MorphoLogic Spanyol gasztronómiai szótár

A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére,

ÁTTEKINTÉS

Összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként.

A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére,

Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.

Függelék: spanyol és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
KreaCon 2025: A kreatív szakma új konferenciája Budapesten!

A KreaCon 2025 kreatív konferencia Budapest egy teljesen új esemény a kreatív szakemberek számára, amely előadásokkal, workshopokkal és inspiráló programokkal várja a résztvevőket november 14-én a Lurdy Házban.

,
KreAward: Legyél te a hazai kreatív közösség következő nagy felfedezettje!

Nevezz a KreAward 2025-ös pályázatára szinte bármilyen művészeti ágból, hogy megalapozd, vagy épp megerősítsd a kreatív szakmai jelenlétedet!


A legújabb SpyderExpress-nél a fenntarthatóságra is gondoltak

A Datacolor SpyderExpress-szel gyorsan és magabiztosan oszthatod meg a munkáidat. Mikor pedig készen állsz, veled együtt fejlődik.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram