MorphoLogic Spanyol gasztronómiai szótár

A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére,

ÁTTEKINTÉS

Összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként.

A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére,

Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.

Függelék: spanyol és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Az Adobe Acrobat változásai: Mit jelent az örökös verzió megszűnése?

Az Adobe bejelentette, hogy megszünteti az Adobe Acrobat örökös verzióját, és a jövőben kizárólag az előfizetéses verzió lesz elérhető a felhasználók számára.


15%-os iSpring kedvezmény limitált ideig

Csapj le a lehetőségre, és emeld új dimenziókba az ismeretátadást az iSpring segítségével, amíg a tavaszi kedvezmény tart!


[MEGHÍVÓ] Document Cloud és a vállalkozások: Megéri áttérni a felhőre?

Megéri-e, vagy egyáltalán biztonságos-e a Document Cloud-ra való áttérés? Minden, amit az Acrobat változásáról tudni kell!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram