Illustrator CC

  Adobe Illustrator CC

  Legyen igazi élmény az alkotás!
  Illustrator CC

  Gondold újra a vizuális művészetet az Adobe Illustratorral! 

  Áttekintés

   

  Újraterveztük az Illustratort, hogy még egyszerűbb és könnyebben kezelhető funkciókkal tegyük igazi élménnyé az alkotás folyamatát!

  Funkciók

  Az Adobe Illustrator CC alkalmazás friss funkciói magasabb szintre emelik a vizuális alkotásban rejkő hatékonyság fogalmát!

  Új színkeverési képességek. A legfrissebb verzióval egyedi fotorealisztikus színátmeneteket hozhatsz létre.

  Felgyorsul a kicsinyítés és a nagyítás. Körvonal nézetben sokkal jobban követhető, amint növekszik vagy csökken a rajzvásznad. 

  Személyre szabhatod a grafikai eszköztárad. Kedved szerint bármikor új eszközöket adhatsz az eszköztáradhoz, és akármelyiket eltávolíthatod abból. 

  Tartalomérzékeny vágási funkció. Az alkalmazás mesterséges intelligenciája, az Adobe Sensei javaslatokat tesz a körülvágásokra. 

  Az Adobe Sensei automatikus javaslatokkal könnyíti meg a munkádat. Nem kell manuálisan elhelyezned a tűket, tökéletesebbé válik a bábuk hajlítása. 

  Könnyebben böngészhetsz a betűtípusok között, így sokkal egyszerűbben találhatod meg a feladathoz legjobban illő betű-kategóriát. Már különböző mintaszöveg-beállítások közül is választhatsz.

  Minden korábbinál több Adobe-betűtípust érhetsz el. Az alkalmazás több ezer betűtípust tartalmaz, és akkor is megnézheted a projektedben a kijelölt betűtípusokat, ha azok éppen nincsenek aktiválva. 

  Globálisan szerkesztés. Ez egy időnyerő funkció, mert a különböző rajztáblákon lévő alkotásokat akár egyszerre is módosíthatod. 

  Körülvágás nézet. Egyből megnézheted, milyen lesz az alkotásod rácsok, segédvonalak és a rajztáblán túlnyúló elemek nélkül. 

  Friss, változatos és egyre bővülő videókönyvtárunkkal fejlesztheted a képességeidet, és elsajátíthatod a legújabb eszközök használatát. A Creative Cloud bármikor összekapcsolható a Behance platformmal. Megoszthatod az alkotásaidat másokkal, akiktől azonnali visszajelzést is kaphatsz a projektjeidről.

  Lépj be a kreativitás színes világába a Creative Cloud szolgáltatással!

  Árakért kattints ide.

  Lépj velünk kapcsolatba most és élvezd a holnap nyugalmát!

  Termékinformációk és megrendeléssel kapcsolatos kérdések: 
  E-mail: info@trans-europe.hu
  Tel.: (+36 1) 392-0700