Passware Kit Forensic

  Passware Passware Kit Forensic 2019 v3

  Elektronikus jelszavak és titkosított fájlok teljes körű feltárása
  Passware Kit Forensic

  A Passware Kit Forensic eszközparkjának a segítségével feltárhatjuk egy adott számítógépen tárolt összes jelszóval védett fájlt, és áttekinthetjük azok tartalmát. A szoftver több mint 280 különböző fájltípust ismer, és akár egyszerre több jelszót is képes helyreállítani.

  Áttekintés

  Titkosított fájlok és tárolók feltárása

  A szoftver segítségével megtalálhatjuk a gépen tárolt összes titkosított vagy jelszóval védett dokumentumot, archívumot és egyéb fájlt. A fájlokat sorrendbe rendezhetjük az alkalmazott titkosítási eljárás bonyolultsága szerint. A Passware Kit Forensic több mint 280 különböző fájltípust ismer.

   

  01

   

  Titkosítási kulcsok és jelszavak kinyerése memóriaképekből

  A Passware Kit Forensic képes letapogatni a memóriaképeket és a hibernációs fájlokat. Megoldható a FileVault 2, a TrueCrypt, a VeraCrypt  és a BitLocker eljárásokkal védett fájlok titkosítási kulcsainak a kinyerése és a tartalmaik visszafejtése. Megoldható a Windows és Mac felhasználók jelszavainak a megfejtése is.

  Hardveres gyorsítás és delegált jelszó visszaállítás

  A jelszavak visszaállítása akár 400-szor gyorsabb lehet egy GPU esetén, és akár 3200-szor gyorsabb 8 GPU esetén egy egyszerű számítógépen. A jelszavak visszaállításához felhasználhatjuk a hálózatban található összes Windows és Linux alapú gépet, de akár az Amazon EC2-ben lévő virtuális szervereket is.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows Vista, Server 2003/2008/2012/2016 vagy Windows 7/8/10 (64-bit)
  Processzor
  1 GHz
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  150 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Több mint 280 fájltípus támogatása MS Office, PDF, Zip and RAR, QuickBooks, FileMaker, Lotus Notes, Bitcoin wallets, Apple iTunes Backup, Mac OS X Keychain jelszavak visszaállítása több egyéb más szoftver és alkalmazás mellett.

  Memória analízis Memóriaképek, hibernációs fájlok, FileVault2, TrueCrypt, VeraCrypt, BitLocker fájlok analizálása. Windows és Mac felhasználók jelszavainak kinyerése egyenesen a memóriából.

  Felhőben tárolt adatok begyűjtése Felhő szolgáltatásokban (Apple iCloud, MS OneDrive és Dropbox) tárolt biztonsági mentések és adatok begyűjtése. iCloud jelszavak megfejtése.

   

  02

   

  Mobil jelszavak iPhone, iPad és Android jelszavak megfejtése és Android, illetve Windows image fájlok adataink kinyerése.

  Hardveres gyorsítás Gyorsabb jelszó visszaállítás egyszerre több számítógép, GPU, Tableau Password Recovery és Rainbow Table használatával.

  Intelligens érzékelés Az összes titkosított fájl és lemezkép fájl megtalálása és jelentés készítése a használt titkosítási eljárásokról és azok összetettségéről.

  Ha felkeltettük az érdeklődését, írjon az info@trans-europe.hu e-mail címre!