is. Ezenkívül készíthetünk még animált bannereket, korszerű weboldalakat, vagy on-line megosztott fotóalbumokat is.

Banner-sablonok Professzionális megjelenésű bannereket adhatunk weboldalainkhoz rövid idő alatt.

Digitális fotóalbumok Használhatunk sablonokat is Flash alapú digitális fotóalbumok készítéséhez, akár saját fotóinkból.

Weboldalsablonok Készíthetünk komplett weboldalakat, vagy beépített oldalakat adhatunk a már meglévőkhöz, akár percek alatt.

Nézd és hallgasd Importálhatunk MP3 vagy WAV fájlokat, hozzáadhatunk hang-effekteket, zenéket, és ehhez használhatjuk a hanghullámkijelzőt, ahol összehangolhatjuk hangállományainkat.

Hangok, hangesemények Hozzárendelhetünk hangot kattintáshoz, egérpozícióhoz, és még számos más programeseményhez.

Egyszerű keresési lehetőség a tartalmak között A beépített fájlkezelő lehetővé teszi, hogy gyorsan megtaláljuk kép- vagy hangfájljainkat.

"Fogd és vidd" funkció A "fogd és vidd" funkció segítségével közvetlenül használhatunk a könyvtárból gombokat, animációkat, karaktereket, háttereket, szegélyeket, és még számos speciális effektet projektünkben.

A munkaterület egyszerű kezelése Elhelyezhetünk különböző elemeket és szövegeket felhasználói felületünkön.

Szöveg eszköz Könnyedén adhatunk szöveget és színeket munkánkhoz.

Rajzolóeszközök Létrehozhatunk elemeket például a vonal, a ceruza, az ellipszis/kör/háromszög/sokszög, és még számos rajzolóeszközzel.

Személyre szabott idővonal Szerkeszthetjük az elemek tulajdonságait, mint például a kijelző idejét, az animáció hosszát, az árnyékolást és a zenét.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.


Új tananyagok a JetBrains Academy-n

A JetBrains csapata számos új oktatási anyaggal készült, hogy februárban is mindenki tovább tudja pallérozni kódolói képességeit.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram