Clarivate

Clarivate EndNote 20

Az EndNote 20 a világ egyik legmeghatározóbb hivatkozáskezelő eszköze, ami segít időt megtakarítani, szervezetten dolgozni, együttműködni a kollégákkal és publikálni.

Az EndNote 20 a világ egyik legmeghatározóbb hivatkozáskezelő eszköze, ami segít időt megtakarítani, szervezetten dolgozni, együttműködni a kollégákkal és publikálni.

ÁTTEKINTÉS

Az EndNote 20 a világ egyik legmeghatározóbb hivatkozáskezelő eszköze, ami segít időt megtakarítani, szervezetten dolgozni, együttműködni a kollégákkal és publikálni. Így arra koncentrálhatunk, ami a legfontosabb: az ötletekre..

Tudta, hogy a kutatók évente közel 200 000 órát pazarolnak el idézetek megfelelő feldolgozására? Képzelje el, ha ezt az időt visszanyerhetnénk, hogy a kutatásoka fordíthassuk azt. Az EndNote felgyorsítja a kutatási folyamatot, így Ön arra koncentrálhat, ami igazán számít - az úttörő kutatások elvégzésére és megosztására.

 
 
 

 

1

 

 

2

 

 

3

 

4

 

Új felhasználói felület Írás közbeni idézés 6000+ hivatkozási stílus PDF-fájlok továbbfejlesztett beolvasása
Az intuitív felhasználói felületen gyorsabbá válik a kéziratok előkészítése és az irodalomjegyzékek kezelése. Idézetek szövegbe illesztése a Microsoft® Wordben a bibliográfiai bejegyzés egyidejű létrehozásával. Az Apple Pageshez is készült hasonló bővítmény. Bibliográfia kialakítása a gyári vagy saját stílusokkal. Már az újabb, modern hivatkozási forrásokat, például a blogokat és a videókat is támogatjuk. Teljes méretű PDF-dokumentumok még egyszerűbb olvasása, még egyszerűbb jegyzetelés, a legfontosabb hivatkozási információk egyszerű azonosítása, és formázott hivatkozások gyors másolása.
5

 

6

 

7

 

8

 

Fejlett keresés Egyszerűbb több feladatra koncentrálni Megosztás és csoportmunka Kopernio-integráció
Könnyebben megtalálhatja, amit keres, legyen szó akár online adatbázisban, akár saját könyvtárban tárolt tartalomról. A tartalomfülekkel gyorsan válthat a csoportok és a hivatkozások között. Hivatkozások csoportjainak megosztása, csoportszintű hozzáférések kezelése, tevékenységek és változások nyilvántartása. Hivatkozások és teljes szövegű PDF-fájlok automatikus exportálása az EndNote-ba.

 


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK


Apple:

RendszermacOS 10.14 vagy újabb
ProcesszorIntel vagy Apple Silicon
Memória2 GB
Tárhely700 MB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • Szövegszerkesztő szoftver

Windows:

RendszerWindows 10, 11
Processzor1 GHz vagy gyorsabb x86-bit vagy x64-bit
Memória2 GB
Tárhely600 MB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • Szövegszerkesztő szoftver

FUNKCIÓK

Gyorsabban írás A Microsoft® Word Cite While You Write (Idézés írás közben) funkciójával szöveges idézeteket illeszthetünk be a dokumentumba, miközben elkészíthetjük a bibliográfiát.

Könnyebb együttműködés Könnyedén együttműködhet a kollégáinkkal a földrajzi határokat átlépve. Osszuk meg a könyvtárunk egy részét vagy egészét, és állítsuk be a hozzáférési jogosultságokat.

Jobb kutatás Használjunk olyan eszközöket, amelyek a keresési folyamat során megtalálják a szükséges PDF-eket. Ezután könnyedén olvashatunk, ellenőrízhetünk és kereshetünk PDF-eket a könyvtárban.

Publikálás A Manuscript Matcher segítségével összeválogathatjuk a tanulmányhoz illő releváns folyóíratokat.

Jól szervezett munka Hozzunk létre szabályokat a hivatkozások automatikus rendszerezéséhez munka közben éss használjuk a Tabs funkciót a könnyebb multitaskinghoz.

Dolgozzunk bárhonnan Bárhol és bármikor hozzáférhetünk kutatásainkhoz a felhőből. Zökkenőmentesen válthatunk az online, az asztali és az iPad alkalmazások között.

Kinek ajánljuk?

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

, , ,
Létrejött az OpenUSD szövetség

A Pixar, az Adobe, az Apple, az Autodesk és az NVIDIA szövetséget alakít az OpenUSD számára a 3D tartalmak nyílt szabványainak előmozdítására.

,
Elhunyt Dr. John Warnock, az Adobe társalapítója

Az Adobe mély szomorúsággal tudatja, hogy a vállalat szeretett társalapítója, Dr. John Warnock augusztus 16-án családja körében 82 évesen elhunyt.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram