Substance by Adobe

  Adobe Substance

  A 3D világa egyre valóságosabb alkotásokkal kápráztat el.
  Substance by Adobe

  A Substance szoftvercsomaggal igény szerint szerkesztheti a 3D-alkotások anyagait és textúráit, a legapróbb részletekig. Akár a játékiparban, akár a filmgyártásban, az építészet terén vagy a tervezési iparágban dolgozik, a Substance alkalmazásai segítenek, hogy a legmerészebb álmait is megvalósítsa.

  Áttekintés

  Az új kedvenc munkafolyamata.

  A Substance-fájlok kiválóan együttműködnek a 3D-munkafolyamat más alkalmazásaival, a modellezőprogramoktól kezdve a játékmotorokig. A Substance SBSAR-fájlokat közvetlenül importálhatja, finomhangolhatja és exportálhatja többek között olyan alkalmazásokban, mint az Adobe Dimension, az Unreal Engine 4 (Epic Games), a Unity, a Maya és a 3ds Max (Autodesk).

   

   

   

  1

   

  SUBSTANCE PAINTER

  Alkalmazás a 3D-objektumok textúrázásához.
  Ezzel az alkalmazással valós időben festhet 3D-textúrákat a modelljeire. Intelligens anyagokat is alkalmazhat, amelyek valósághűen képezik le az objektumok kopását és elhasználódását. A nem destruktív munkafolyamatnak köszönhetően pedig kedvére kísérletezhet. Próbálja ki a bármilyen formára illeszthető maszkokat, és fessen textúrákat a munka közben módosítható ecsetekkel.

  SUBSTANCE SOURCE

  Professzionális minőségű 3D-anyagtár.
  Használjon professzionális 3D-textúrákat a projektjeiben. A Substance Source-ból több mint 1800 teljesen testreszabható anyagot tölthet le, amelyet saját szakértőink és általunk felkért ismert művészek készítettek. A textúrákat tetszés szerint kombinálhatja: a lehetőségek végtelenek. A Source minden nagyobb digitális tartalomkészítő alkalmazásban és játékmotorban is elérhető.

  2

   

  3

   

  PROJECT SUBSTANCE ALCHEMIST

  Hozza létre saját 3D-textúrakönyvtárait.
  Ez az újgenerációs alkalmazás megkönnyíti az anyaggyűjtemények létrehozását. Keverheti és finomhangolhatja a meglévő anyagokat, vagy újakat hozhat létre fényképek és nagyfelbontású szkennelt tartalmak alapján. Ideális eszköz az olyan munkafolyamatokhoz, ahol valós referenciákra van szükség, de kiváló terepe a kísérletezésnek is. Az Alchemist segít az ötletelésben, és egyszerűbbé teszi a munkafolyamatokat.

  SUBSTANCE DESIGNER

  Professzionális 3D-textúrakészítő eszközök.
  Az egyéni anyagok készítésének nehézsúlyú bajnoka, a Substance Designer teljes kontrollt biztosít a textúrák szerkesztéséhez. Tervezzen varratmentes textúrákat és mintázatokat, és szerkesszen teljes textúrakészleteket. Alkosson teljesen új textúrákat a nem destruktív, csomópontokkal szabályozható környezetben, vagy használja a Designer folyamatosan bővülő szkriptírási funkcióit. Precíz tervezés, pontosan úgy, ahogy elképzelte.

  4

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 8.x, Windows 10
  Processzor
  Intel vagy AMD
  Memória
  8 GB RAM, 2 GB VRAM
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1920x1080
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.12 vagy újabb
  Processzor
  Intel
  Memória
  8 GB RAM, 2 GB VRAM
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1920x1080
  Rendszer
  CentOS 7.0, Ubuntu 16.04
  Processzor
  Intel vagy AMD
  Memória
  8 GB RAM, 2 GB VRAM
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1920x1080
  Kinek ajánljuk?

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!